Любовница

• 6 028
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
В тези отношения всички имат роля. Няма ако-ако. Щом сте попаднали в този триъгълник, четириъгълник или каквото е, всички сте в кюпа с причини/вини.

# 16
  • Далечният изток
Обикновено в съзнанието на съпругата виновна за края на семейството е любовницата.
Четохме скоро такава тема.
А мъжът? Сигурно всеки път са го изнасилвали миличкия...

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 19:42 от AIDA_N

# 17
  • София
Любовницата не разваля семейството. Разваля го мъжът. А мъж, който с лека ръка кръшка на една, ще кръшка и на всяка следваща. Само може да се научи да се крие по-добре.

# 18
Абе и това не е съвсем така. Има много втори бракове, които са стабилни и устояли на времето, започнали с любовница/любовник. Впечатленията ми са от поколението на родителите ми (родени 50-те). Няма точни закони.

# 19
Уффф ,винаги съм се чудила на кухите лейки които искат мъж с деца от друга жена ,стават любовници и даже имат надежда че някой ден ще станат жената до него.Ми ,при наличие на деца в пейзажа бившата винаги ще стой като грозен пейзаж в живота на този мъж , освен любовница да е толкова добър манипулатор че да го накара да зареже децата.Ми ,тези деца в техните очи тя винаги ще е мръсната любовница и от там като се почнат драмите любовта винаги не е достатъчна в тези случаи.Но виж ,ако просто те сърби да си го получиш от този мъж и нищо повече (без любов),ще имаш повече изгода .Идва за един,два часа правите си кефа ,той ти подарява нещо ,цветя или ти оставя пари ,води те на вечеря и пр ,ти си го изпращаш по живо ,по здраво при жена му ,да си му чисти ,готви ,да му търпи лошият характер ,то се оказва че нейният статут на любовница не е никак лош , докато не си намери стабилен мъж за семейството.Момичета ,жени и всички други  определящи се като женски в днешно време само любов не е достатъчна и бъдете умни .

# 20
  • София
Аз не познавам такива.
Стабилните втори бракове, над които имам наблюдения, са почнали от връзки след раздяла с първия партньор.
Кръшкащите по време на брак гледат да си запазят семейството и отиват при любовницата, когато жена им ги изхвърли.

# 21
По-важното в случая е, че не бих се задомила с мъж, който разваля семейството си заради друга жена (както в случая).

Защото утре ще постъпи по същия начин и с мен. На първо място имам уважение към себе си. Чак на второ място към другата жена.
Такъв мъж е гнил мъж

# 22
  • Melmak
Как се разваля семейство на мъж, който не желае да си го разваля?

Лесно, като отиде и каже на жена му.
Има и такива. Драпат с последни сили за мъж, който не струва.

Идеята на коментара ми беше, че ако не искаш да си разваляш семейството не си хващаш любовници.

# 23
Не бих. Ясно е, че мъжът, ако е решил да изневери, ще изневери дали с мен или с някоя друга, той пак ще го направи. Има си такива мъже. Но има и такива, които ще го направят, само ако ги подбутнеш. И в двата случая аз не участвам. Ако има замесени деца пък е много гнусно да влиза трети човек в отношенията. Накрая те ща са най-травмирани от цялата ситуация, дори след като родителите им отдавна са се разделили и са си намерили нови половинки.

# 24
Бихте ли развалили семейството на мъж? Струва ли си вашето щастие за чуждото нещастие?
Не си струва краткотрайното щастие, нещо като кеф, че са те предпочели. След теб следващата също ще изпита краткотрайно щастие и така...

# 25
Скрит текст:

Идеята на коментара ми беше, че ако не искаш да си разваляш семейството не си хващаш любовници.

Права си, но мъжете не мислят така.
Те искат вълкът да е сит и агнето цяло.
Тоест и жената и децата, но и любовницата.

# 26
  • Пловдив
Но има и такива, които ще го направят, само ако ги подбутнеш.
+1. Дотолкова е участието на любовницата като причина. Има мъже, които не си държат ципа затворен, но и такива, които просто поддават. И не, те не са невменяеми, естествено, от тях си зависи в крайна сметка, свалячка винаги може да се намери - казвам го, защото, както обикновено става тук, очаквам реплики, че обвинявам любовницата и оневинявам отговорния.

# 27
  • София
Жена не може да развали семейството ми. Може да го развали мъжът ми. Аз нямам спомен да съм го оковала за себе си, така че, ако иска е свободен да си ходи.
А, ако пък е изневерил още повече. Ако авторката е любовницата дано да каже и жената да е умна и да се отърве от льохльото. А, ако и любовницата е умна и тя ще му тегли една благословия Simple Smile
Ама напоследък се начетох на истории на не много умни жени.

# 28
  • Melmak
Скрит текст:

Права си, но мъжете не мислят така.
Те искат вълкът да е сит и агнето цяло.
Тоест и жената и децата, но и любовницата.

Ама това са си някакви типове, които винаги ще са си такива. Има мъже, които не изневеряват и нямат любовници.

Има и свалячки, както каза Магдена, но то пък не е нужно да хлътваш по всяка, която ти покаже цици.

# 29
Случва се човек да се влюби и след като се ожени. Не мога да кажа кое е по добре - да си развали семейството и да създаде ново, или да не го прави.
Но не може да се обвинява любовницата, че нещо е развалила, това не е колело, да го откраднеш.

Общо взето гаднички истории се получават, жалко, че Господ не е създал хората като слоновете, или лебедите бяха, да се влюбват само по веднъж.

Разбира се, не говоря и за женкари,  които просто ги влече да преследват жени, но те обикновено не щат да се развеждат,  обявяват, че жена им е  единствена и неповторима  и я ползват за щит, за да се отърват от поредното завоевание.

Общи условия

Активация на акаунт