Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 934
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 705
Константина и в стария апртамент си ползваше терасата често.

Я, дайте да видим Полина и ние, блокираните 😁 съвсем я забравих, че ще съществува таз особа

# 3 706
Някои може да са ползвали терасите си и миналата година, но Валери за първи път  я е разчистила. За мен въздухът е много важен и не бих си я остъклила, добре че нямам блокове пред мен да ме гледат. И на мен ми се подкосиха краката като видях люлката на ръба на стъкленатата тераса. Но все пак "външната трапезария" на Полина ми изглежда най-приятна (може би, защото наподобява моята).
https://insta-stories.ru/polinasofia

# 3 707
# 3 708
Кроасаните на Гергана изглеждат много добре, не мисля, че с купено тесно. Едва ли би се изложила така.
Демонстрациите на чашата Джими Чу ми е излишно. Аз ценя кристални чаши, порцелан, хубави прибории и от моя гледна точка е еднакво дали пиеш от рекламна чаша на Кока Кока или от такава на Джими Чу. Все си е проста рекламна чаша и нищо особено.

# 3 709
Тръпки ме побиват от тази люлка там. Бих сложила земна. Адриана също имат люлка, но вътре. Нямам някаква конкретно изразена фобия от високо, но си ми изглежда зловещо в случая. Предполагам, че няма да го люлеят в истинския смисъл на думата, а просто ще си стои и ще се полюшква от собствените си движения.

Има обстоятелства, при които терасата е нефункционална - прекалено малка, прекалено ниска, завряна в строеж, в прекалена близост до друга сграда, на мръсно място, с лоша гледка и подобни. Случва се и да е по-оптимално да се включи към жилищната част. При нормални обстоятелства, не мога да разбера как няма да ползваш/чистиш терасата си, особено ако работиш от вкъщи и прекарваш по-голямата си част от времето сам у дома. Както казах и в преден коментар, дори само да проветряваш, трябва да метеш и бършеш от време на време. А тук говорим за достатъчно големи тераси, събиращи и маса, и столове, и цветя. Нещо, което в големия град си е лукс, ако живееш и на просторно и сравнително чисто място.

# 3 710
  • Някъде там
Според вас кога е най-удачно да се сетят за терасите си, ако не на пролет? Зимата дали щеше да е по-нормално да се присетят, че няма да е никак лошо да имаш масичка и стол на въздух?!
Според мен, ти не схвана за какво говорим...
Ако аз живея в апартамент и единственото място в него, на което мога да подишам чист въздух и да се насладя на слънце, е терасата, ще извадя най обикновен стол от кухнята и пак ще я използвам, а няма да складирам багаж на нея, няколко години. И година няма да го направя. Още при нанасянето, ще я използвам.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 15:15 от daviz

# 3 711

Уау 😬 как въобще им е хрумнало да я сложат до парапета.
Ясно, че няма да се люлее, ама все пак... абсурдно ми изглежда да провесиш дете там.

# 3 712
И аз го забелязах това с люлката, но не съм експерт по детски съоръжения и не го коментирах. За мен е опасно, имаше и стори как люшка бебето и люлката излиза малко извън обсега на парапета в нищото.

# 3 713
Полина в Зоната ли живее? На нея ми замязаха тия блокове.

Как не ги е страх тия хора да си показват така ясно адреса. В най-добрия случай някой ден ще й цъфнат дечица с подаръци на вратата (като при Къдрица). За лошите случаи - няма да споменавам нищо, но психопати и лабилни хора има доста.

# 3 714
Аз имам спомен, че Полина люлееше Макси преди няколко дни.

# 3 715
Радост определено е добър инфлуенсър, но дразнещ човек. Споделя интересни и полезни съвети, обаче често се увлича и говори по теми, които хич не разбира, както с коронавируса. От нея разбрах за scent of the east, глината на Nivea, която ѝ е във всяко видео, продуктите за коса на Lautus  и разни други дребни неща. Заради Теа си взех шампоан и балсам на Moroccanoil, въпреки че съм ги пробвала преди и не ги харесах. Корен от репей си купих чак февруари и то с много обикаляне, защото навсякъде беше изчерпан (ето това си е сериозен инфлуенс). Най-много неща съм си купувала по препоръки на Петя Петкова. Предимно диорски грим продукти естествено, но от всичко останах доволна. Доста съм си писала с нея, мила е и винаги отговаря подробно. Интересно ще ми е и други мочичета да споделят, за тях кой е най-добрият инфлуенсър.

# 3 716
Относно терасите. Нас, например ни задължиха да остъклим терасата, заради общата фасада на блока, тъй като се санираше. Преди това си отглеждах цветя, имах си масичка и столове. Сега не виждам смисъл, понеже и остъклението е доста високо и ако седна да си пия кафето, ще виждам точно нищо.
Та ми е чудно, как изобщо, една жена, няма поне цветя да отглежда на терасата си. Сега чак ли ги откриват тези пространства. 
На Полина балкона е широк, прекрасен, но и тя явно сега го преоткрива. За Валерката не се съмнявам. В това момиче не усещам уюта, който само жена може да създаде. По-интересно ми е какви са тези мъже, които ги търпят. То никакво старание, никаква домашна храна (не е нужно да е първо, второ и трето), липса на уют, но в истниски смисъл на думата, не да запалиш две свещички и да сложиш коледни лампички върху таблата на леглото. То са само едни гримове, мазила,някаква стерилна, безжизнена домашна обстановка, ядене по ресторанти. Трупане на вещи, пратки, пазаруване.Само консумация и позьорщина. Аз ако съм мъж ще откача с такава жена. Ама, евала, търпят ги! Не знайно защо...

# 3 717
Юдит, досущ като героинята от Новите съседи, направи много добър психологичен разбор!😊 Право в десетката!😀

# 3 718
Според мен всички преоткрихме жилищата си по един или друг начин след началото на карантината. Аз смених всички градински мебели, взех нови детски играчки за навън, напълних се с цветя...

# 3 719
Люлка на тераса,боже! На тясна и висока при това. Толкова страшно ми се вижда  никога не бих сложилана малка тераса. Това е лудост -а няма и смисъл и как точно ще се люлее.

Общи условия

Активация на акаунт