Мъжа ми не ме възбужда

• 6 934
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имах възможност да проследя в близката ми среда една такава връзка. Мъж идеален на хартия, но не особено изявен любовник, според гаджето му тогава, после и съпруга. Създадоха дете, караха някакви 3-5 години и жената залиня, буквално. Още 5 го кара на "обичам го, семейството, добър мъж е", после си хвана любовник.
Имаше паралелна връзка с този мъж сигурно година, после си намери нов. С новия се разведе и заживя с него, още са заедно.
Добрия мъж и до днес е добър, но сам.

# 76
Абе и 20-годишните жени знаят, че сексуалната съвместимост е в топ 3 в една връзка, та не е до липса на житейски опит при авторката, а зариване на главата в пясъка. Крие се зад благородството на "животът не е само секс, толкова ли сте повърхностни", ама една двойка без секс и тръпка всъщност какво е?
Абе така е, ама нали има и още две работи в тия Топ 3...
Ако го зареже сега тоя и намери някой, с който секса й харесва, ама пък е мързелив, след туй него зареже и хване друг, работлив, и прави хубав секс, ама примерно е грубиян, или не иска деца, или пак му липсва нещо друго от тия Топ 3 неща, ама тя вече е на 37, а не на 27 и няма закога да търси друг тепърва да създава семейство и да ражда деца?
Нейна си работа на жената, да си прави сметката какво й е най-важно. За съжаление май не е много лесно да се намери мъж "3 в 1" - някои хора го намират, други не, други пък мислят, че са го намерили ама след няколко години се оказва, че не бил баш той и се развеждат.

# 77
  • София
Ти какво си или не си от изброените, а?

# 78
Ми кво да се прави, малко сме и няма за всяка Simple Smile

Нека си кара на кофти секс, може пък след няколко години да го обича като приятел. Другото са го казали преди мен, няма нужда да го повтарям

# 79
Имах възможност да проследя в близката ми среда една такава връзка.

Много такива връзки сме виждали. И техния край. Ама тя не вярва, че има разводи и заради сексуална несъвместимост.
Ако е асексуална, да не кажа фригидна (нали фригидни жени няма), проблем няма. Ще му „пуска“ за награда по празник или веднъж на високосна, той ще се примири и ще кара на ръчна, или в един момент ще му писне и ще си намери нещо навън.
Но ако е нормална жена, с нормално либидо, чиято сексуалност тепърва ще се развива... Рано или късно физиологичните нужди ще надделеят над духовните и ще стане мазало. Което не е честно спрямо мъжа, ако наистина е свестен, нормално сексуален и се старае да я задоволява. Да не говорим за децата, които може междувременно да се появят и които ще изстрадат най-силно „разбудената“ сексуалност на майка си. Или на баща си – същото важи и в двата случая, когато на мъжа „не му става“ от жена му, но с любовниците е лъв.
Ще се повторя – това, че един мъж е удобен за брак, не е гаранция, че бракът ще е успешен. Дяволът се крие в детайлите...

# 80
  • София
Не сте малко, просто заблудените са много.

Ама, липсващ и/или скапан секс не ми е оферта, особено в началото не го разбирам.

Каке, да има кой да разбере написаното…

# 81
  • Между гори и планини
Кака Сийка написа това което и аз се опитах да кажа. Аз ще съм млада, в разгара на сексуалността си и ще се задоволявам с некачествен интимен живот от партньор към който не изпитвам влечение.... Що за мазохизъм? Ако една жена е преживяла качествени @ргазми , никога няма да се задоволи с такъв живот.

# 82
А как изобщо започва връзка с човек, който не я привлича... Rolling Eyes
Химията е първото нещо. Няма ли я, няма как да има нещо след това.
Странна работа.

# 83
  • Между гори и планини
Ами не знам. Мен ако не ме привлича дори до целувка не бих стигнала, камо ли три годишна връзка. Но пък някои жени си затварят очите за много неща, ако например е финансово красив... Разни мечоци и прасчовци също имат жени.

# 84
Да, това е ясно. Ама тогава не се оплакваш по форуми и не очакваш да те привлича, броиш си кинтите и затваряш очите за пет минути.

# 85
  • Между гори и планини
Тя май не се оплаква, а иска да я потупаме е и рамото и да ѝ кажем - Споко, секса не е най важното в една връзка.  То е ясно, че че я гризе, но ѝ трябва потвърждение отвън да продължи с удобният добряк.

# 86
  • Далечният изток
Така или иначе тя самата ни каза, че нищо не разбираме, така че все тая какви ги пишем тук...

# 87
  • София
Авторке, не знам какво се сърдиш. Хората си казват мнението. Ако не търсиш гледни точки, а валидация на твоето мнение, грешно си задала темата.

Не искаш раздяла, добре. Но сексът е важен, и ти го знаеш, щом пишеш тук. Какви са ти опциите:

Говориш с мъжа ти и решавате проблема там, където е - по между си в леглото, а не тук във форума. Ако има решение проблемът, разбира се, защото не всеки мъж може да прави това, което теб те пали. И не е длъжен.
Примиряваш се, че сексът няма да е добър, но човекът има други качества, на които държиш повече, и не се оплакваш.

Ако тези две опции не ти харесват, или ще живееш нещастно, или ще се разделиш, колкото и да не ти харесват отговорите на лютите лелки (и няколко лоши господа). Май това изчерпва вариантите, които имаш.

# 88
Авторката не каза, че сексът не е добър, а че не е добър за нея, тъй като този не би
 лошо момче, а пък тя имала фетиши.

# 89
Какви са фетишите ти? Или мъжът ти трябва да има определени фетиши? Това не го разбрах.

Мисля, че за да ти помогнем адекватно, трябва да ни споделиш малко повече по тази част. Така евентуално бихме ти дали идеи как да го приобщиш към тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт