Да преправим старите мебели с любов - тема 36

• 74 924
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
Точно идвам да го покажа. И по-добра снимка на бюфета.
Скрит текст:

Утре момичетата ще ги намаслят отново, защото пише, че трябва да бъде направено след 7-8 ч. Мисля, че донякъде се уеднаквиха като цвят.

# 496
  • DE
Добре се е получило, но май ще изпие доста масло. Поне още две повторения Thinking

# 497
  • В един копнеж!
С Timmer ли го направи!? Какво всъщност направи с мебелите след шкуренето!?

# 498

Да, безцветено масло, сатен.

След шкуренето почистих с влажна кърпа, постоянно имаше още и още прах Simple Smile Преди да сложим маслото отново почистихме с кърпа, за всеки случай.

# 499
Признавам, че тези мебели бих изхвърлила без да се замисля, обаче резултатът е много добър. Браво.

# 500
  • В градината...
Много добре се е получило.
Аз бих омаслила с Осмо ебонит, за да избегна това червенеене, но щом ви харесва, е ок.

# 501
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мириел, много свежо стоят белите кантове. Харесва ми как се е получило всичко. Гардеробът има нужда да стане малко по-тъмен. Дали ще е достатъчно просто да го минете още веднъж с маслото? На мен червеникавото не ми пречи, харесвам го.

# 502
Много, много добре се е получило, поздравления и за резултата и за труда ви  (шкуренето е кошмар за мен. Grinning)!
По принцип и аз не харесвам червеникави оттенъци, но с бялото е станало много свежо.
В никакъв случай не бих изхвърлила такива мебели, жалко че ги нямам. Вместо тях - гадното ПДЧ навсякъде, което колкото и да ми е омръзнало, не дава много простор за действие и промени. Confused

# 503
Аз съм озадачена как маслото е попило в полуизшурения фурнир, ако съм разбрала правилно.

# 504
  • В един копнеж!
И аз така. Relieved И понеже двете с нея сме с един и същи проблем, ще пробвам на едно ъгълче на моя мебел да видя пък при мен какво ще излезе.

# 505
  • Варна
Аз съм озадачена как маслото е попило в полуизшурения фурнир, ако съм разбрала правилно.

И аз съм изненадана много приятно от резултата.

Miriel, може ли пак снимка от близо , за да се види какво стана с пукнатините. : )
А аз защо не намирам такова масло, а само лак? Всъщност това масло ли е или лак?

# 506
Това е маслото - https://www.orgachim.bg/product/timmer-maslo-za-durvo/

Ще снимам отблизо отново пукнатините. Явно все пак сме изшкурили достатъчно, защото наистина попи. Ц

Аз също съм изненадана от червения ефект, защото се надявах да получа това
Скрит текст:
, все пак маслото бе безцветно.

# 507
Много хубав шкаф се е получил,браво!Аз преправих един стар шкаф с наставления от тук,за което много благодаря!
 Страхотни неща правите.

# 508
  • В градината...
Шкафът почти ти се е получил като на картинката.
Няма нищо странно да попие маслото. Когато лакът е поел навътре и не може да се изшкури напълно, се маха само лъскавото покритие, пигментът остава. Този, който е поел. Омаслявала съм така и първоначално бях учудена, но нямаше проблем.

# 509
  • В един копнеж!
ЗА колко време поема това масло!? Че аз изшкурих сутринта една страница, намазах, сега минах леко с пръст отгоре да видя какво се случво, а то излледня, матира се повърхността!? Същото масло към купила, но Палисансър. Да съм прекалила с количеството!? Или избързах!?

Общи условия

Активация на акаунт