Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 921
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 720
Вие ще кажете,че Пепа е много пряма,мила и добра и не и пука.В предпоследният лайф в който с Филип правиха йога,хванах накрая и разбира се кулминацията.След като инструкторката се изключи,Пепа явно прочете някой от редовните запитвания : "Вие заедно ли сте "?.В този момент със злобен тон започна да се кара на аудиторията си,че видиш ли останели ли двамата и веднага се почвало.Умишлено не спря лайфа,ходейки от хола до кухнята се караше на задаващите въпроси.Естествено този лайф,не беше запаметен.Не за първи път се изпуска и си показва същността,злобна е за мен и то доста.
А двамата са ми много комични.Пак от този лайф,тя седнала до/у него,той супер нагласено/насилствено е целува по рамото.При нея никаква емоция,сякаш,че се и ядосва от това.Изобщо не поглежда към него,взира се само в телефона.Това го нямаше при бащата на децата и'.

Гергана, не само ще "преписва" описанията на Ели.Тя изкопира цялата идея за този кулинарен профил от нея.Същото направи и с курса на Милена.Изобщо видят ли,че при някоя нещо има интерес и се харесва -веднага трябва да се преповтори.

# 3 721
  • Мюнхен
Кроасаните на Гергана изглеждат много добре, не мисля, че с купено тесно. Едва ли би се изложила така.

И на мен ми е интересно как са направени, някак не очаквам от Гергана да седне да ламинира тесто 3 дни. Ще следя каква рецепта публикува, защото вече имам подозрения откъде точно ще е изкопирала пропорции и обяснения, а именно от Джошуа --> https://www.youtube.com/watch?v=hJxaVD6eAtc Не изключвам да й се получат обаче, на мен ми се получават суфлета, печени чийзкейкове и разни други пипкави неща, но печенето на цяло пиле понякога ми е тъмна Индия. Иди разбери що така. Grin

Някой беше споменал, че е копирала на Ели поста за мусковадото, въобще не съм изненадана. Има толкова много неща, които можеш да сготвиш, толкова интересни рецепти, които да изпробваш (и да кажеш откъде си ги взел, нали, щото надали сам си развил рецепта за френски кроасани...), хиляда различни кулинарни рубрики можеш да водиш в тоя Инстаграм. Ама Герито трудно излиза с оригинална или поне адекватно изпълнена идея, за справка видеото с "токсичните съставки". Innocent

# 3 722
Какво точно е копирала Гергана от Елица? Отследвам я на мига, ако не е посочила източник.

# 3 723
Скрит текст:
Вие ще кажете,че Пепа е много пряма,мила и добра и не и пука.В предпоследният лайф в който с Филип правиха йога,хванах накрая и разбира се кулминацията.След като инструкторката се изключи,Пепа явно прочете някой от редовните запитвания : "Вие заедно ли сте "?.В този момент със злобен тон започна да се кара на аудиторията си,че видиш ли останели ли двамата и веднага се почвало.Умишлено не спря лайфа,ходейки от хола до кухнята се караше на задаващите въпроси.Естествено този лайф,не беше запаметен.Не за първи път се изпуска и си показва същността,злобна е за мен и то доста.
А двамата са ми много комични.Пак от този лайф,тя седнала до/у него,той супер нагласено/насилствено е целува по рамото.При нея никаква емоция,сякаш,че се и ядосва от това.Изобщо не поглежда към него,взира се само в телефона.Това го нямаше при бащата на децата и'.
Не съм гледала лайфа, но е нормално да се ядоса. Тя потвърди във видео, че са двойка, качват снимки заедно, той живее с тях в момента и накрая пак десетки въпроси под снимки/лайф "Вие заедно ли сте?" Е, нормално е да му втръсне на човек.

# 3 724
Някой намира ли този аутфит за стилен? 🙄🙄🙄

Скрит текст:

# 3 725
Обувките не се връзват, но нагоре тоалета е интересен и разчупен. 😊

# 3 726
Не, без обувките и сакото. Може би, ако сакото беше в друг цвят, щеше да е добре.

# 3 727
Скрит текст:
Не съм гледала лайфа, но е нормално да се ядоса. Тя потвърди във видео, че са двойка, качват снимки заедно, той живее с тях в момента и накрая пак десетки въпроси под снимки/лайф "Вие заедно ли сте?" Е, нормално е да му втръсне на човек.

Дори и изнервен има дипломатични начини да излезеш от положение.А не така яростно,защото оставя горчив привкус.Следват е доста хора,не всеки е длъжен да е запознат с живота и'-толкова детайлно.Плюс това,тези въпроси деца и ги задават.Възрастен надали ще и пише: "Вие заедно ли сте"?,надали има толкова залюхани.

# 3 728
Този аутфит на Ели изобщо не ми допада и не, не го намирам за стилен. Понякога се облича страхотно, но днес не ми харесва.

Ново видео от бат Любо, намесен е инструктора Радостин, който за мен поне, бе напълно безизвестен до преди видеото на Любо.
https://www.youtube.com/watch?v=WGihqpwL1q8&feature=youtu.be … v-9Sb1lJTWpYrQtCA

# 3 729

Скрит текст:
Тази е най-безвкусно облечената. Винаги е така нагласена, все едно е от миналия век.

# 3 730
Скрит текст:

Като ѝ е втръснало, айде друм, никой не те е вързал да правиш лЯйф. Всяка професия има и минуси, като си се хванал на хорцето, дръж се на положение, не като примадона

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:59 от tuali

# 3 731
На Галя кожата преди гримиране наистина стои странна- с петна и тънка като пергамент, затова не е случайно , че е хвърлила толкова пари за кремове- всеки се страхува от остаряването.
Просто в един момент кожата видимо губи от свежестта си и явно при нея е настъпил.
Тя дава толкова пари за джапанки, за крем няма да даде...

# 3 732

Скрит текст:

На мен ми харесва, но без панталона. Черната кожа е много хард и не пасва на останалите пастелни цветове, с обувките пък грам не върви.. Тая визия и обувките особено, си иска една романтична пола или панталон като сакото (предполагам е част от костюм)

# 3 733
Като ѝ е втръснало, айде друм, никой не те е вързал да правиш лЯйф. В всяка професия има и минуси, като си се хванал на хорцето, дръж се на положение, не като примадона
Тя е правила тренировка, не въпроси и отговори. И само, защото е инфлуенсър и, защото е Пепе, не ѝ е разрешено да каже гък. Трябва да отговоря по 100 пъти на един и същ въпрос и да се държи мило с всички. След като я следват се предполага, че знаят с кого е.

# 3 734
  • Някъде там
Пепа е съвсем наясно, че питащите са деца, просто е била изнервена от друго за да реагира така. Тя си е непукист и само чат пат избухва в лайфове като онзи пиянския...
Не че това я оправдава де, но жив човек е случва се...Утре пак ще им се нахили и ще им слага сърчица...😀

Елица има и хубави дрехи  и сетове, но някои комбинации са странни..

Кифличките на Герганчето, не приличат на  френски кроасани, така показани. Този от закуската изглеждаше различно.
Чакам рецептата утре да видим френски кроасан ли е направила както написа първоначално или кифлички с мармалад.

Общи условия

Активация на акаунт