Кое/какво/кой носи радост/смисъл в живота ви?

• 5 597
  • 86
  •   1
Отговори
Инспирирах се от една заключена тема.
Гледам хората много се оплакват.
Много е сложно да го живееш този живот според някои.
То са карми, хороскопи, нещастия, магии, съдба.
Така ли е в действителност.
Кое ви носи радост в този живот?
Какво смятате за стойностно?

# 1
На мен две изречения ми носят най-голяма радост: Zum Warenkorb hinzufügen и Ajouter au panier.

# 2
Хубава тема. Само ще кажа, че отговорите в нея ще съвпадат и с отговора на извечния философски въпрос - какъв е смисъла на живота. Според особеностите на конкретния човек.

# 3
На мен две изречения ми носят най-голяма радост: Zum Warenkorb hinzufügen и Ajouter au panier.

Наложи се да ползвам гугъл преводач тук: онлайн пазаруването ти носи радост и смисъл в живота.

Аз пък обичам да правя window shopping, тоест да ходя по физически магазини да разглеждам и да купя едно-две неща максимум. Разтоварва ме и ми носи радост, не винаги но често.

Но радост и смисъл в живота ми, ми носи май само семейството. Ще ми са да имам хоби, което ми носи такива усещания, но нямам за съжаление.

# 4

Наложи се да ползвам гугъл преводач тук: онлайн пазаруването ти носи радост и смисъл в живота.

Аз пък обичам да правя window shopping, тоест да ходя по физически магазини да разглеждам и да купя едно-две неща максимум. Разтоварва ме и ми носи радост, не винаги но често.

Но радост и смисъл в живота ми, ми носи май само семейството. Ще ми са да имам хоби, което ми носи такива усещания, но нямам за съжаление.
Физическото пазаруване ми носи щастие, но и много солени глоби. А що се отнася до хобитата, аз съм прекалено непостоянна в желанията си, а и доста нетърпелива. Единственото, което може да ми донесе наслада, това са много дебелите книги. Аз това разбирам под добре използвано време. Въпреки, че, да четеш много може да е радост, но и проклятие.

# 5
Ооо, много неща ми носят радост според настроението ми и висотата на годините ми.
Но най-вече уюта на дома, обичам да съм вкъщи.Всеки ден благодаря за дома и семейството си.Радост ми носи да съм сред хора и да общувам, да помагам на близки или непознати, да срещам
нови хора, като ми цъфтят орхидеите или гледам черната ми
котка, гордостта да гледам децата си, пораствайки готини хора….Много, много неща има, заради които се усмихвам всеки ден.

# 6
Макар да е безкраен отговора на така зададения въпрос - за мен, най-вече общуването с хора, които обичам. Смеха. Живея за тези моменти.
И сама ми е добре да се наслаждавам на света, но всичко споделено ми е по-радостно.

# 7
  • Далечният изток
Радост ми носят едни мои любими същества.
Смисъл ми дава работата, хората, които са доволни от това как съм я свършила, удовлетворението от това, че съм помогнала.

# 8
Хубава тема.

Добруването на родителите ми и близките ми хора определено ми носи радост и спокойствие.

Отделно от това - пътуванията ме зареждат много. Градски тип пътешественик съм, обожавам пътувания с влак в Европа, малки градчета, разходки, опитване на местна храна и вино. Имам страх от вода, но с удоволствие се разхождам в урбанизирани територии покрай реки. Най-любими са ми стъпалата покрай река Маас под моста Синт Серваас в Маастрихт. Не знам защо точно там, но ми носи много голямо удоволствие да седна и да гледам реката. Няколко важни решения съм взимала там.

В последно време съм се заела да довърша нещо, което изоставих преди години от инат, гордост и дебела глава. На финалната права съм и това също ми носи радост Simple Smile.

# 9
Смисъл ми носят любимите хора и занимания и времето прекарано с тях. Също и когато волно или не науча някой на нещо и видя как става по-добър и му харесва и ползва това знание или умение.

# 10
  • София
Семейството във всичките му прояви и форми на любов.

# 11
Семейството и най-вече детето ми

# 12
  • Melmak
Радост и смисъл ми носи себеусъвършенстването. Преминах през много, научих много неща и изградих нови умения. Обожавам да пътуваме и да споделям тези мигове с мъжа си. Времето с приятели ми е много ценно, наистина ги обичам.
Тази година останахме месец по морето - истинска радост за мен. На такива неща се радвам, обичам животни и като общувам с кучета съм много щастлива.

# 13
Всичко, с изключение на здравословни проблеми и тъжни поводи.
Освен в големи неща като семейството и близките ми, радост ми носят всички дребни неща в ежедневието, кафенцето сутрин, слънцето, морето, дъждът, разходка, книжка, музика и т.н.
Създала съм си зона на комфорт и не се влияя от моди и чуждо мнение. Животът е кратък и предпочитам да го изживея с приятни емоции.

П.П. Не вярвам в съдба, хороскопи. Всичко е случайност. И доброто, и лошото. Но песимизмът може да "помогне" да пропуснем много хубави моменти.

# 14
Семейството и най-вече детето ми
Разбира се!
Много обичам също да пътувам и да имам добър стандарт на живот.

Общи условия

Активация на акаунт