Така че един мъж, който е бил обвързан с жената Х в България, може да се ожени за жената Y в Швеция или Швейцария.
И ето пример от живия живот. Мой женен познат заминава на специализация в чужбина. Жена му отказва да замине с него, ще си го чака да се върне. Хубаво, обаче той там започва да се среща с колежка, от мястото, където специализира, а специализацията се проточва.
След някакво време жена му решава да го посети и намира пряко доказателство, че там е била друга жена. И поставя въпросът ребром на горкия ми познат. И той избира другата жена. Сега имат голямо семейство, а бившата му си живее свой живот.
Мисълта ми е, че ако някой ходи с някоя, това не значи, че е до гроб. Хората имат право да си променят мнението. Така че можеше този мъж да избере авторката. Но не я е избрал, какво да се прави.
Аз не съм давала възможност на глигана(така му викам, защото все пуфти като глиган като ме види) да избира. Когато разбрах, че е обвързан и че ме е лъгал, аз прекратих взаимоотношенията ни. Така беше редно.