Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 665
  • 661
  •   1
Отговори
Какво мислите по въпроса?
Има ли нещо, неща, качества, обстоятелства, характеристики, които могат да задържат интереса на мъжа към една жена в дълъг период?
//
Темата е инспирирана от Дренка.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 21:39 от BasilA

# 1
Дългогодишният интерес е според мен навик и удобство.

# 2
Да се развивате заедно, според мен. Да имате какво интересно да си кажете и какво да научите един от друг. Да си гоните личните и общите мечти и да си помагате един на друг за това. Не е точно качество на жената или мъжа, а по-скоро една заедност, един синхрон, който много рядко се среща, не винаги става от раз, но и не отнема дълго време да се получи. И когато така си паснете с някой, годините са просто цифра.

# 3
  • София
Малките  дози стрес ги държи във форма.
Сгодните женици писват.

# 4
Свободата и независимостта, оправността, личния и професионален живот на жената задържат мъжа дълги години. Лепките, зависимите и безпомощните са бързо заменяеми и скучни.

# 5
Мързела.
А интерес след 10-15-20 години не мисля, че има. Знаете си и кътните зъби!

# 6
Да гледат в една посока и да са сходни в почти всичко - интелект, светоглед, секс, отношение към тялото и неговото поддържане... И не е вярно, че след 10, 15 или 20 години няма интерес. Когато двама души са си паснали и се развиват в една посока ( а не се раздалечават) времето не е проблем.

https://youtu.be/6F02sWZH7Yw

# 7
Нищо не може да задържи един мъж, който не иска да бъде "задържан".

# 8
  • Melmak
Интелектът и развитието.
Мисля, че с годините красотата и външността се променят, но привличането и интереса могат да се запазят.

Това да се развивате като личности заедно, да градите заедно, все още да се смееш на шегите на другия. Intelligence is sexy.

# 9
Аз мисля,че интересната жена да речем омръзва по-трудно. Тази,с която има какво да си каже,която не го занимава само с битовизми и която не се фокусирала изцяло върху него и не го е направила центъра на вселената този мъж,има си и собствени интереси/занимания.

# 10
Трите стълба на всеки дълъг брак:
1. Ипотеката. Няма да могат да плащат две жилища отделно или са инвестирали много...и т.н.
2. Децата. Там е ясно.
3. Мързелът и инерцията.
А днес а утре...

😉 Шегувам се!

# 11
Трите стълба на всеки дълъг брак:
1. Ипотеката. Няма да могат да плащат две жилища отделно или са инвестирали много...и т.н.
2. Децата. Там е ясно.
3. Мързелът и инерцията.
А днес а утре...

😉 Шегувам се!

Както имаше един виц:
" 40 годишнина от брака, жената си мисли:
- 40 години го търпя тоя. Какво ли ще ми подари?
Мъжът си мисли:
- Ако я бях убил преди 40 години днес щях да изляза от затвора."SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 12
  • Down south
Тъп виц за тъпи хора.
За първи път го прочитам.

# 13
Не е 40, на 15тата годишнина са тези размисли и страсти, къде дават 40 години за убийство?
Другото е как един утрепал жена си след 20 години и съдията го пита защо? Онзи вика от мързел, а днес, а утре и така 20 години

# 14
“Вярвам във тебе не защото си ти, не защото обичам твойте сини очи, а защото не искам да повярвам че друг някак все ще успее да те вземе от тук.”

Тъй, тъй - и аз вярвам 😃. Тва, в което не вярвам е, че една интересна жена не може да бъде заменена с друга, по-интересна  или да бъде обект на споделен интерес😀

Общи условия

Активация на акаунт