Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 742
  • 661
  •   1
Отговори
# 15
Когато жената усеща интереса на мъжа, успява да задържи и неговия. Похвати, фактори и характеристики са безкрайни в този случай, според хората.
Не се ли чувства харесвана, обичана, интересна като личност за мъжа до нея, за какво ѝ е този мъж?
Важно е и какво се има предвид под дълъг период също.

# 16
С други думи трябва да пишем по темата за "симптоми, превенция и лечение на моногамията" ли?

j/k
Истинската любов не е химера, има я. Но няма да я зачеквам, защото е дълга тема....а и не съм особено запознат.

# 17
И лепки, и либерални, и успешни, всякакви видове има. Няма правила. Познавам доста такива двойки, някои вече не са м/у нас.
Може и да съм наивна, но вярвам в химията. Просто има хора, родени един за друг. Какво правят, няма значение, то е точно това, от което имат нужда те двамата. Други и да ги копират 1:1, няма да свърши работа.

# 18
  • Out of the Mix
Има химия.
А когато е в симбиоза с постоянство, доверие и привличане, няма какво да ви бутне.

# 19
Най-влюбените и искащи любов, най не вярват в нея.
Идеални сте за любов.

# 20
Могат да не вярват само, че ще се случи на тях. Не да не вярват в самата любов.
Все едно като не са ходили на луната да не вярват в нея.

# 21
Че аз не съм срещала някой мъж да вярва в Луната. Ти?

# 22
Гледам с нормални да общувам доколкото е възможно.

# 23
Уважението.

# 24
  • sofia
Честно казано, нямам представа 😃 Това мъжете да кажат.
Отделно думата "интерес" може да се разбира не само като привличане, но и като изгода.
Според мен е взаимността. Защото и жената трябва да има "интерес" към дадения мъж дълги години.

# 25
Сходни възгледи, сходни интереси(не е задължително да са сходни професионални), общи мечти, планове.
Това е основно. Но колкото и да се отрича, една жена следва да се грижи и за външността си, да не се занемарява.Мъжът също, разбира се.

# 26
И аз съм за общи цели, мечти, предизвикателства. Също и индивидуалност, забелязвам, че много жени губят всякакъв характер и интереси, или пък никога не са ги имали, вечно съгласни с мъжа, той определя всичко, приятели нямат - влизат в приятелската среда на мъжа си и това е.

Поддръжката също е важна и то много, но пък познавам много огнени и интересни жени, които нито са големи красавици, нито много се поддържат, но пък мъжете им ги боготворят и носят на ръце.

# 27
И аз нямам идея какво задържа интереса.
Колко точно трябва да е интересна някоя жена и по какви критерии?
Първоначалният интерес се променя, всичко се променя, а тук ще си говорим за дългите години заедност.
Жената често е поставена в позицията да се доказва, да е вечно интересна, добра във всичко, сакън (да не се появи по-млада, с по-големи, с повече езици, руса, а не червенокоса, с чип а не с остър нос, с 15, а не с 14 дипломи и т.н.). Това изхабява. Може да го гониш този модел известно време, но не е работещ за дълго.
Заедността следва да се случва лесно, а не да полагаш усилия. Не говоря за дребни усилия и здравословната доза компромиси. Дори компромиси можеш да направиш лесно.
Хайде, да чуем мъжкото мнение.
Аз женски отговор нямам, мога единствено да давам някакви примери за моите сравнително дълги години на заедност с един мъж, но те не са общовалидни.
Първоначално е било простичкото привличане. После са общите цели. Тези общи цели обаче са някак по-удачни да се използват, когато говорим за млади хора, тепърва тръгващи да градят-и кариери, и общ живот, от елементарните битови-да си подредят свой дом, да създадат поколение, до последвалите-я пътешествия, я да си направят малка къща в прерията, да садят домати, ако щете, и т.н. И до тук са общите цели, мечти и предизвикателства.
А после?

# 28
Най-сигурно и за най-продължително време се задържа интересът на един мъж към... чуждата жена, тази, която не е негова и едва ли ще бъде, но той продължава да се надява. Simple Smile

# 29
  • София
Нищо не може да задържи един мъж, който не иска да бъде "задържан".

Съгласна съм с това мнение. Има много неща, които могат да скапят една връзка, но няма нищо, което да я държи, ако човекът не е типажът, който е склонен на продължителни отношения с един човек. Ипотеки, деца и поддържан дом не ги броя, защото те представляват финансов и битов интерес, а не такъв към жената. За мен по-резонна е тема "какво може да изгони мъжа дори след дълги години заедно".

Общи условия

Активация на акаунт