ВАКСИНИ - ТЕМА САМО ЗА вредата от тях - тема 37

• 235 357
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 540
Шаула, не е за тази тема. Вместо да сменяш мазилата смени дерматолога.  https://bg-mam.ma/p/1361380/43329253

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 10:51 от Diorela

# 541
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Шаула, аз също имах такива мехурчета, но кожата ми се бели само по ходилата.
Това е дисхидроза.
Аз не усещам нищо с дланите и пръстите, изпускам всичко.
Положението се пооправи като взимах цинк.

# 542
Шаула, пишете че не сте ваксинирана, но дали това е така?!? Мисля, че поста ви е за друга тема.

Понякога ефектите от дадена ваксина могат да отключат заболявания след години. Четох някъде, че тези за Ковид бавно, но сигурно водят до запушване на кръвоносните съдове. Последно излезе статия, че "случаите на Миокардит след ваксинация с Модерна са много повече, отколкото се смята".

От опит казвам, че мазилата не са решение. Опитайте с детокс, хомеопатия, повече движение за раздвижване на лимфата (ходене, скачане, колоездене, бягане, плуване), елиминиране на токсините във водата/храната (спиране на вино/сулфити и безалкохолни, храни с консерванти и т.н.).

http://www.focus-news.net/news/2021/08/20/2895340/the-washington … to-se-smyata.html
Казах,че не съм ваксинирана за ковид,а не,че не съм по принцип.Имам всички задължителни и въпреки това съм карала шарки и заушка.Едната шарка-тежко в болница.Бивш спортист съм и продължавам да спортувам,не пия алкохол,кафе и газирано.Захар и сладкиши-рядко.Лекарства-по 2-3 тейлола на година в зимния сезон.За 27г. това ми е 2-о ходене на лекар.Сигурна съм,че съм изкарала ковид и кожните ми проблеми са от това.И понеже търся обяснение за себе си,попаднах тук на човек със същите симптоми след ваксина и нахлух така в темата.Та си правя извода,че ваксиниран или преболедувал,разлика няма.Изчетох доста за Antibody-dependent Enhancement (ADE) и това ми обяснява,защо някои хора след ваксина се разболяха,въпреки,че продължиха да се пазят и го изкараха тежко.Обяснява ми и защо в дестството, въпреки ваксините имам тежко протичане на шарка.А точно пък от модерна,близък направи инсулт на 4-я ден след поставянето!

Това е дисхидроза.
При мен не е дисхидроза.Различни части от тялото са засегнати по различен начин,така,че дори трябва да се мажат с различни мазила.Забраниха ми да взимам витамини и каквито и да било добавки.Ситуацията вече е овладяна,съжалявам само,че не направих пср или антигенен в началото.

Шаула, не е за тази тема. Вместо да сменяш мазилата смени дерматолога.  https://bg-mam.ma/p/1361380/43329253
Мерси,но не търся помощ,за да ходя в друга тема.Нищо няма да сменям.Вече писах,че линола фет ми помага,а и не мисля,че проблема е в дерматолога ми.

# 543
  • на пистата
Каква шарка сте изкарали?

# 544
Морбили,варицела и трета за която майка ми не помни коя е.Дори имам спомен,че ме държаха на тъмно.И съм била в болница с пневмония.

# 545
  • София
https://www.dailymail.co.uk/health/article-9913377/FDA-planning- … ccine-Monday.html
FDA-  Американската Агенция по храните и лекарствата се очаква да даде пълно одобрение на ваксината Пфайзер в понеделник /до сега тя беше пусната за приложение при условие на спешност/.
 Прогнозира се, че след нея ще я последва Европ. агенция по лекарствата, а оттам- отделните правителства ще бъдат натиснати да я направят задължителна.

# 546
  • на пистата
Морбили,варицела и трета за която майка ми не помни коя е.Дори имам спомен,че ме държаха на тъмно.И съм била в болница с пневмония.
Не знам на колко години сте,може и да нямате ваксина срещу морбили.А пък за варицела със сигурност нямате.Така че не обвинявайте ваксините,че въпреки и да сте ваксинирата сте карали шарка.

# 547
# 548
Скрит текст:
Шаула, пишете че не сте ваксинирана, но дали това е така?!? Мисля, че поста ви е за друга тема.

Понякога ефектите от дадена ваксина могат да отключат заболявания след години. Четох някъде, че тези за Ковид бавно, но сигурно водят до запушване на кръвоносните съдове. Последно излезе статия, че "случаите на Миокардит след ваксинация с Модерна са много повече, отколкото се смята".

От опит казвам, че мазилата не са решение. Опитайте с детокс, хомеопатия, повече движение за раздвижване на лимфата (ходене, скачане, колоездене, бягане, плуване), елиминиране на токсините във водата/храната (спиране на вино/сулфити и безалкохолни, храни с консерванти и т.н.).

http://www.focus-news.net/news/2021/08/20/2895340/the-washington … to-se-smyata.html
Казах,че не съм ваксинирана за ковид,а не,че не съм по принцип.Имам всички задължителни и въпреки това съм карала шарки и заушка.Едната шарка-тежко в болница.Бивш спортист съм и продължавам да спортувам,не пия алкохол,кафе и газирано.Захар и сладкиши-рядко.Лекарства-по 2-3 тейлола на година в зимния сезон.За 27г. това ми е 2-о ходене на лекар.Сигурна съм,че съм изкарала ковид и кожните ми проблеми са от това.И понеже търся обяснение за себе си,попаднах тук на човек със същите симптоми след ваксина и нахлух така в темата.Та си правя извода,че ваксиниран или преболедувал,разлика няма.Изчетох доста за Antibody-dependent Enhancement (ADE) и това ми обяснява,защо някои хора след ваксина се разболяха,въпреки,че продължиха да се пазят и го изкараха тежко.Обяснява ми и защо в дестството, въпреки ваксините имам тежко протичане на шарка.А точно пък от модерна,близък направи инсулт на 4-я ден след поставянето!

Това е дисхидроза.
При мен не е дисхидроза.Различни части от тялото са засегнати по различен начин,така,че дори трябва да се мажат с различни мазила.Забраниха ми да взимам витамини и каквито и да било добавки.Ситуацията вече е овладяна,съжалявам само,че не направих пср или антигенен в началото.

Шаула, не е за тази тема. Вместо да сменяш мазилата смени дерматолога.  https://bg-mam.ma/p/1361380/43329253
Мерси,но не търся помощ,за да ходя в друга тема.Нищо няма да сменям.Вече писах,че линола фет ми помага,а и не мисля,че проблема е в дерматолога ми.

Щом не търсиш помощ и не си ваксинирана, т.е не правиш връзка с ваксините, какво имаше предвид с тази снимка и коментар, за мен остава загадка.
Ако си беше направила труда да отвориш линка, щеше да разбереш, че не те пращам в друга тема, а не желая да повтарям един и същ пост в няколко теми.
За кожните прояви при ковид, съм пуснала 3 линка в темата за челния сблъсък, някъде след Великден, има снимки и описания. Ако това те съмнява.
--------------------------
Едит
milka22, +10 Simple Smile
Депутатът д-р Симидчиев, онзи ден каза, че трябва да се предвидят средства за информационна кампания. Т.е. още агитация, сякаш тази е беше малко.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 22:47 от Diorela

# 549
Не знам на колко години сте,може и да нямате ваксина срещу морбили.А пък за варицела със сигурност нямате.Така че не обвинявайте ваксините,че въпреки и да сте ваксинирата сте карали шарка.
Родена съм 71г.и съм ваксинирана срещу морбили.
Започнах да обвинявам ваксините,след като 2 месеца след ваксина дтк,синът ми започна да кашля до повръщане и стигаше до астматични пристъпи,а лекарите твърдяха,че е здрав и няма причина,но въпреки това,си му биеха инжекции с гентамицин.На 6г.същата история.Тогава обвинявах ваксините инстинктивно,защото нямаше информация.Сега информация има и си обяснявам всичко,което се е случвало и съм благодарна,че сме се разминали сравнително леко.

# 550
Присъединявам се към тази тема! Аз и семейството ми НЕ желаем да се ваксинираме! Познавам 3ма ваксинирани(1 от които почина след поставена 1 доза и дъщеря му се разкайва, че го е накарала да се ваксинира), от другите 2ма мъжът се ваксинира, хвана Ковид и разболя жена си. Тежичко го изкараха... И като цяло толкова информация получавам от близки(включително и лекари) колко страшна е тази ваксина, че чак ми е жал как хората истински вярват в нея 😞

# 551
Скрит текст:

Това е дисхидроза.

Шаула, не е за тази тема. Вместо да сменяш мазилата смени дерматолога.  https://bg-mam.ma/p/1361380/43329253

Щом не търсиш помощ и не си ваксинирана, т.е не правиш връзка с ваксините, какво имаше предвид с тази снимка и коментар, за мен остава загадка.
Ако си беше направила труда да отвориш линка, щеше да разбереш, че не те пращам в друга тема, а не желая да повтарям един и същ пост в няколко теми.
За кожните прояви при ковид, съм пуснала 3 линка в темата за челния сблъсък, някъде след Великден, има снимки и описания. Ако това те съмнява.
--------------------------
Връзката с ваксините е,че сравнявам кожните прояви на ваксиниран,с кожните прояви на неваксиниран,вероятно изкарал ковид.Припокриването на тези кожни прояви,подкрепя тезата,че ваксините нанасят вреда,сравнима с вредата,която би нанесло това,срещу което се ваксинираме.Снимката показва,до къде може да се стигне, от няколко на пръв поглед ”безобидни” пъпчици и би наклонила везните в една от двете посоки,при вземане на важното решение-да бъда или да не бъда ваксиниран.

# 552
Цитат
неваксиниран,вероятно изкарал ковид.Припокриването на тези кожни прояви,подкрепя тезата,че ваксините нанасят вреда,сравнима с вредата,която би нанесло това,срещу което се ваксинираме.
Точно заради такива "примери", се атакуват мислещите хора, които разсъждават и търсят информация дали да се ваксинират.
Дори не си сигурна, че си изкарала ковид, а какво остава за твърдението, че това е последица от ковид, още по-малко за връзка с ваксините.
Дисхидрозата не е посочена в наблюдаваните кожни прояви на ковид. Поне почети малко, събери информация, тогава пускай такива твърде съмнителни съдържания.
Аз изкарах тежко ковид, имах жестоки херпеси, за тях поне има някаква информация, че боледуването от ковид активира херпесни вируси в някои случаи.
Моля те, като даваш такива примери, то поне да има някаква вероятност за достоверност. За да не се дава възможност за твърдения за дезинформация относно ваксините.

# 553
Посещението ми при новия ми личен лекар/в Германия.

Негови думи:
Ковид като  ковид не е толкова страшно.Но ковид диктатурата ,която  се налага е страшна .
Аз:Не бих желала да ваксинирам детето си ,тя все още е малка и това е нещо много ново…..
Той:Повярвайте ми за никой не е добре ,не само за деца.

# 554
  • София
Много малко лекари ще бъдат така откровени, повярвай ми. Една близка е педиатър и понякога водя децата при нея. Еми, слага ваксини на деца, във фейса само пише, че всички трябва да се ваксинираме. И онзи ден я попитах нетактично, дали е ваксинирана. Отговори ми "НЕ" и аз попитах, дали ще сподели защо и тя каза "личен избор".

Общи условия

Активация на акаунт