Любовница

• 5 161
  • 93
  •   1
Отговори
Бихте ли развалили семейството на мъж? Струва ли си вашето щастие за чуждото нещастие?

# 1
Вие ничие семейство няма как да развалите ако един мъж не се поддаде и сам не го направи.
Иначе не, не бих в общия случай..

# 2
  • Melmak
Как се разваля семейство на мъж, който не желае да си го разваля?

# 3
Струва ли си вашето щастие за сметка на чуждото нещастие? В общ житейски план, не само в упоменатия контекст, този въпрос е изключително наивен и глупав. В много житейски ситуации вашето щастие ще е за сметка на нечие нещастие. Семейството няма да го развалите вие, а мъжът, който е част от него.

# 4
Аз съм на принципа, че аз във връзка не изневерявам, но ако някой друг много иска да изневери в негова връзка - дали ще намажа аз или някоя друга - няма значение, защо да не се възползвам. Като в случая говоря за чисто просто почесване. За класическа любовница като в паралелна връзка с почивки и подаръци и т.н - в такова не се намесвам въобще и не заради "другата" а заради мен си, не ми трябва да деля чувства с някой друг.

# 5
Е, как. Като се постарае жена му да разбере. И да разчита тя да го изгони.

# 6
идеята на коментара предполагам беше, че ако мъжът не иска да си развали семейството - няма да ходи по любовници въобще ))

# 7

Лесно, като отиде и каже на жена му.
Има и такива. Драпат с последни сили за мъж, който не струва.

# 8
  • У дома... някъде
Не.
Не бих.
Не влизам в такива отношения.

# 9
  • София
Не бих.
Мъжът за мен в подобна конфигурация е мекотело, а такъв и драмите му не ми трябват.

# 10
Може да я е срам, че е нечия любовница Joy

# 11
Ти неможеш да развалиш семейството, освен ако той не си го развали... ама пък на теб защо ти е мъж, който си разваля семейството заради любовницата ? Утре ти ще му береш гайлето на този....
Ако се оценяваш на разни подаръци и почивки, да се криеш по хотелите и да си сама на празници, дайствай. Ама първо не е вечно, второ си слагаш сама цената.
От там избора и последиците са твои.

# 12
Може да я е срам, че е нечия любовница Joy
Или някоя съпруга от предишните теми.

# 13
Бихте ли развалили семейството на мъж? Струва ли си вашето щастие за чуждото нещастие?
Какво щастие ще имаш с мъж, който знаеш, че не се свени да изневерява? Днес си любовницата, утре жената, на която изневерява.

# 14
Не бих и не искам.
Получавала съм внимание от женени мъже. Нещо от типа "мерака умира последен". Зор голям. Беше ми противно, от раз дадох да се разбере, че не желая нищо.

Общи условия

Активация на акаунт