Да преправим старите мебели с любов - тема 36

• 74 861
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Мер, на мен би ми харесало без декупажа.

# 631
В провинцията , имаме само един магазин с такъв отдел в него.
За София не мога да дам инфо, предполагам , че в сайта им може да се види къде има.

Също такава услуга предлагат и в Практикер, но не правят отвори за пантите, нито за мивка на плота.

# 632
Някой да е боядисвал мебeли с боя Vitex?

# 633
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Здравейте пак от мен! Simple Smile
Търся идеи как да довърша това неугледно шкафче. Започнах с декупаж, но нещо не съм доволна от избора си на хартия и разположение, та търся идеи как да изглежда по-завършено и естетично?
Скрит текст:
Наистина изглежда недовършено. Липсва му старинния ефект - изтърквания, напуквания, някакви рамки/с летвички/, допълване с нотни листове/салфетки/ или фризове/рисувани/.
Скрит текст:

# 634
  • В градината...
Махайте този декупаж и оправете шкафа.

# 635
Здравейте пак от мен! Simple Smile
Търся идеи как да довърша това неугледно шкафче. Започнах с декупаж, но нещо не съм доволна от избора си на хартия и разположение, та търся идеи как да изглежда по-завършено и естетично?
Скрит текст:

Ето малко шкафчета с чекмеджета от нета, които може да ти дадат идея как да продължиш с твоето, ако искаш да ти е цветно и шарено. Simple Smile

Скрит текст:

# 636
  • Norge
Още нещо, монохромно, макар да предполагам, че не това е търсеният ефект.

# 637
  • София
Благодаря на всички за идеите! Ще снимам като постигна нещо приемливо Simple Smile

# 638
  • В градината...
Ето още едно шкафче, но на втората снимка https://m.az-jenata.bg/a/4-za-doma/37833-dekoriraite-doma-s-dantela-/

# 639
Аз бих взела красив десен на рози (може и някакъв тапет), бих го залепила в пропорционална правоъгълна форма в средата и под дръжката и след това ще го ограда с релефна рамчица - виждала съм много красиви тънки лайсни. Така ще постигнеш красив ретро ефект.

# 640
  • Варна
Предстои ми смяна на вратички на кухня. Чудя се обаче, отвора за панта на вратичките как се дава като позиция, така че пантата да пасне точно?
Притеснява ме да не станат някакви фуги грозни.
Незнам дали обясних добре..

А иначе един боядисан скрин в детска стая от мен- тебеширена боя и лак сатен.

# 641
Много хубав е станал скрина.

# 642
Еха, Кристин, страхотен е станал скрина, направо неузнаваем! Поздравления, много ми харесва! И чудесно се връзва с килима Simple Smile.

# 643
  • В градината...
Аз бих взела красив десен на рози (може и някакъв тапет), бих го залепила в пропорционална правоъгълна форма в средата и под дръжката и след това ще го ограда с релефна рамчица - виждала съм много красиви тънки лайсни. Така ще постигнеш красив ретро ефект.
И аз това мислех да напиша, за летвичките.
А скринът наистина много хубав е станал.
Ние като поръчваме да ни нарежат елементи за мебели, не им казваме точно на какво разстояние да са пантите, само отбелязваме от коя страна да бъдат. После пантите се регулират.

# 644
  • Варна
Ние като поръчваме да ни нарежат елементи за мебели, не им казваме точно на какво разстояние да са пантите, само отбелязваме от коя страна да бъдат. После пантите се регулират.
Благодаря! Това много улеснява нещата, явно има някакъв стандарт за пантите.

Бялото ме измъчи -5 ръце минах, а има и голям гардероб, също бял.
Направо ми се разказа играта Joy
Лилавите станаха и с 2 ръце, двете светли ги бърках аз с бяло, въпреки това покриха.
Бяло повече няма да боядисвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт