ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 229 314
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
В това видео на Училище за родители - 9 месеца, др. И. Сигридов говори, че вече е факт, че децата на бременни сложили си ваксина за ковид имат увреждания.
https://www.facebook.com/reel/851327799742037

Някой чел ли е повече по въпроса?
Благодаря за видеото! Д-р  Сигридов е от малкото честни, некомерсиални и компетентни лекари, затова не се учудвам на позицията му. Преди години следях бременността си при него, говорили сме и за ваксините по принцип, тогава все още не беше дошла ковид пандемията. Изключително начетен, постоянно ровещ, четящ, имах му пълно доверие /което рядко ми се случва за лекар/.

# 2 971
Хм, не знаех, че Юрий Шатунов /наполовина руски певец наполовина украинец, който е по известен като водещ вокалист на руската група „Laskoviy Mai“ (Нежен май) с активност през 80-те години. След като групата се разпада през 1992 г. Юрий Шатунов се изявява като соло певец/ е починал от ковид ваксината, която му причинява масивен инфаркт.

Японското правителство официално се извинява за смъртта причинен … овата ваксинация.

# 2 972
  • Deutschland
В това видео на Училище за родители - 9 месеца, др. И. Сигридов говори, че вече е факт, че децата на бременни сложили си ваксина за ковид имат увреждания.

От горчив опит на приятелка знам. Детенцето й почина 8 месеца след раждането, като всички тези месеци прекара в болница. Роди се с тежки увреждания. Майка му се в... по време на бременност, защото намерила мечтаната работа и без игла нямало да я получи. Опитах се да я убедя, но уви.
Действието не се развива в България, но хората са българи.
Не знам подробности, ако ще питате.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 01:04 от Фрау С

# 2 973
Нали ни убеждаваха колко нетраен, неефективен и направо никакъв не е естественият имунитет, създаден след боледуване. Еми вече не помня кога беше моето боледуване, изкарано като лек грип - 2020 или 2021, изобщо не се сещам вече. И сега при рутинна ПКК, в която лабораторията включва в пакета и антитела за ковид, се оказва че имам 100 пъти над минималното количество. Брех тая неефективност!

# 2 974
  • Sofia

Благодаря за видеото! Д-р  Сигридов е от малкото честни, некомерсиални и компетентни лекари, затова не се учудвам на позицията му. Преди години следях бременността си при него, говорили сме и за ваксините по принцип, тогава все още не беше дошла ковид пандемията. Изключително начетен, постоянно ровещ, четящ, имах му пълно доверие /което рядко ми се случва за лекар/.
Я пак?
Влез в темата за Сигридов или отиди на консултация при него сега и пак пиши.
Преди години вярвам, че е бил точно такъв, затова и се излъгах да отида при него. Но откакто си отвори собствен кабинет, нещата се обърнаха на 180°. Точно думата "некомерсиален" не бих ползвала за него.
А след издънката с наркотиците си имам две наум.

Това, че той само казва, че има увреждания нищо не значи.
Къде са тези изследвания, какви са уврежданията?

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 08:13 от Brin de muguet

# 2 975
  • София

[/quote

Това, че той само казва, че има увреждания нищо не значи.
Къде са тези изследвания, какви са уврежданията?

Това може да го попитате в частен разговор, предполагам. Не съм гледала цялото видео и няма как да знаем какви увреждания е имал предвид. Не съм запозната каква е била темата на неговото участие в коментираното видео, ако някой от присъстващите там се е интересувал, е можел да зададе уточняващи въпроси.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 10:53 от stelaartois

# 2 976
Дрогата бая изпържи мозъка на Сигридов, факт. Как още му се доверяват родилки не ми е понятно. Какви изследвания може да прави, че да излиза с подобни крайни заключения? Абсурд просто... Проблеми по време на бременност е имало винаги и ще има, но това по никакъв вачин не доказва връзка с каквито и да било ваксини.

# 2 977
Това е нещо като принципа на Дирихле. При положение, че 60 - 70% от родилките са ваксинирани няма начин да не се уцелят ваксинирани родилки, родили деца с малформации. Вече ако се направи статистика преди Ковид и след ваксинирането и има осезаема разлика може да се говори. Иначе Иван се ваксинира и го бутна кола, Драган се ваксинира и го уволниха от работа...

# 2 978
Къде са ваксинирани 60-70% от родилките?

# 2 979
От хората, а сред тях и бременни и после забременели и всякакви. Ама и по-малко да са, пак е същото - такива изолирани случаи нищо не значат.

# 2 980
  • София
Хм, не знаех, че Юрий Шатунов /наполовина руски певец наполовина украинец, който е по известен като водещ вокалист на руската група „Laskoviy Mai“ (Нежен май) с активност през 80-те години. След като групата се разпада през 1992 г. Юрий Шатунов се изявява като соло певец/ е починал от ковид ваксината, която му причинява масивен инфаркт.
Аз останах с впечатлението, че там са избили целият състав. Сергей Кузнецов е последен - малко (няколко месеца) след Шатунов. Едва ли е точно от ваксина. Ако виновникът не е Андрей Разин, е “този, чието име не трябва да се споменава”.

# 2 981
И японското ли правителство си е изпържило мозъка с дрога? Simple Smile
Такова събитие защо така се замита. Да се извиниш на такъв пост, означава, че поемаш отговорност!

ЯПОНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ИЗВИНЯВА ОФИЦИАЛНО ЗА МАСОВАТА СМЪРТ ОТ КОВИД ВАКСИНАТА
https://www.thaimbc.com/2024/06/01/top-japanese-government-offic … post_comment-text

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 22:37 от the Дорис

# 2 982
  • София
То това си е стандартна реакция да  се атакува някой, който говори против еди - коя -си ваксина- или веднага се обяснява колко е неморален, некомпетентен, комерсиален, или някоя друга "кирлива" риза от личния му живот ще се извади на показ в удобното време. Помните ли каква беше атаката срещу Мангъров, че имаше смелостта да се обяви против ковид мерките и ваксините? Чак БЛС сезираха и сигнал в прокуратурата подадоха. Или още по- лошо- да му се отнемат лекарските права, за да не може да практикува / пример- Андрю Уейкфийлд/. Защото само "провакс" лекарите са едни принципни, честни, лоялни, некомерсиални и изключително кадърни🙂

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:10 от stelaartois

# 2 983
  • Sofia
То това си е стандартна реакция да  се атакува някой, който говори против еди - коя -си ваксина- или веднага се обяснява колко е неморален, некомпетентен, комерсиален, или някоя друга "кирлива" риза от личния му живот ще се извади на показ в удобното време.
Ако визирате Сигридов, пак подканям - влезте в темата и сама се уверете, че вече все повече не се пишат много хубави неща за него и това няма нищо общо с това дали е ЗА или ПРОТИВ някоя ваксина.
Поради куп причини аз (и много други) вече му нямам доверие. Той беше един от специалистите, които ми следяха последната бременност и имам преки наблюдения. И като заговори за увреждания - гледам от къде изгравя слънцето.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 08:54 от Brin de muguet

# 2 984
  • София
С д-р Сигридов съм говорила по темата за ваксините още когато следеше бременността ми, преди години, и тогава имаше определени резерви към някои от тях.  Затова не се учудвам и на сегашното му мнение. Просто той не е променил очевидно становището си и държи на него, не го е обърнал на 180 градуса /както други негови колеги, само и само да угодят на конюнктурата/. Това е още по времето, когато беше  много търсен и некомерсиален. Нямам представа какъв е сега, нямам допирни точки с него. Не визирах само него, написала съм, че "очернянето" в такива случаи е стандартна процедура и съм посочила за пример и д-р Мангъров и д-р Уейкфийлд.

Общи условия

Активация на акаунт