Любовница

• 11 928
  • 220
  •   1
Отговори
# 195
Е, ти не си особено сексуална.
Ще седя и ще чакам.
Друг път.
Социалният живот не е равносилен на сексулания, Невенче. Simple Smile
Изтласкваш, изтласкваш.

# 196
  • Пловдив
Е, ти не си особено сексуална.
Ще седя и ще чакам.
Друг път.
Социалният живот не е равносилен на сексулания, Невенче. Simple Smile
Изтласкваш, изтласкваш.
Казваш го като обида. Защо това да е обидно и голямата сексуалност е издигната на почит и се рекламира? Аз също не примирам всеки ден сутрин и вечер. Изключвам първите ни месеци с моя мъж. В момента на 40 и малко не проявявам никакво желание за секс всеки ден, особено пък всеки ден сутрин и вечер. Лично моята честота е 2-3-4 пъти седмично. Като естествено има моменти и по-често, имам моменти и няма секс. Примерно когато някой е болен, или когато успях да си накъсам коленните връзки - то ме боли, та едвам гледам, изобщо не ми е било до секс поне две-три седмици докато се успокои болката в покой на крака.

# 197
Казвам го като констатация. На база това, което съм чела от Невена. Лошо/хубаво няма. Зависи от гледната точка и за кого.

# 198
Като няма секс, на човек му напира да си демонстрира сексуалния лайфстайл и все му се струва, че е полова хиена и намери ли с кого, по няколко пъти на ден ще има лупа-лупа.

# 199
  • Пловдив
Казвам го като констатация. На база това, което съм чела от Невена. Лошо/хубаво няма. Зависи от гледната точка и за кого.
Е значи на същия принцип, ако на анонимната с неособено потентния мъж желанията и са примерно за веднъж седмично - гледа да докара мъжа до веднъж седмично, или до веднъж на две седмици. И ако човекът е свестен иначе ще си живеят добре. Защо се опитвате да я убедите да къся и хвърля, защото не са успели веднъж-два пъти? Лично тя трябва да си прецени дали и колко иска, до колко и е важно. И според мен да му даде толеранс от поне още няколко опита, ако повтарям са съвместими и го харесва иначе.

# 200
Янтре, обърка темите.
Тук говорехме за връзката от разстояние. Аз писах, че не го разбирам това дистанционно обичане.
За мекия писах в друга тема.
//
Кукумицинка, виждам, че се опитваш да кълвеш в няколко теми. Придържай се към собствения си сексуален живот.

# 201
Ъх, в какви теми се опитвам да кълва, кого?

# 202
  • Пловдив
Олеле, напълно е възможно. Аз съм отворила няколко прозореца и си пиша и чета едновременно. Нищо, аз принципно така си мисля.

# 203
Е тва ѝ харесвам аз на бгмамата. Където и квото да напише човек тука, все е по темата. Принципно.
Trollface
А па междувременно може и 2-3 странични работи да си върши. На ишлеме...

# 204
Да бе, и аз се обърквам в кои теми пиша. Ама за всеки случай се чекнах, проверих си мненията, да не би подсъзнателно да съм дала висок приоритет на теми и мнения за сексуалния живот на хората... Joy

# 205
  • SF
Не всеки човек в дистантна връзка е самотен. Аз си имах много приятели и бурен социален живот. Нямах си мъж, който да ме привлича сексуално толкова, колкото ме привличаше ММ. Ние едва намирахме време да се видим и всеки си имаше хора около него.

Чувството е точно на самота. Ти описваш перфектната дистанционна връзка - не ви липсва нищо, имате си всичко, можете да пътувате... Супер, но бурния социален живот, в който не участва и партньорът, дава поводи за ревност. Иначе така описано, си е супер. Само да не си на мястото на този, на когото разказваш колко хубаво си живееш без него.

# 206
Олеле, напълно е възможно. Аз съм отворила няколко прозореца и си пиша и чета едновременно. Нищо, аз принципно така си мисля.
И в същото време нещо ври на котлона, това което е във фурната е вече готово и пералнята вътри второто пране за днес, докато разговора с Мимето върви по телефона вече 45 минути.
А аз лежа на канапето, един прозорец отворен и без малко да си извадя окото докато си бъркам в носа.

# 207
  • Пловдив
И в същото време нещо ври на котлона, това което е във фурната е вече готово и пералнята вътри второто пране за днес, докато разговора с Мимето върви по телефона вече 45 минути.
А аз лежа на канапето, един прозорец отворен и без малко да си извадя окото докато си бъркам в носа.
А не. Не се притеснявай. Не се презорвам толкова.

# 208
  • Paris, France
Скрит текст:
Не всеки човек в дистантна връзка е самотен. Аз си имах много приятели и бурен социален живот. Нямах си мъж, който да ме привлича сексуално толкова, колкото ме привличаше ММ. Ние едва намирахме време да се видим и всеки си имаше хора около него.

Чувството е точно на самота. Ти описваш перфектната дистанционна връзка - не ви липсва нищо, имате си всичко, можете да пътувате... Супер, но бурния социален живот, в който не участва и партньорът, дава поводи за ревност. Иначе така описано, си е супер. Само да не си на мястото на този, на когото разказваш колко хубаво си живееш без него.

Е, той нали също си има живот там, където живее и също си живееше добре без мене.

Ясно е, че не е за патологични ревнивци такава връзка. Тя е за хора, за които е по-добре от перспективата да седят без връзка или не срещат човек с качествата, които има сегашният партньор от дистантната връзка.

След 2 години се събрахме, но понякога се виждахме още по-рядко, защото той много пътуваше, а и аз също. Още сме заедно и в момента той също пътува доста, макар и не за дълго.

В живота винаги може да се случи нещо, което ще ви раздели за известно време. Дали работа, дали болни деца, болни родители, емиграция, война, няма значение. Ако мъж не може да понесе това и две седмици, не е за мене.

Вече писах, че никой от нас не е ревнив и не харесва драми.

Познавам доста хора, които живеят като скачени съдове с половинките, но се оказва, че и любовници имали.

# 209
Невена, понякога си мисля, че имаш десет хиляди познати, двадесет хиляди съученици и още толкова колеги, чиито семейни истории са ти известни до най-малки детайли.
Плюс 50-60 мимолетни и дългосрочни връзки с мъже мечти. Трябва да си на около 725 години, набор на някой шотлански боец или онези дето пазеха кивота в Индиана Джоунс.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 00:09 от Абуто

Общи условия

Активация на акаунт