ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 628
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 345
Пух, поради изтъкнатата от теб причина (за това, че и ваксинираните трябва да правят тестове при пътуване) се разубедих да сложа ваксина.

# 346
  • София
И примерът на Израел - вижте ги, най-напреднали във ваксинацията, връщат си нормалния живот, вие как може да сте толкова прости, българинът най-тъп, а какво става сега в Израел - затягат мерките.
Много грозни обиди срещу хората, а и цензурата на информация, добре че има алтернативни източници и поне засега интернетът е свободен, иначе се връщаме преди 1989 г.

# 347
  • София
То добре, че в Интернетът може да се прецени коя информация е достоверна и коя - не.

# 348
Доста е просто - първо следиш факт чекърите и мас медиите - по-вероятно е, обратноното на това което твърдят да е вярно, след това правиш кръстосано търсене от други източници и прилагаш малко критично мислене, а не чувства и емоции си съставяш мнение.

# 349
  • София
Така е, не споря. Ама как да се прецени кои точно източници са достоверни и защо пък мас медиите на 100% да лъжат? Изобщо, по мое мнение, не е много лесно човек да прецени. Чувства и емоции не влагам аз.

# 350
Ако някой категорично твърди нещо и се опитва да го наложи на останалите, без да им дава избор сами да решат, за мен това е несигурен източник. Такъв който се опитва да те манипулира и да апелира към емоционални реакции е несигурен източник. Такъв който е хванат веднъж да манипулира е несигурен източник, такъв хванат в лъжа е несигурен източник и т.н. Четеш, слушаш, проверяваш, отсяваш. Процес е и не става от днес за утре, нито пък е 100% сигурно че си прав.

# 351
  • София
Да. Поне засега има избор - дали да се ваксинираш срещу Ковид или не. Предполагам занапред не биха го наложили като задължително.

# 352
Имам сериозни съмнения, че ще се случи, не че е невъзможно, но отпора е доста сериозен. Натискът обаче е ужасяващ и ще става по-голям та който успее да устиска, може и да се размине.

# 353
Така е, не споря. Ама как да се прецени кои точно източници са достоверни и защо пък мас медиите на 100% да лъжат? Изобщо, по мое мнение, не е много лесно човек да прецени. Чувства и емоции не влагам аз.
Аз само се сещам за майския дъжд по време на Чврнобил. И за марулите.
За масовата ваксинация на медицински работници във Великобритания през незнам коя година, която се оказала вредна. После се сещам, че ваксините са позволени за предварителна употреба. После се сещам колко смс - а получавам, за да се ваксинирам. И така...

А да, по някое време се сещам, че дори и да бях ваксинирана, пак трябва да си правя 7382828 теста, за да вляза он някоя държава в друга. На обратно пак.

# 354
  • София
Аз никакви смс-и не съм получила и нищо не знам за масовата вредна ваксинация във Великобритания, за която и вие не знаете, като гледам. Нито посочвате за какво е била ваксината, нито какво е увредила. Нито за марулите се сещам.
Ако човек е ваксиниран не във всички държави се изисква допълнително ПСР. В Холандия знам от първо лице, че се изисква. За Гърция - не се изисква. За други не мога да говоря, защото ще е ЕЖК.

# 355
Вероятно не получавате смс и, защото не се намирате в държавата, в която се намирам аз. За ваксината за съжаление не мога да намеря информация, ще се опитам да потърся утре, но Google е залят от информация само за Ковид ваксините. А информацията слушах по радиото, точно преди да започнат да поставят вакините за Ковид. Може би някой, който е наясно с историческите факти, ще се сети.
За марулите нямам какво да кажа. Можете да питате родителите си. Всички държави не ме вълнуват. Вълнуват ме две, и в двете не се признава дали си ваксиниран в момента и на пълно основание изискват тестове за минаване на границата.

# 356
Ох, голям спам е с тези смс-и. Получавам по няколко седмично.

Не знам за коя ваксина във Великобритания става въпрос, но знам за лекарство предписвано на бременни, от което се раждат деца с деформации. Голям скандал е било.
Не знам дали за това става въпрос.

# 357
Оххх, кошмар е това. Но не е онова, за което разказваха. Спомням си, че бяха открили зараза в болница и бяха решили, че заразата е дошла от медицинските сестри. В следствие на което предприемат масова ваксинация на всичките здравни работници. Горе долу средата на 19...година, като във вашата статия. Тогава слушах с едно ухо, но понеже предстоеше масовата ваксинация срещу Ковид, правеха паралел. Явно Великобритания обича да си прави "експерименти" с поданиците. После си вадят изводи де. По един или друг начин.

# 358
Моляте потърси когато имаш време, аз не мога нищо да открия, непрекъснато ми излизат резултати за ковид-а.

# 359
  • София
Линкове от протестите срещу задължителните ваксини
Франция
https://humansarefree.com/2021/07/french-police-lay-down-shields … ine-passport.html

група в мрежата MeWe
https://mewe.com/group/5fce5b1a8a799807010950b8

Общи условия

Активация на акаунт