Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 17 / Април 2020

• 227 903
  • 4 005
  •   1
Отговори
# 3 765
И аз мисля като теб.Майка ми е на 41 год. и изглежда поне с 7-8 год по-млада от Галя,без да ползва каквато и да е бяла козметика.Но не знам може би е и до ген.
Не мисля, че проблемът с кожата й е от възрастта. Тя все пак няма 35 дори. Чудя се дали не де дължи на употребата на 1240214923 продукта.

Галя много пъти е споделяла, че като по-млада е прекалявала много със солариума, та  това са си пигментни петна, с които тя е казвала, че се бори точно заради него.
Кожата помни. Close

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 09:45 от rudip

# 3 766
  • Пловдив
Гледах новото видео на Златена, ей богу тая "долничка" ми изпили нервите и го спрях.
Любо е по-опасен и от Фбр 🙈
Константина наистина има нужда от промяна в косата, мен друго ме изнерви призивите да си седим в къщи, а тя в джъмбо, за да си купи украса за терасата 🤷‍♀️🙄🤔
От нашите художници аз съм фен на Васил Горанов ще погледна и споменатия в предишните коментари 😊

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 09:05 от Василева23

# 3 767
Константина отворих, заради последните страници. Ами, не ми харесват картините, според мен няма особен талант. Нямах дори идея, че всъщност има и акаунт само с картини и рисунки.

Гледах Любо, хареса ми видеото. Личи си, че е отделил много време за него. А такива хора, които заплашват, че дори онлайн, са толкова жалки, но в случая и аз не видях директна заплаха.
Видях после, че имейла вече не съществувал или нещо такова и имейла на Любо не е бил доставен. Жечев пусна някакъв ъпдейт по-рано в Инстаграм или Ютюб за това, забравих къде точно.

Напоследък никой не ми харесва от бг-влогърите, затова и не се включвам особено много.

Трябва да гледам Попова, но не съм в настроение за ASMR в момента.

# 3 768
То и аз така,не попадам на  видео,което да ме провокира да цъкна на него,а и отделно понякога тук в темата,аха..аха,да се включа и идва някоя "стара свекърва"да се скара...или някоя шестокласничка. :/
Пепе ,например, не я гледам,осведомявам се от форума,или ако е нещо "уау" тогава пускам.
Не знам каква е била кожата на Галя преди скъпите мазила или тестването на многото продукти,но сега не е ок.И не ми харесва надутата и'горна джука.Как някои хора не разбраха,че отмина модата на забележимия изкуственяк,всеки вече с мярка прави..и джуки,скули,брадички,вежди.
За Ганка Гучиту беше въпрос на време да я доложи някой в темата.Остава да направи клип на тема как си е купила жилище,и я признавам за пълен кукумицин.

Аз вече се обривам като се сетя за чистене и "ко' ши идем".И преди сме си чистили редовно с мм,готвенето не ми е сила,но някак минават между другото.Сега основно работа-вкъщи-работа...но ако остана само вкъщи като някои родни инфлуцки,ще изперкам.

# 3 769
Йо, ти що се занимаваш въобще? Не се ли научи , че " Абе, вие гледахте ли? " Е реклама и се подминава.

# 3 770
Този сигурен източник дали може да разкрие и прословутата съквартирантка? 🤔
Че за мен си остава ЕЖК.
П. П. Не разбирам от изкуство, щом картината на Константина ми хареса. Но поне мога да напиша правилно хУдожник. 👀

# 3 771
  • Пловдив
Че за мен си остава ЕЖК.
П. П. Не разбирам от изкуство, щом картината на Константина ми хареса. Но поне мога да напиша правилно хУдожник. 👀
[/quote
Редактирах се, благодаря за отбелязването на грешката ми ✌️

# 3 772
Гледах новото видео на Анелия. Вярно, че често показва готвене, чистене и прочие битовизми. Но ми е някак народна и естествена. На фона на някои позьорки, с перфектен живот без нито един проблем.
Не ми харесва обаче, че постоянно навира бебето в камерата. Да, сладко е, горда е. Но хора всякакви може да гледат...

# 3 773
Че за мен си остава ЕЖК.
Не виждам защо да се намесва съквартирантката, която не се занимава с ютуб и не е инфлуенсър.

# 3 774
На Коцето картините биват като за развлечение, готино хоби си е избрала, но да ми ги продава по 200лв - Тц.
В една група във Фб за продаване на разни неща си беше качила мисля жирафа и я бяха разкатали Grinning

# 3 775
Константина ми допада, интелигентна е и според мен е симпатична, но не разбирам защо изглежда толкова възрастна. Мислех си, че е на 40+ до преди да прочета коментари тук в групата. Как разбрахте, че картините са толкова скъпи? Да обяви такава цена в група, ми е доста странно. Все си мислех, че за от порядъка на 40 до 60 лв.....

На Коцето картините биват като за развлечение, готино хоби си е избрала, но да ми ги продава по 200лв - Тц.
В една група във Фб за продаване на разни неща си беше качила мисля жирафа и я бяха разкатали Grinning

Видеото на Любо изгледах до край, хареса ми и определено си е запазена негова марка да разнищва нещата до край.

Галя, колкото и да я харесвам, наистина изглежда странно без грим. Пример за корекция, която не е натрапчива според мен е тази на Алекс Петканова и на Полина. И все пак мога да кажа, че каквото съм си взела, препоръчано от Галя, винаги съм била доволна.

# 3 776
На мен ми харесват картините на Константина. Тези с лицата особено много. Изкуството и красотата за мен е в очите на гледащия и аз успявам да я открия. Може би само леко си е завишила цените повечко.

# 3 777
Не харесвам такива абстрактни картини-не знам дали е правилно така да ги нарека. Не разбирам нищо от изкуство и съм кръгла нула в рисумането,така,че за мен и тези картини са много нещо. Допада ми и шаренията в дома-но аз обичам да има цвят.
Не ми е приятна обаче Коци,не мога да разбера защо ходи с такава коса.

# 3 778
На мен картините на Константина са ми симпатични, някаква жизненост ми носят вероятно заради свежите цветове. Сигурно през окото на познавач на изкуството са посредствени откъм техника и умения, но изкуството е нещо много субективно световно известни картини продадени за милиони за мен са пълни грозотии. Ама имало е кой купил ги е.
Според мен нея цвета на косата много я състарява, по принцип толкова наситено черно не е благосклонно към чертите на определени лица. По-светъл цвят би я подмладил.
Да похваля и Маги за вчерашните сторита за Дивна и проблема с вратлето, който е имала. Това е за мен полезно съдържание  от мама влогър, не това ми го пратиха и ще ви го препоръчам щото е "много хубаво".

# 3 779
На Коца "картините" не са изкуство. А копиране с оризова хартия на чуждо такова. И е обида, че някои наистина кадърни български художници не са продали нищо,а такива като Коца взимат пари и си лепват етикет "художник".

Общи условия

Активация на акаунт