ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 638
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 225
Има лекари, които открито говорят за вредата от ваксините. Такива лекари са д-р Петър Найденов, д-р Атабас Гълъбов. И двамата са класически хомеопати.

# 226
  • в кукувиче гнездо
Има лекари, които открито говорят за вредата от ваксините. Такива лекари са д-р Петър Найденов, д-р Атабас Гълъбов. И двамата са класически хомеопати.
Холистични лркари. Огромна разлика има. Не заблуждавайте.

# 227
  • Пловдив
Дорис,благодаря за споделената информация!Аз съм "умерен" антиваксър,не приемам "оправданието" на вакси-маняците рискът оправдава целта(в настоящето с Ковид ваксините).За потребителката,която ме "информира" за Франция и ваксините-знам какви ваксини са слагани на децата ми с мое съгласие,какви ваксини са слагани на мен поради служебни задължения,на съпругът ми също.Във Франция има закон против задължителното ваксиниране,провеждан е национален референдум за отмяна на този закон,неуспешен.Liberte,egalite,fraternite(свобода,равенство,братство).

# 228
  • в кукувиче гнездо
Дорис,благодаря за споделената информация!Аз съм "умерен" антиваксър,не приемам "оправданието" на вакси-маняците рискът оправдава целта(в настоящето с Ковид ваксините).За потребителката,която ме "информира" за Франция и ваксините-знам какви ваксини са слагани на децата ми с мое съгласие,какви ваксини са слагани на мен поради служебни задължения,на съпругът ми също.Във Франция има закон против задължителното ваксиниране,провеждан е национален референдум за отмяна на този закон,неуспешен.Liberte,egalite,fraternite(свобода,равенство,братство).
А, значи можело да се пише конкретно. А не като в предишния ви пост твърдо обобщено - във Франция ваксините не са задължителни. 😉

# 229
  • София
the Дорис, благодаря за информацията. Лошото е, че обикновено се научават нещата по трудния начин т.е. след последствия.

# 230
Холистични лркари. Огромна разлика има. Не заблуждавайте.
Ха! И в какво точно има тук заблуда?
Всеки лекар прилага методи, които съответстват на мирогледа му. Холистичната медицина разглежда организма на човека цялостно и не го разделя на части. Организмът е нещо живо!
Самият д-р Петър Найденов обяснява как някои негови болести са придобити от ваксиниране в детска възраст.
Ето и линк към сайта на д-р Гълъбов. https://www.biomedica-consult.com/

# 231
А, значи можело да се пише конкретно. А не като в предишния ви пост твърдо обобщено - във Франция ваксините не са задължителни. 😉

Ами момичето точно конкретно си го каза - във Франция ваксините не са задължителни. Даже се още по-конкретно - ЗАКОН против задължителното ваксиниране има. Не разбрах за какво се възрадва и намигна.

И какво като един лекар е "холистичен лекар"? Коя точно е разликата, че и огромна? Холистиката е надграждане на медицината.

Въобще реакциите ти са нелогични и на принципа - само да спорим!

# 232
  • в кукувиче гнездо
Във Франция има задължителни ваксини. Освен това, както става ясно от поста на същата тази жена,  по един или друг начин хората ги ваксинират. Така, че не е вярно, че всички ваксини във Франция са незадължителни. Да не говорим за ваксинационното покритие. Със сигурност е по-добро от нашето. То и в Италия уж бяха незадължителни, ама сега виж какво става, ваксинират на ред.
https://clinica.bg/2618-Vaksinite-vyv-Franciq-pod-stroi-ot-2018-g.
Ако искаш мога да намеря фернски източници Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 11:48 от bubanka

# 233
Всеки може да направи сравнение в имунизационния календар на две държави на линка по-долу.
А дали е по-добър или по-лош е субективно усещане. Едва когато ни се случи нещо се замисляме.

Въпроса е, че това е тема за вредите от ваксините, а такива има - нека не ги замитаме всеки път под килима..
Виждали ли сте майки в парка возещи деца в инвалидни колички или неадекватни хора в затънтени села?!?

Смятам, че глобалната вреда е цензурата в интерес на биг фарма, нарушаване на конституционните + човешки права и отказ от адекватна компенсация за пострадалите. Това е и последния ми пост по тази тема :-х

https://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Scheduler/ByCountries?Se … ultAgeGroup=false

# 234
Здравейте Мами,
Търся лекар в София за детето който е против ваксините (моля ви да ми пишете на лично). Детето е с проблем след ваксинация, ниски левкоцити,  които  не се оправят, вече месеци, а личният му лекар не иска да го освободи от следващи ваксини.....Моля не задълбавайте в "за и против",  ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!

# 235
Здравейте Мами,
Търся лекар в София за детето който е против ваксините (моля ви да ми пишете на лично). Детето е с проблем след ваксинация, ниски левкоцити,  които  не се оправят, вече месеци, а личният му лекар не иска да го освободи от следващи ваксини.....Моля не задълбавайте в "за и против",  ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна!
Подайте писмено заявление или декларация при личния лекар, че не желаете на детето Ви да му бъдат поставяни ваксини. Предполагам, че ще спре да настоява, ако има подписан от Вас документ.

# 236
Освобождаването от ваксини не става толкова лесно. И не е въпросът в чисекия документ, представен пред липния лекар, а личният лекар следва да издаде мотивиран документ (предполагам), с които детето да бъде освободено от ваксинация. Затова се търси личен лекар, който е склонен да не ваксинира детето.

# 237
Освобождаването от ваксини ставя с комисия. Трябва да представите документи от лекари, че на детето не е добре да се поставят ваксини. В повечето случаи освобождаването е временно - за няколко години.
При личния просто можете да ги отлагате.

# 238
Освобождаването от ваксини не става толкова лесно. И не е въпросът в чисекия документ, представен пред липния лекар, а личният лекар следва да издаде мотивиран документ (предполагам), с които детето да бъде освободено от ваксинация. Затова се търси личен лекар, който е склонен да не ваксинира детето.
Да, точно такъв лекар търся! Запозната съм ,че трябва да се иде на комисия, но ми трябва личен лекар който да ме подкрепи. Разбран и който няма да се цупи,че ме е грижа за здравето на детето  и ще се отнесе сериозно към изследванията които са правени. Не става въпрос за ваксъри и анти ваксъри а за индивидуален случай , в който искам да се подходи професионално ( не да претупат нещата и после, да ми мрънкат ,че не знаят защо има температура 6месеца). Затова  търся лекар който е против ваксините, за да ми обърне внимание и да съдейства.

# 239
Аз останах с впечатление, че не става дума за официално освобождаване от ваксини, а майката търси лекар, който е против ваксините, за да не ги поставя. Затова и предложих декларация до лл. Писали са майки, дори и тук, мисля, че подават такава декларация, лл спира да настоява, родителите ги привикват в РЗИ и си плащат глобата.

Иначе за освобождаване ще Ви трябват следните документи:
         1. Заявление до директора на РЗИ за разглеждане на представената документация или устно заявяване, отразено в протокол, който се подписва от заявителя и от длъжностното лице, което го е съставило;
         2. Етапна епикриза с мотиви за отлагане на имунизации. Документът трябва да е с подпис и печат от лекаря, извършил имунизациите и реимунизациите;
         3. Амбулаторен лист от специалист по профила на заболяването със становище за основното заболяване;
         4. Копия от епикризи от лечебни заведения (ако има такива);
         5. Копие от имунизационния паспорт в здравноосигурителната книжка или лична амбулаторна карта с отразени направените до момента имунизации и реимунизации;
         6. Актуални изследвания по основното заболяване.

Срокът, за който ще освободят детето от ваксини, ще е отбелязан в решението. Такси не се заплащат.

Общи условия

Активация на акаунт