Какво се случи с детската ви стая, след като се изнесохте от вкъщи?

• 678
  • 5
  •   1
Отговори
  • Melmak
Какво се случи с детската ви стая, след като се изнесохте от родния дом?

А ако сте родители на пораснали деца, какво направихте със стаята на детето/децата си след като се изнесе окончателно от вкъщи?

Задавам този въпрос, заради друга тема в същия раздел. Стана ми интересно.

Моята стая у нашите започна да се превръща в склад. Майка ми се беше изнесла да спи там. Рядко съм си ходила и като съм влизала вече беше сякаш чужда.

# 1
Тъкмо щях да кажа, че бистихме вече темата.
Чакам децата ми да се изнесат и окупирам техните стаи веднага.В едната ще се преместя да спя, другата за стая за гости и ще навра всичко, за което не намирам място, там.Няма да е склад, просто ще я окупирам.😅

# 2
Имаше такава тема, да.
Моята беше преобзаведена, за да пасва за двама човека и сега си отсядам в нея като се връщам в родния си град.

# 3
  • София
1. Ние бяхме 4 членно семейство в 2 стаи и кухня. В момента нашите са в детската, а брат ми в хола. Да, все още живее там.
2. "Семейното жилище" беше голяма детска стая и холокухня. В момента в детската стая има голяма спалня и понякога синът ми спи там.
3. Моето жилище е голям хол и малка спалня, която реших, че ще е моя. Синът ми има кът с бюро и легло в хола.
Дъщерята вече е голяма, има гадже и прихожда тук или там, като навсякъде има нейни вещи.
Абе - забавно е.

# 4
Догодина синът ми ще замине да учи и стаята му ще остане в същия вид, както ще я остави Simple Smile
Имаме план да се местим в нова къща и пак ще има стая, дори и да живее вече с нас, което ще се случи.
В родния ми дом стаята ми си стои, преобзаведена от мен, стои и ме чака. Понеже и е роден дом и за детето ми и там си стои и неговата стая Simple Smile.

# 5

Общи условия

Активация на акаунт