Любовница

• 11 933
  • 220
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Е скритото унижение да си има друга партньорът ти според теб е е по-добро от това поне да си наясно как стоят нещата. А според мен не е. Аз лично бих предпочела да знам, ако ще и от любовницата да е.

# 166
  • София
Аз не бих си затваряла очите и ако някой ме мами така, предпочитам да знам. Унижава ме той, тя няма как да ме унижи. Ако търпя, тогава се унижавам сама.

# 167
Нали за това говоря,че не всички са като теб. И ако мъжа ти работи в друга държава и се прибира веднъж в годината,според тебе дали ще стои верен? Мога да ти кажа,че почти 100% не. Била съм в чужбина и не познавам един мъж или една жена,които са без половинката си да не са погледни друг/друга . Първите 1-2г може ,но аз не познавам такива. Много мъже заминават,за да плащат ипотеки и кредити в България, така че да,жените им си траят. Че е унижение съм съгласна,но всеки си знае за себе си .

# 168
Изобщо не мога да си предствя,че някоя ще ми се появи на вратата да ми съобщи,че е била любовница на мъжа ми,без да знае,че е такава....Нали с добро, да ми отворела очите... И коя нормална жена,ще й отговори-"благодаря ти" и няма да измете блока с нея? 😂 Не знам,хубаво да си помисли преди да се появи пред официалната половинка....

Е, може да не ти дойде на вратата, ти пък в какъв филм влезе.
Може по телефона, може снимки да ти прати.
На мен друго ми е смешно и тъжно.
Жените като им изневеряват са много бесни на любовниците.
И вместо  да изметат "благоверния" те любовницата ще метат.
Вината я носи изневеряващия.

# 169
  • Paris, France
Много мъже заминават,за да плащат ипотеки и кредити в България, така че да,жените им си траят. Че е унижение съм съгласна,но всеки си знае за себе си

Да бе, голямо унижение да и плаща кредита и ипотеките докато тя обикаля моловете и кафенетата.

Не всички мъже в чужбина изневеряват. Зависи къде са, на каква позиция, има ли жени около тях, на които могат да бъдат полезни и доколко някоя ще ги хареса само за секс. Зависи и каква част от доходите пращат в родината си и в какви условия живеят. Има и верни.

Някои от жените, отишли без мъжете си в чужбина също много кръшкаме, даже май повече от мъжете.

Когато женен мъж в чужбина кръшка, жена му е горката, героиня итн. Когато женена кръшка, мъжът и е рогоносец, некадърник, дефектен, смотан, калпав, полово недъгав, мързелив, сам я пратил друг да я такова, та затова се случило 🌞.

# 170
Ами... Как да наречем мъж, който праща жена си да заработва в чужбина, обикновено с черна работа, докато той тук си вее байрака? Я работи, я – не, много често хем харчи парите на жена си, хем и любовници върти, за да си избие комплексите. Изключвам случаите, в които мъжът е болен, инвалид и т.н. Говоря за здрави, прави мъже, които си пращат жените на гурбет, за да измъкнат семейството от батака.
Повечето от тези двойки, които бяха временно разделени и се събраха в чужбинециите, за да живеят и работят заедно, оцеляха като семейства. Тези, в които само жената се гърбеше, се разпаднаха. И не заради любовниците на жената, те са следствие. Причината е друга. Колко може да издържи жена с мъж, когото не уважава? А муньо, който лежи на гърба на жена си, за уважение ли е изобщо?

# 171
  • Пловдив
Нали за това говоря,че не всички са като теб. И ако мъжа ти работи в друга държава и се прибира веднъж в годината,според тебе дали ще стои верен?
Нямам никаква идея, моя в момента си е до мен на дивана, аз чопля лаптопа, той гледа телевизия.

Но едва ли съм само аз да искам да знам. Не съм чак такава бяла лястовица.

# 172
  • София
Нали за това говоря,че не всички са като теб. И ако мъжа ти работи в друга държава и се прибира веднъж в годината,според тебе дали ще стои верен? Мога да ти кажа,че почти 100% не. Била съм в чужбина и не познавам един мъж или една жена,които са без половинката си да не са погледни друг/друга . Първите 1-2г може ,но аз не познавам такива. Много мъже заминават,за да плащат ипотеки и кредити в България, така че да,жените им си траят. Че е унижение съм съгласна,но всеки си знае за себе си .

Че не всички са като мен, ясно. Аз например не бих приела мъжът ми да ходи по чужбина, знаейки че ще ми изневерява. И после да се сърдя на любовницата, че ми е развалила кефа да се правя, че все пак не го знам.

# 173

Че не всички са като мен, ясно. Аз например не бих приела мъжът ми да ходи по чужбина, знаейки че ще ми изневерява. И после да се сърдя на любовницата, че ми е развалила кефа да се правя, че все пак не го знам.
Много дълбока стана темата. Разбрахме, че мъжете в чужбина изневеряват, а жените, които остават тук? Те на сухо ли стоят?

# 174

Много дълбока стана темата. Разбрахме, че мъжете в чужбина изневеряват, а жените, които остават тук? Те на сухо ли стоят?
Не, особено жените на моряци и тираджии. Познавам и от двата чешита... Дори в семейното легло си ги водят, което за мен е още по-долно.

# 175
  • Paris, France
Веднъж я унижава мъжа й ,след това и любовницата му. Ти сигурно много добре ще се почувстваш, ако някоя ти звънне ,че има връзка с мъжа ти! Да не говорим,че мъжа й е в друга държава от Х време и най-вероятно е наясно с нещата. И какво като й каже? Аз лично най-вероятно няма й да й повярвам честно казано. Може да е някоя фенка дето му е навита просто.

Като се чувства толкова унижена, да се разведе! Не е трудно.

В чужбина съм виждала всякакви. Веднъж майка ми донесе някакъв колет от тъстовете на мъж, който беше дошъл в Англия да бачка, а жена му с двете деца мизерстваше у родителите си в София. Той не можел да и праща пари, защото не му вървял бизнеса в началото, трябвало да връща парите в бизнеса и живеел скотски, та се прибирал със скъсани пуловери.  Нахоках майка ми, че вместо да ми донесе на мене това онова, се натоварила с плетени от полиестер пуловери за някакъв опърпанок.. Казах и, че не го ща в къщи и да се срещнем навън. Отиваме на среща във Fulham. Пристига мой познат с английската си любовница и едногодишното им дете и с нейното голямо. Голямото облечено във Versace, а майката с Burberry от главата до петите. Въпросният беше отворил печатница и бизнесът му не знам как вървеше, но редовно ходеха по чалга концерти, където пъхаше петдесетачка в деколтетата на певиците и из Dominicana и в Испания по запои. И ипотека си беше взел вече. Знам, защото аз му уреждах кредита.

Видяхме се. Накрая каза, че това, което е в Англия си остава тук. Майка ми като видна гурбетчийка се съгласи и си тръгнахме. Нищо не е казала на тъстовете. След време друг им е казал, та дъщеря им се развела и поне взела издръжка за децата. През 90те въпросният и даваше, дръжте се, £365 годишно. Хората в България били работели за по-малко и защо тя искала повече. Предостатъчно било.

След време ми обясни, че се оженил за нея, защото тъстът бил някакво партийно величие, а и за да вземе софийско жителство. Била грозна и какво повече искала при положение, че нямала платена професия и му била снесла 2 деца, а можели с едно да останат. Питах го защо има още 2 от англичанката. Тя му била любов и много хубав секс правела, а и не го закачала за нищо и знаела, че е женен.

Преди случката с колета въпросният ми изглеждаше като в топ 10 от хиладите български мъже там.

И не е единственият. Аз се потресох. Майка ми каза, че човекът бачкал и живеел сам, а жена му - да била отишла с него като толкова и било важно къде си го туря! Дооообре.

# 176
Аз това с раздялата не го разбирам. Или има връзка и хората са заедно, или се разделят. Ясно, че като се разделят за месеци и повече ще има кръшкане, то хората са си го казали - очи, които не се виждат, се забравят.

# 177
Какво си се потреслa, Невена? Правилно е казала майка ти. Браковете по покупко- продажба често завършват така и за мен е правилно.

# 178
  • Пловдив
Била грозна и какво повече искала при положение, че нямала платена професия и му била снесла 2 деца, а можели с едно да останат.
Грозна, ама да я чука може. Защото то второто дете не е станало с непорочно зачатие.

# 179
  • Paris, France
Какво си се потреслa, Невена? Правилно е казала майка ти. Браковете по покупко- продажба често завършват така и за мен е правилно.

Добре, но ти би ли била доволна да гледаш сама 2 деца с издръжката, която въпросният хвърля? Все пак не си ги е направила сама децата. Ами ако и тя иде в Германия или САЩ, а шитне децата при родителите на мъжа и хвърля същите пари, дали ще е доволен? Защото аз точно това бих направила, честно.

Общи условия

Активация на акаунт