Връзка с дева

• 553
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте,от известно време се виждам с един мъж зодия дева.За протокола аз съм рак.Химията е доста силна,но ми идва леко странен.От различни градове сме и се виждаме рядко.Когато сме заедно всичко е супер,но през останалото време общуването е сведено до ежедневни но кратки съобщения.Същевременно без да го питам ми дава пълен отчет как е минал денят му.Леко съм объркана.

# 1
След като пишеш в категория Астрология и нумерология, би трябвало съветът към теб да бъде да си направите синастрия. Така ще получиш астрологичен анализ на вашите отношения и ще ти се поизяснят нещата.
А чисто житейски, аз не виждам кое те притеснява в изброеното и защо си объркана. Човекът си мисли, че се интересуваш от него и как е минал денят му и ето, разказва. Разкажи му и ти. Може контактът онлайн за него да не е удовлетворителен и затова да няма интерес да си говорите с часове. Ако това ти е необходимо на теб, предложи му да си говорите по-дълго. Но може и да не се получи добре, ако той не приема добре онлайн контакта и да започне да се отегчава.
Той е по-практичен и земен, ти си по-емоционална. Можете да се напаснете, след като при срещи всичко е добре.
Според мен, въпросът е по-скоро има ли шанс да заживеете заедно в някакъв момент.  Няма нужда да е скоро, но в противен случай тази връзка е обречена.

# 2
Колко кратки съобщения? Защото аз отговарям с един палец. Joy
Приятелите ме знаят,.ММ негодуваше в началото,.но свикна. Не обичам да си изразявам чувствата, направо се изривам.

# 3
Колко кратки съобщения? Защото аз отговарям с един палец. Joy
Приятелите ме знаят,.ММ негодуваше в началото,.но свикна. Не обичам да си изразявам чувствата, направо се изривам.
Именно,на моите дълги разкази какво се случва ,отговора е емотикон.Когато го бъзна че не е особено общителен се смее
Така е
Еми добре но се опитвам да поддържам някакъв контакт а се чувствам като натрапник
Въпреки че казва че му е приятно и аз не досаждам и не държа да ми отговаря веднага.

# 4
  • София
Важен е Асцендента а не зодията. Девата отговаря за подреденост, внимание към детайла, самокритичност ако нещо не е изпълнено до степен на перфекционизъм. Понякога дребнавост. Представете си героя от сериала - Монк. Не гледайте зодията а асцендента на този господин.

# 5
Мъжете дева са ми най-отвратителната мъжка зодия. Нямат нищо общо с жените дева - нито са систематични, нито са подредени, нито знаят какво искат. Мекушави, дезориентирани и самовлюбени.
Трима господа деви познавам и са като близнаци.
И не, нито са ми в къщата, нито в службата.
Не бих ги понесла да общувам с тях по-продължително време.
За протокола, аз съм дева (ама жена).

# 6
  • София
Ама пак да кажа не е важна зодията Дева а Асцендента на господина.

Тези мъже Дева които познавате са със друг Асцендент и реално не са Дева.

# 7
  • SF
А защо е важен Асцендентът и за кого?

# 8
  • По света и у нас
И аз , от мъж дева тръпки ме побиват.
Имам една приятелка ходеше с дева, тоя се оказа би сексуален и търсеше момичета да ги забременява, беше някакъв супер откачен.

Имах един (преди много време), използва ме за да си върне старото гадже. Показал и мои снимки, и после идваха двамата до нас да се разправяме. Аз вече не бях с него, бях го гоустнала защото подозирах, че се друса. Тия двамата ме следяха близо 2 месеца.

Един друг урунгел, остави жена си с малко бебе да се возят в икономичната класа докато той си се уреди в 1ва класата с креватче. Какъв урод трябва да си за да си ОК с това.

Последна редакция: сб, 16 май 2026, 01:14 от PriMadonna

# 9
Дева е най-гадната зодия за мъж. След това е Водолей.

# 10
  • SF
И аз , от мъж дева тръпки ме побиват.
Имам една приятелка ходеше с дева, тоя се оказа би сексуален и търсеше момичета да ги забременява, беше някакъв супер откачен.

Слушай, слушай. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Тук има други аспекти. Не е до слънце в дева, а по-скоро евентуално Марс и Венера в дева са намесени, подозирам как,  и евентуално те дават такива извращения.
Девите са много сръчни, презицни, с добри хигиенни навици. Дразнят им се хора, които нямат афинитет към пипкавото, търпеливото, прецизното. Срещу Дева са Риби - дай им на тях хаос, разпиляност.
Дълго мога да ви говоря защо Дева може да бъде и неудобен знак и за кои представители на зодиака.
Дева с Дева на пръв поглед биха живяли страхотно в дом, подреден като аптека, но могат да имат и конфликти от сериозен характер, както и породени от дребнотемия - къде точно е правилното място, на което трябва винаги да се прибира лаптопа и с кое парцалче и разтворче трябва да се почиства, за да не остават следи. Ако имат различни мнения по тези въпроси, това би ги побъркало. Една от думите, която ги характеризира е "дребно". В противовес са юпитерианците с техния мащаб на погледа и позицията им "да съм над нещата винаги!"
За тези, които разбират малко повече, Юпитер е един от управителите на Риби, противоположният знак на Дева.
Събирате двама такива и раздорите са налице. Единият ще се побърка от разпиляността в мислите и действията на другия, а другият ще изпада в потрес от това как се приготвя раничка за двудневно пътуване и да му се доповръща от усърдието, с което се сгъват гащички и чорапчета.

Общи условия

Активация на акаунт