Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 906
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 750
На мен като на човек действително занимаващ се с документи,ми е бая чудно каква е тази документация на Валери...Какви документи толкова ще има една влогърка(извън обичайните лични-дипломи, автобиографии,трудови книжки,договори,актове за раждане и прочие).

Фактури за всеки един ангажимент, а рекламите са доста при нея 😅 Попова беше споделила, че леля й й помага с това, защото е много работа и професията й е свързана с това.

# 3 751
Някой намира ли този аутфит за стилен? 🙄🙄🙄
Скрит текст:
Аладин ме пита откъде са патъчките на Елица - иска да купи същите за жена си Joy

PeacockLove - това на Теа според мен е от аутокоректа на телефона. Недоглеждане.

# 3 752
Леля Коци ( Боже, тя била на моите години почти  ама нищо ) пак с картина и...ужасна коса. Това с косата да не е от тъпия филтър, който ползва???
Скрит текст:

# 3 753
Може да си подава данъчната декларация.

# 3 754
Леля Коци ( Боже, тя била на моите години почти  ама нищо ) пак с картина и...ужасна коса. Това с косата да не е от тъпия филтър, който ползва???
Скрит текст:
Това с косата си го мисля всеки път като й погледна снимки в Иг. Изглежда сякаш не ползва гребен, нито сресва малката, колкото би трябвало поне. Даже на рд на детето изглеждаха несресани, това създава впечатление за голяма мърлявщина. Усмихната, слаба, все още млада, все пак е само 35 годишна, обаче това с косата трепе цялата картинка. Иначе картината й е детска, да.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 23:11 от passionbiojuniper

# 3 755
Вчера гледах влога на Галя, заглавието силно ме заинтригува и не знам защо си помислих, че ще видя нещо впечатляващо. То голямо въвеждане на ред, да избършеш една маса и един плот. За кожата й вече предполагам е дошъл момента да "плати цената" за солариума и безкрайните си козметични експерименти. Просто трябва да приеме, че някои процеси са необратими. За устните - напълно ми е безразлично, работих няколко години в естетична клиника и съм виждала n-брой устни и резултати " преди-след". Хубавото е, че след време ще се разгради този филър и има шанс да се поправи грешката.

# 3 756
Само влизам да ви кажа, че от сигурен източник знам, че на Гучито апартамента не е неин, ами на съквартирантката и. Нищо не е купувала Гучито 😂😂😂

# 3 757
Само влизам да ви кажа, че от сигурен източник знам, че на Гучито апартамента не е неин, ами на съквартирантката и. Нищо не е купувала Гучито 😂😂😂
Мистерията е разгадана 😃

# 3 758
Леля Коци ( Боже, тя била на моите години почти  ама нищо ) пак с картина и...ужасна коса. Това с косата да не е от тъпия филтър, който ползва???
Скрит текст:

Имам чувството, че ако я изсветли малко тая коса, доста ще живне на вид. Хем изглежда мазна, хем цветът я състарява.
Картинката отново е от кръжока. Само като ѝ видиш изсипаната композиция...
Чудя се дали е гледала Франческо Клементе, има доста какво да научи от него, като е решила да е в тоя стил. Но май не е решила, просто не може другояче.
Скрит текст:

# 3 759
Константина изглежда много по-добре на живо, отколкото на снимки. За мазната коса, няма какво да кажа. Мазна е.

# 3 760
Еми то беше ясно като бял ден, че Гергана не си го е купила :Д Константина качи скоро снимка със Светла коса в пъти по хубава е със Светла.

# 3 761
Константина изглежда много по-добре на живо, отколкото на снимки. За мазната коса, няма какво да кажа. Мазна е.
Някой все пак разбра ли каква й е идеята? Защо си държи косата в този вид? Да не би и тя да опитва разни натурални,био,мио продукти?

# 3 762
И аз мисля като теб.Майка ми е на 41 год. и изглежда поне с 7-8 год по-млада от Галя,без да ползва каквато и да е бяла козметика.Но не знам може би е и до ген.
Не мисля, че проблемът с кожата й е от възрастта. Тя все пак няма 35 дори. Чудя се дали не де дължи на употребата на 1240214923 продукта.

# 3 763
Здравейте,изчетох цялата тема.Не гледам Антоанета,Теа ,Константина и Сладкиша.Валери си пуснах последните и 4 видеа от скука.Ели я гледам от отдавна,тук таме пускам и Йоанна Петрова.На моменти ми идва лигава може би,защото аз по розово не си падам.Не изглежда лошо момиче,но ми е твърде много за голяма жена.В една група в фейсбук леля Йоко участва за некоректни потребители.Видях,че тези дни е пуснала 2 дами за некоректни.Но заради нейните условия след като са чули ,че ще ги съди веднага са си взели пратките.

# 3 764
  • софия
Леля Коца ми е изключително неприятна. Изявява се и тя във всичко, ама нищо не й се получава. Добър и известен български художник е Павел Митков. Тези от вас, които живеят в София със сигурност знаят къде е галерията му.
На Любо видеото беше донякъде интересно, но накрая малко като че ли преувеличи. Директна заплаха аз поне не чух. Очаквам да сподели какво е последвало.
Стана ми смешно Галя като каза, че е почнала да готви. Каква промяна в родните инфлуенсъри породи това ИП не е истина 😀

Общи условия

Активация на акаунт