ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 237 561
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 525
  • на пистата
Ми те камъните са без оплаквания в началото.Няма как да знаете освен ако не сте ходили на нефролог.Двете ми деца бяха на по 10г когато напрявиха криза и им откриха  по 7мм 8мм и 9мм камъни.Това преди 12 и 4г...без ковид и ваксина.

# 526
За полипи и камъни, аз не бих обвинявала вирус и ваксини непременно. Има къде-къде по прозаични причини и тези проблеми не се появяват внезапно, само осъзнаването, че ги имаме е такова.
Просто има много хора, които мислят че са здрави, а всъщност заболяванията си се развиват тихомълком, докато не дойде момент на криза, с която да се изявят.

# 527
Ами то и рака е така, но ето на жената свекъра сега е станал злокачествен. И не, не сме имали тези проблеми преди, тъй като минаваме детайлни прегледи всяка година.
Но това е нещо, което няма да се докаже със сигурност,та уважавам правото ви да се съмнявате. Моето вътрешно усещане е, че връзка има. Не може да ти се разбута системата на кръвосъсирване, а да не порази други органи, че то минава като валяк през някои хора.

# 528
Действително, за много здравни проблеми не знаем и се откриват изведнъж.
Но наистина е прекалено странно съвпадение при 3 жени, карали ковид едновременно и леко, изведнъж по едно и също време да се появят полипи на един и същ орган. Т.е. 3 пъти се случва едно и също нещо в твърде ограничен кръг от хора - приятелки.

Роднина на колега на ММ изкарал ковид, после му откриват рак, наскоро си отиде. RIP
Наистина не се знае има ли връзка, но нещо зачестиха такива случаи.

# 529
За мен истерията по ваксини затвърждава мнението ми, че този вирус не е работа на природата и тези горе го знаят.

Естествено. Не само те, а всички нормално мислещи (и четящи) хора го знаем вече на 100 %.
Точно вчера слушах един подкаст, гостуваше немски микробиолог, каза, че шансът вируса да е естествен е 1:28000000, тоест - никаква. Изследвали са го най-подробно и обясни точно защо се е получил тоя резултат. Ще го потърся, ако някой се интересува, само че май в Ютуб го няма.
Ето тук май го има, аз го слушах в Спотифай:
https://podcasts.nu/avsnitt/factcheckvaccinecom/doctors-for-covi … andemic-UpZh03oHe
Май вторият гост говори за произхода, но всички са интересни събеседници. Има още 3 части тоя симпозиум.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 10:42 от Arwen Amarantha

# 530
  • Варна
Здравейте. Включвам се в темата, защото от срещуположната ме препращаха от време на време. Не съм ваксинирана за Ковид и съм поредното медицинско лице, което просто е по-скоро критично, а не директен антиваксър. С две думи уважавам избора, стига да го има. Предвид задаващата се ситуация очаквам и тук в бъдеще да се изисква от мен и други колеги да са ваксинирани, за да работят и куп други ограничения.. Е това няма как да ме радва разбира се, но вече се усеща разделението...
  Сега нещо по-различно. Детето ми се роди здраво, едро бебе по естествен път. Закърмих го веднага.. Минах си стандартните дни в болницата престой, сложиха му ваксините за хепатит Б и БЦЖ, прибираме се точно за Великден и детето почна да се обрива по лицето ужасно.. После торса, педиатърката се усъмни за стафилококова инфекция и бам антибиотик слушам кво да правя.. Ама работата си продължи. Водих на кожен той пък се смя на педиатърката и там мазила.. Мина още време детето е ужасни обриви основно лице торс.. Направих тест да не  са алергии от храна нещо макар че до към 6 само на кърма нищо всичко от някви степени 0 до 6 само за пчела 2 толкоз. Е кво ли не... Накрая всичко изчезна изведнъж. Какво беше никой не можа и да ми обясни. Беличък е сега от време на време някое обривче от топло леко, но нищо общо с онзи надигнат. Нито го е сърбял, нито дразнил за щастие.
снимката е точно като започна да излиза обрива 2 ден някъде.
  За щастие всичко отшумя, но причина кой знае...

# 531
Детето ми се роди здраво, едро бебе по естествен път. Закърмих го веднага.. Минах си стандартните дни в болницата престой, сложиха му ваксините за хепатит Б и БЦЖ, прибираме се точно за Великден и детето почна да се обрива по лицето ужасно..
  За щастие всичко отшумя, но причина кой знае...
Може би е било бебешко акне https://www.puls.bg/bebe-krmene-c-37/bebeshko-akne-pritesnitelno-li-e-n-28336
Иначе и аз имам съмнение във ваксината, която биха на детето ми за ремунизация  на 6г. за полиомиелит плюс другите компоненти на пентаксима, особено заради болките в краката свързани с появяващи се обриви https://www.mediapool.bg/vyarno-ili-ne-decho-dechev-neizpolzvana … o-news260420.html Няколко месеца след това започна боледуване със странни обриви, които избиваха няколко пъти последователно и се скриваха, беше със завишени левкоцити като за бактериална инфекция, изпи 4 антибиотика, стигна до болки в ставите и невъзможност да стъпва. В листовката на самата вкасина пишеше че странични ефекти могат да с енаблюдават месеци след поставянето. Оттогава се чудя дали разклатеното здраве на децата в детско-градинска възраст и техните екзотични силно вирулентни за възрастните бацили не са свързани с ваксините слагани им преди това.  По време на моето ранно детство - преди 1980 г. не се е боледувало така по думите на майка ми.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 19:24 от Sparkles

# 532
  • Варна
Естествено и аз мислех за бебешко акне... Ама то доста дълго продължи. Каквото и  да беше няма доказателства и безброй причини.

# 533
  • Пазарджик
Моето бебе се обрина по същия начин и цял месец се задържаха тези пъпчици. Но не е ваксиниран. Мажехме с какво ли не. Оказа се след време някъде попаднах на статия, в която се казваше, че се чисти от това ,с което се е хранил в утробата. Странно, защото аз се хранех супер здравословно. С второто дете си позволявах повече вредни храни, а не се обрина. Явно си е до организъм.

# 534
Голямата ми дъщеря имаше същия обрив много дълго време, след изписването от болницата беше, но не помня след колко време точно, че беше преди 21 години…. Тя също има всички ваксини.
Връщам вниманието ви към предишния ми пост, където публикувах подкаста на Doctors for Covid Ethics Symposium. Ако владеете английски, непременно го намерете и го слушайте. Невероятни неща разказват от първо лице тези лекари. Някои от тях вече са били арестувани, стояли са в затвор и в психиатрична (?!) клиника, заради това, че си позволяват да подхождат критично. Въпреки това, не са се отказали. Заради Хипократовата си клетва.

# 535
Извинете ,бихте ли казали  най важното като изводи от видеото,понеже  английския не ми е  силен.

# 536
Тук намерих резюме на статия от д-р Малоун. Ще се опитам да намеря време да попреведа и подкаста.
https://www.actualno.com/analysis/otkrivatel-na-vaksini-udarnata … news_1629728.html

# 537
  • София

Роднина на колега на ММ изкарал ковид, после му откриват рак, наскоро си отиде. RIP
Наистина не се знае има ли връзка, но нещо зачестиха такива случаи.
Приятел на 44 г - здрав, прав мъж, без да е пушил и пиенето му беше 1-2 бири при събиране с приятели, без да е карал ковид - докато му откриха лимфом /неходжинков/ и за месец след това си отиде. Без ковид ..... без да е имал признаци, болести и т.н. активна личност - гледаха семейно всеки уикенд да са по планините......
наистина има много случаи и са на все по-млади хора, но не бих винила за всичко ковид. Не забравяйте чернобил и 30 годишният разпад на част от елементите, замърсената храна ....... и тн.

# 538
А защо трябва да е от ваксината непременно? Всичко, което ви се случва след ваксиниране ли ще отдавате на ваксината?
Добре приемете тогава, че е случайност, появила се точно тогава. Аз не казвам, че е от нея.
Просто нищо друго не ми се е случвало по това време. Не приемам никакви др лекарства.
Храня се доста добре и не ям боклуци. Тренирам. Не се срещам почти с хора. Не съм сменяла козметиката си и изпозлвам само натурална.
Очевидно не е вирус, иначе щеше да е минал.
Ако някой име предложение да пия нещо за детокс.
Ще си пусна и изследвания.
Същата история съм от 19.06.Започна с малки пъпчици,които погледнати с лупа се виждаше,че са мехурчета.Следва белене на кожата,която става много твърда и болезнена.При мен има ше и сърбеж и парене.Това на дланите

От дланите нагоре до лактите ситни червени пъпчици,от лактите до раменете и от двете страни на корема червени сухи петна.Не съм ваксинирана.Мислех,че е ковид и след месец пуснах антитела-нямам.Дерматоложката твърди,че е нещо което съм пипала,е да обаче 2 месеца вече стоя като принцеса и нищо не пипам.Отслабнах с 4кг ,защото не смея да се храня нормално.Мажа с кортико и другите изписани мазила,отказах категорично да пия кортикостероиди.На 40 ден,3 дни бях с ниска t. и болка в лявото ухо.И през тези 2 м.все си мисля,че това не е дерматит,още повече,че на 1-я преглед,д-та каза-„за тази седмица ми идвате 3-ма в това състояние”.От всички изписани мазила ми помага само linola fett.Чувствам се като интоксикирана,не знам от какво и мисля да пусна урина,да видя бъбреците.

# 539
Шаула, пишете че не сте ваксинирана, но дали това е така?!? Мисля, че поста ви е за друга тема.

Понякога ефектите от дадена ваксина могат да отключат заболявания след години. Четох някъде, че тези за Ковид бавно, но сигурно водят до запушване на кръвоносните съдове. Последно излезе статия, че "случаите на Миокардит след ваксинация с Модерна са много повече, отколкото се смята".

От опит казвам, че мазилата не са решение. Опитайте с детокс, хомеопатия, повече движение за раздвижване на лимфата (ходене, скачане, колоездене, бягане, плуване), елиминиране на токсините във водата/храната (спиране на вино/сулфити и безалкохолни, храни с консерванти и т.н.).

http://www.focus-news.net/news/2021/08/20/2895340/the-washington … to-se-smyata.html

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 09:55 от Пух

Общи условия

Активация на акаунт