Лидл 138 - Великденско извънредна...

• 110 339
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 800
Ако са от трико, то цената трябва да им е по- ниска.

# 1 801
Веднъж годишно обикновено пролетта пускат памучния сатен, като и долните чаршафи с ластик са от него, и забелязала съм, че есента пък пускат бархетните завивки.

# 1 802
Има ли отзиви за микса маслини без костилки на Фрешона?

# 1 803
Много ги харесваме ние!

# 1 804
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли електрическото ренде от следващата седмица? Още от предния път му се чудя 🤷‍♀️
Иначе за маслините всички са им ок 🙂

# 1 805
Аз имам ренде..отдавна е купувано от лидл и е по-друг дизайн.
Вадя го зимата когато стържа цвекло и моркови на салата. И ряпа...тези твърдите.

# 1 806
Къде стоят пастетите?

# 1 807
При нас бяха на две места, едното при промоционалните испански стоки, другото беше някъде из другите салами. С тази нова подредба, сума ти време търсих бри-то вчера.

# 1 808
При промоциите в хладилника до салами, сирена..в кюшето при нас. Също на техният си рафт.

# 1 809
Някой дали е пробвал яйчения шампоан на Дева от Ретро седмицата, че майка ми много иска да разбере дали е като едно време качествен. Аз съм скептична към тези яйчени истории...

# 1 810
А с тия маскарпонета на разположение..виждали ли сте някъде Марсала?

# 1 811
  • Майничка
В Метро имаше по едно време.
Напоследък сякаш най-сгодно ми се получава тирамису с кафеен ликьор от типа на Калуа.

# 1 812
Много съм изостанала с четенето, та ако повтарям инфо да не се сърдите Simple Smile
Спомням си че някъде назад някой питаше за наличност на кокосовото масло в големите буркани ако все още някой търси вчера имаше доста бройки в лидл под руски паметник.
 Вчера опитах чуроса (не ме впечатли) и цената ми се струва височка. 3.50лв за 200 грама.
 Имаше намалени ааспержи, взех едни, сега ще умуваме как да ги приготвя, че никога не съм яла Simple Smile

# 1 813
Като каза пекарна...Аз от известно време не виждам от гевреците.
Рогче с маслини търсех, от сусамените...греда.

Някои артикулите на пекарна са спрени до отменяне на ИП, причината е намалелите продажби, съответно артикулите, чийто отписи са повече от продажбите са спрени. Гевреците и рогчетата са част от спрените артикули, също и крустини, мъфини, закуската с кленов сироп, закуска с гауда и други.

# 1 814
Някой има ли наблюдения над новите мариновани чушчици?

Общи условия

Активация на акаунт