Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 690
  • 661
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Интереса клати феса. Важни са удобството, финансите, домакинството, имотите. Сори, ама тая сутрин съм така.

# 31
  • Варна
Първото нещо, което ми мина през ума, като прочетох заглавието на темата, беше защо пък жената трябва да се пъне да задържа интереса на мъжа към нея. Защо не се се пита какво задържа интереса на жената към един и същи мъж дълги години? За мен процесът е напълно двупосочен. Защо все така се подразбира, че всичко се върти около мъжа, а жената трябва да чурулика около него цял живот, сакън да не го изтърве?

# 32
Аз пък никъде не видях – нито в заглавието, нито в първи пост, че става въпрос за „пънене“. И изобщо за задържане на мъжа в семейството.
Питат за интереса на мъж към жена – никъде не е уточнено, че става въпрос за собствената му. Simple Smile

# 33
  • София
На твърде много мъже им е интересно само колко пъти може да скъсат нервите и сърцето на една жена. Пробват се до откат, без да имат намерение да й дадат любов. Пък и не могат.

# 34
Здравословните дози стрес поддържат пламъка жив. Уви.

# 35
  • София
Общите интереси, общите вълнения, общите теми за разговор, приятелството. И най-вече запазването на интимността във всяко едно отношение.

# 36
Любовта го задържа. Манекенки, докторки на науките и циркаджийки ще има винаги.

# 37
Най-простичкото обичайно работи. Това е като с гениалните неща-по правило са простички.
Та любовта-да. Простичко.
Въпросът е, че и тя често има срок на годност.

Иначе, за пъненето-да, не е зададено чак да се пъне жената, но то си се подразбира-как да задържи вниманието. Т.е. предполагат се някакви действия по това задържане на внимание.

# 38
  • SF
Няма универсален отговор. Самият мъж може да смени интересите си и тогава е въжно жената до него да е гъвкава.
Финансовият комфорт доста улеснява търканията да се смажат.

# 39
  • Варна
Децата са на първо място

# 40
  • София
Тъжно е, когато децата са основната причина една двойка да се задържа заедно.

# 41

В смисъл?

# 42

Да и съм сигурна, че децата усещат когато родителите са заедно само заради тях и това води до различни проблеми после с техните връзки.

# 43
Дали мъжът към жената или жената към мъжа, няма никакво значение. За мен това е психическо и интелектуално ниво, т.е. ако решиш да търсиш кусури на другия, винаги ще намериш, по същия начин, ако виждаш положителното винаги ще има движение. Разбира се, трябва да е двупосочно. С две думи, позитивно мислене.

# 44
  • София
В смисъл на написаново в поста преди мен. Децата не следва да са основната причина една двойка да е заедно. Ако са саедно "заради децата", без да има други далеч по-значими причини, тогава обикновено никой по веригата не е щастлив. Пък и децата са за известно време вътре в семейството и после се отделят и остават в периферията. Какво правят тогава заедно двама човека, които са си били интересни основно на ниво деца?

Общи условия

Активация на акаунт