Мъжа ми не ме възбужда

• 6 801
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
Мъжа ти не те възбужда, форума не те кефи ... май ситуацията е "вълната ми пречи". Wink
Най-общо казано май е така. Grinning

Тогава защо другите форуми ме кефят?

Големи сте съдисти, много лесни изводи правите 😃

Да попитам, на кой епизод от Ергена сте? 😁
Не гледам телевизионни предавания и не ми е трудно с умозаюченията. Grinning

# 61

Едит: не съм сигурна, че става по-зле задължително. Сигурна съм, че както има неуспешни истории, така има и успешни истории. Няма някакъв универсален отговор.

Едит2: Ще е интересно да има такава тема - примери за успешно подобряване на сескуалния живот, хаха

Има, обаче зависи от какъв вид са били проблемите. Нормално е с времето нещата не просто да се подобрят, а да станат супер, ако причината е била в неумение и незнание. Тогава с научаването на техники и нагласа нещата се подобряват. Но има и неща, които са неизменни - различно либидо, различна сексуалност... В тези случаи даже и единият да се напъне и да започне да прави каквото не му иде отвътре и не му харесва, това ще е до време, а после ще стане по-зле. В твоя случай определено не изглежда проблемът да е в неумение и незнание, а в различна сексуалност.

# 62
  • Обран бостан ;)
А защо има коментари, които смятат, че след време би ми писнало, ако не сега?

Смисъл, каква е разликата между сегашно състояние на връзка, ако човек е на 27 и след 10 години? Какво е това, което сега не позволява на човек да "осъзнае", че не може така?

Надебеляваш, раждаш дете от неизвестен баща. мъжете не те канят по срещи ... такиви раОти. Wink

Тогава защо другите форуми ме кефят?

Ами пиши там.

# 63
  • над кукувичето гнездо

Смисъл, каква е разликата между сегашно състояние на връзка, ако човек е на 27 и след 10 години? Какво е това, което сега не позволява на човек да "осъзнае", че не може така?
Идеализъм, младост, море до колене, липса на опит с дълготрайни отношения под един покрив, социални норми (за които след време вече не ти пука особено). След време неудовлетворението се натрупва и може да избие по много начини, обичайно неприятни. Но след време в картинката може да има И деца, което сериозно усложнява ситуацията, освен че допълнително я нагнетява. Когато едно от основните свързващи звена във връзката между мъж и жена не е качествено, това сериозно подронва устоите по останалите линии на взаимоотношенията.
За това са съветите за раздяла, докато е време.

# 64
  • Между гори и планини
Ако в началото на връзката ви ( защото 3 години са си началото), не ти се подкосяват краката като го видиш, не ти пърхат пеперуди в корема само като мислиш за него, никога няма да се получи. Рано или късно, или ще го изоставиш, или по- лошото - ще му сложиш рога. Химията между двама души трябва да се усеща дори от околните. Да обичаш аромата на кожата му, да настръхнеш от допира на ръката му и т.н.
С този човек явно си защото е добър и удобен. Но трябва и физически да те привлича.

# 65
  • Somewhere far away
След известно време е нормално да не ти пърхат пеперуди в корема, не знам от къде идват тези разсъждения- една стабилна връзка не се крепи само на секса.

# 66
  • Между гори и планини
Но е много важен! Дори след 20 години ми се подкосяват коленете от мъжа ми!

# 67
Абе и 20-годишните жени знаят, че сексуалната съвместимост е в топ 3 в една връзка, та не е до липса на житейски опит при авторката, а зариване на главата в пясъка. Крие се зад благородството на "животът не е само секс, толкова ли сте повърхностни", ама една двойка без секс и тръпка всъщност какво е?
Тръпката намалява с времето, естествено. Честно казано подкосяването на краката даже не всички го изпитват. Ама авторката така го описва тоя мъж сякаш й е антипатичен - "не съм го избрала, защото е принц на бял кон или някакъв секс символ...".
Ако мъж каже същото за жена на всички ще е ясно, че любов няма.

# 68
  • Обран бостан ;)
След известно време е нормално да не ти пърхат пеперуди в корема, не знам от къде идват тези разсъждения - една стабилна връзка не се крепи само на секса.

От шията нагоре Wink

# 69
След известно време е нормално да не ти пърхат пеперуди в корема, не знам от къде идват тези разсъждения- една стабилна връзка не се крепи само на секса.

Така е, не само, но и на секса все пак. Нали хората не спират да правят секс след известно време?

# 70
  • Между гори и планини
То ако сега не ѝ е приятно, след време ше стане дори противно. Ей така някои жени са с хронично главоболие.
Ако мъжът е свестен, както е описан, не го заслужава. Секс по милост в празнични дни. Ужас!

# 71
  • Out of the Mix
Да го повторим още веднъж - асексуална със сексуален и обратно не мелят, ако говорим за потенциално хармонична, нормална връзка.
Сексът е в основата, всичко друго гравитира и се развива около него.
Но не да се прави, за да се случват користните желания, а защото има тръпка между мъжа и жената.
След което всичко друго си идва с времето, или не.

# 72
  • Обран бостан ;)

Така е, не само, но и на секса все пак. Нали хората не спират да правят секс след известно време?

Не спират, но секса става по-рутинен. Секси бельо на жена с която си сексил 2 пъти е възбуждащо, но сако си го правил 100 пъти изобщо не ти действа.

Има един стар виц:

Ако искаш да си щастлив няколко часа - напий се.
Ако искаш да си щастлив няколко месеца - ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот - купи си въдица.

Доста истина има в него. Wink

# 73

Ти самата изглежда смяташ, че не може така, след като питаш какво да правиш, щом партньорът ти не те възбужда.
Ако ти беше о.к. с недостатъчен и неудовлетворителен секс, тогава няма смисъл от въпроса.
Проблемът е, че с годините жената може да става по-сексуална, а при мъжа без помощни средства тенденцията е по-скоро надолу. Може би не стръмно надолу, може да минат много години, но пикът при мъжете определено е в млада възраст.
Тоест, ако мъжът не е склонен да вземе някакви мерки за себе си, надеждата да се оправят нещата е ти също да изгубиш интерес към секса. Sad Не ми се струва много вероятно това да се случи. И следователно можете да потърсите алтернативни начини за твоето задоволяване, без да правите класически секс, така че и двамата да сте доволни, ако това влезе в обичайната ви практика.

# 74

Не спират, но секса става по-рутинен.

Вероятно може и така да се каже, но аз бих го формулирала различно - сексът просто еволюира и се променя. Новата връзка е като реката близо до изворите си в планината - бързеи, пяна, водопади, стремително течение, завойчета и криволичене... А после в долината водите текат бавно и спокойно, но в същото време реката е и по-дълбока, и по-пълноводна. И със секса в зряла възраст става същото - може да няма адреналин като на младини, но има по-спокойни и улегнали, но и по-дълбоки усещания.

От друга страна, ако някой не е имал бързеи и водопади на младини, на зряла възраст май ще има я пресъхнало корито, я жабонясала блато Wink

Общи условия

Активация на акаунт