Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 928
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 735
  • Мюнхен
Клипът на Любо е класа, както винаги. Обясни идеално това с научните проучвания, че самата формула не е тествана.

А човекът, който го е заплашвал - Иван Недев,  си размени няколко коментара с мен под първия клип. Пълна трагедия е. И много искам да знам какво за Бога е "екстракт от семе на органично вино". Trollface

# 3 736
Не мисля, че проблемът с кожата й е от възрастта. Тя все пак няма 35 дори. Чудя се дали не де дължи на употребата на 1240214923 продукта.

# 3 737
Полина направи демонстрация за всички заинтересовани как люлката е до парапета. А аз имам спомен, че до скоро беше над парапета

# 3 738
Абе, какво им става на всички влогърки, с това чистене? Те до сега какво правеха? Галя, навремето баба й сигурно всяка седмица е викала почистваща фирма.. Валери така го натяква всеки път, ще кажеш, че изчистила света??? Не мога да повярвам, колко им е интересно и странно това чистене. Ами, ако са работещи жени, на пълен работен ден, да се приберат и да няма ядене, да има да мият чинии, пране, мъж, деца?!!!! Аз съм в шок!

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:36 от Emilie_

# 3 739
Освен, че чистят, всички вече медитират и практикуват йога. Дзен.

# 3 740
Не ми харесва това съчетание. Несъвместими материи и цветове. За иг може да е интересно, но не бих се облякла така.

Радостин си е доста известен, всъщност. В сферата е сред популярните у нас. За качество не коментирам, не съм активно спортуващ и не му следя съдържанието, но си развива нещата. Видеото още не съм гледала.

Почва да става досадно. Всеки чисти и всеки готви в някакъв момент. Кой повече, кой по-малко. Ама всеки ден сторита и оплаквания, вече много натоварващо ми идва.

# 3 741
На Галя почистването й беше да забърше плота в кухнята, за 10 мин макс., което всяка домакиня би трябало да прави след работа в кухнята и масичката в хола. Направо такова почистване, такава умора. Laughing
Изобщо не вярвам да е прала пердетата сама. Що не го е документирала? Не вЕрвам!

# 3 742
Документацията на Валериана..... олеле.

# 3 743
На мен комбинацията между сакото и обувките ми харесва, много нежни цветове, но се бият с грубия кожен панталон, с бял щеше да е много хубаво.
Сега гледах и Ети, тези от Тресеме откъде излязоха, видях чак и в кварталния супер техен щанд и нали все да си купя нещо взех една маска. Нищо особено, но има хубав и дълготраен аромат.
Много съм възхитена от София, толкова е пораснала, така спокойна и щастлива изглежда, умна и будна. Няма нищо общо с детето, което Пепе снимаше преди.
Бяха много сладки двете момиченца като правеха упражнения с Филяка. Приятно видео беше, цялостна хармония се носеше из къщата, като един оазис от външния свят.
Толкова съм натоварена в момента, че и на мен ми се иска да избягам някъде.Pensive

# 3 744
Е,какво си чудите за чистенето? То сега е на мода. Покрай извънредното положение всичко живо чисти-аз го правя и прекалявам дори,от скука. Хората са си в къщи,и изглежда все едно преди това не са си чистили къщите. Сега се акцентира на препарати,на чистене,подреждане-на всичко дето не си имал време да го направиш и изчистиш и изхвърлиш преди това. И всички са юруш естествено,да са в модната вълна. Че даже и си приписват откриването на някои препарати и се сърдят,че ги копират....😆😉

# 3 745
Ели пак е пътувала във времето и се е върнала с тези обувки.

# 3 746

Има много планери и книжи за оцветяване да подреди, що се чудиш😂

# 3 747

Има много планери и книжи за оцветяване да подреди, що се чудиш😂
И после да нареди един пъзел еднорог.

# 3 748
На мен като на човек действително занимаващ се с документи,ми е бая чудно каква е тази документация на Валери...Какви документи толкова ще има една влогърка(извън обичайните лични-дипломи, автобиографии,трудови книжки,договори,актове за раждане и прочие).

# 3 749
Някаква жена пита Теа Амая има ли зъби...
Малко има объркване в поста на Теа. Пише за " ваканциите " на Амая. А после за ваксините..
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт