Любовница

• 12 126
  • 220
  •   1
Отговори
# 150
Изобщо не мога да си предствя,че някоя ще ми се появи на вратата да ми съобщи,че е била любовница на мъжа ми,без да знае,че е такава....Нали с добро, да ми отворела очите... И коя нормална жена,ще й отговори-"благодаря ти" и няма да измете блока с нея? 😂 Не знам,хубаво да си помисли преди да се появи пред официалната половинка....

# 151
Не прочетох авторката да е осведомила официалната.

Хм. Беше писала, че са се срещнали двете на кафе и ѝ е казала.
Странно, този пост липсва сега. Може да го е изтрила.

# 152
  • Paris, France
Изобщо не мога да си предствя,че някоя ще ми се появи на вратата да ми съобщи,че е била любовница на мъжа ми,без да знае,че е такава....Нали с добро, да ми отворела очите... И коя нормална жена,ще й отговори-"благодаря ти" и няма да измете блока с нея? 😂 Не знам,хубаво да си помисли преди да се появи пред официалната половинка....

Аз и се имам за нормална. Защо да измитам блока с нея? Осигурила е компания и секс докато ММ бъхтел в чужбина за нашето общо благо, а аз съм киснела в бг-мама. Наличието на любовница вдига тестостерон на мъжа, прави го по-амбициозен и доволен. Бих и благодарила и бих и пожелала искрено всичко хубаво и много щастие.

На мене скандалджийките, омитащите блоковете, ревнивките са ми смешни и жалки. Същото с подобни мъже. Ревността и завистта са слабост.

# 153
Невена,нито една жена с твоите разбирания не познавам....
От друга страна,съмнявам се да има много жени,които си мислят,че мъжете им си го държат в гащите Х години,докато са в чужбина. Та в този ред на мисли,да,жена му си затваря очите за общото благо. И от някъде се появява,някоя която искала услуга да й направи,понеже видиш ли,тя де оказва в ситуация да е любовница.....

# 154

Аз и се имам за нормална. Защо да измитам блока с нея? Осигурила е компания и секс докато ММ бъхтел в чужбина за нашето общо благо, а аз съм киснела в бг-мама. Наличието на любовница вдига тестостерон на мъжа, прави го по-амбициозен и доволен. Бих и благодарила и бих и пожелала искрено всичко хубаво и много щастие.

На мене скандалджийките, омитащите блоковете, ревнивките са ми смешни и жалки. Същото с подобни мъже. Ревността и завистта са слабост.
А жената като изневерява какво й се вдига? Айде, че сме толкова широкоскроени....

# 155
  • Paris, France
А жената като изневерява какво й се вдига?

Доходът.

# 156

Доходът.
Значи е по-изгодно жената да изневерява

# 157
  • Пловдив
Затова по телефона Simple Smile

Аз не че бих била щастлива и да пожелавам щастие на любовницата, но бих се държала възпитано - аз имам уговорки (брак) с мъжа ми. Е, освен ако любовницата не ми е много близка, и чувствам предателство от нейна страна. Ако е някоя полунепозната или съвсем непозната - предателството е от страна на мъжа ми. С него ще се разправям.

# 158
Добре и по телефона да е. Изобщо не разбирам как й прави услуга. Веднъж унижение от мъжа си понася,втори път от милата любовница ... И какво ще й каже- "ало,здрасти, абе бях гадже на мъжа ти и съвсем случайно разбрах за теб. Звъня ти и ти да знаеш....." пълна глупост.
От къде знаем, че жена му е дала обет за въздържание? Може и нея да я топли някой в студените нощи. Изобщо да се бъркаш в чуждо семейство ми е мега странно,особено с цел "услуга". Разбрала авторката, че е семеен, като не й изнася си събира багажа и чао.

# 159
  • Пловдив
Виж, ако не лъже - защо да е проблем, че е информирала официалната жена? Аз бих искала да знам.

# 160
Виж, ако не лъже - защо да е проблем, че е информирала официалната жена? Аз бих искала да знам.

А ти защо мислиш,че жена му не знае? Дали за конкретната или по принцип, че си хойка?

# 161
  • Пловдив
А ти защо мислиш,че жена му не знае? Дали за конкретната или по принцип, че си хойка?
Нямам никаква идея дали знае. И дали знае, или не - за конкретната не знае, та вече знае.

# 162
Доходът.
Значи е по-изгодно жената да изневерява

Разбира се. Когато мъжът изневерява, харчи по любовницата, тоест ощетява семейството.
Когато жената изневерява, любовникът ѝ прави подаръци, тоест тя внася в семейството.
Да не изпадаме в подробности колко мъжки кариери са изградени благодарение на дашните им жени например... Но от друга страна, никога не съм чувала мъж да си легне с шефката на жена си, за да ѝ издейства повишение. Или поне да притисне любовницата си да си отвори широко портфейла и... пари, бижута, имоти... Придобивки за семейството.
Що така?

# 163
  • София

Е тогава какво значение има, че някоя й е казала?

# 164
Обясних го по-назад Лъвица. Веднъж я унижава мъжа й ,след това и любовницата му. Ти сигурно много добре ще се почувстваш, ако някоя ти звънне ,че има връзка с мъжа ти! Да не говорим,че мъжа й е в друга държава от Х време и най-вероятно е наясно с нещата. И какво като й каже? Аз лично най-вероятно няма й да й повярвам честно казано. Може да е някоя фенка дето му е навита просто.

Общи условия

Активация на акаунт