Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - Тема 10

• 64 192
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Хммм, бившият уж се грижеше. Първо, му беше много трудно... И аз по навик, минавах да чистя. Беше малък ужас. После, подюрка дъщерята да чисти, пере, зарежда миялна. Той готви. Не помага за уроци.
В момента са само със дъщерята, ама тя вече си е жена. Тъй че...баш сам да се грижи за всичко не е било никога.

# 631
Е колкото - толкова. Стига да не ги травмират, всичко друго е ок. По-добре мързелив баща, отколкото да няма контакт с баща си изобщо

# 632
  • София
Ами какво му бълва устата през това време, е друг въпрос. Дъщерята гледа да се разминава с него, синът не издържа и сам си дойде при мен за постоянно.

# 633
  • Бургас
Е колкото - толкова. Стига да не ги травмират, всичко друго е ок. По-добре мързелив баща, отколкото да няма контакт с баща си изобщо

Абсолютно. Ако бащата не е насилник и се грижи за децата бих поощрявала контактите. Аз с режим не се съобразявах и ги пусках винаги, когато поиска да ги вземе. Въпреки че в повечето случаи и свекърва ми му помагаше.
Преиди близо една година обаче бившият ми мъж почина. Хубав, лош баща е на трите ми деца и е тежко, като ги гледам как страдат.

# 634
Прощавайте аз съм нов и се изненадах от изказите за бащите / били насилници и пр.. Мили дами и бащи ,моля не заклеймявате всеки самотен родител като насилник. Не желая никой да съди мен или моите пподхвати които употребих за да защитя едно мъничко бебче момче ,от лапите на едно Чудовище / сам без адвокат си написах исковите молби , написах и молби до Прокуратурата на Република България чрез полиция. На две съдебни заседания / пред два съдебни състави се явих сам. Изправих се и заявих истината / направил съм и нося грешката да направя дете на една жена / доказах пред жена съдийка , че съща е чудовище.. Нито съда нито адвоката и на ответника не оспорва / нямаше и как ..Без адвокат и заявявайки пред Съд в Бургас,че съм безработен , и не само това но и подсъдим и нямам близки които че ми помагат .. Съдийката прецени че ответницата не само не дойде на нито едно заседание/ защото посочих че всяка жена е способна на убийство..а когато е подбужда баща и ..то деанието е извършено ю.чудовощата избягаха от България. Не ми пращаха и изплащаха издръжка..Сам без вашите првхвални адвокати започнах изпълнително дело и образувах Досъдебно производство с цел да ми изпълнява съдебно решение..Опита се на два пъти да умъртви 1-1.8 годишно момче, чрез нажежяване  на нагорещени предмети ! Опита се и да ме ликвидира физически/ така както унищожи създадения от мен семен строителен и хотелски бизнес .. Пуска оперативни сигнали,че от семейния дом ръководя ОПГ ../ писали я четири чася
 Изпрати върху хотела ми 14 тежковъоръжени полицаи ..които извършиха обиск и ми се извиниха ...Е четейки няма как да не се сетя за едни хора които ги наричат идиоти.. Такива чудовища се Мачкат !! Ако някой от вас не вярва ..ще ми плати и Ще вземе детето ако заслужава!!! Лека нощ и до утре ..пише ви един самотен татко който от 4 години сам отглежда момченце на 5 годинки !! коментари оставям за богатото ви въображение!!

# 635
Защо се обяснявате на хората във форума?Тук има различни гледни точки и различни съдби,никой на никого не държи сметка!
Браво на Вас за това,което сте постигнал,имате си своите основания да мислите по определен начин.Гледайте си детето,и то добре го гледайте!Осигурете му нормален и достоен живот,всичко друго е без значение!Успех!

# 636
  • София
Кой какво е направил вече е в миналото. Самата тема е Клуб на самотния родител. Силно ви съветвам, колкото се може по-малко да говорите за миналото и бившите, особено пред децата.
Я да ви питам. Трябва да вадя ЛК на детето.
Трябва ли да присъства бащата?
Като адресна регистрация - дали да го регистрирам на новия ни адрес?
Това дали ще има значение за делото? Ама пък съдийката не се е произнесла дори относно иска...

# 637
  • Буркина Фасо
не.

# 638
Кой какво е направил вече е в миналото. Самата тема е Клуб на самотния родител. Силно ви съветвам, колкото се може по-малко да говорите за миналото и бившите, особено пред децата.
Като адресна регистрация - дали да го регистрирам на новия ни адрес?
Това дали ще има значение за делото? Ама пък съдийката не се е произнесла дори относно иска...
За личните карти и на двете деца се погрижих сама,тоест не е необходимо другия родител да присъства.Но аз имам съдебно решение.

# 639
Трябва да се подпишат и двамата родители - лично. Ако от общината се съгласят - може вие да подадете заявление, а той да отиде да подпише когато му е удобно. Така няма да се засичате

# 640
  • Буркина Фасо
Трябва да се подпишат и двамата родители - лично.
това къде го пише ?

# 641
  • София
Имаше такова правило за бебешки паспорт.

# 642
  • Буркина Фасо
за ЛК или за паспорт питаш ?

# 643
Трябва да се подпишат и двамата родители - лично. Ако от общината се съгласят - може вие да подадете заявление, а той да отиде да подпише когато му е удобно. Така няма да се засичате
Това не е вярно, съжалявам, че го казвам така. Лична карта се вади само с един родител, казвам го от опит. За паспорт са нужни и двамата да присъстват физически, не става с пълномощно.

# 644
  • Буркина Фасо
За паспорт са нужни и двамата да присъстват физически, не става с пълномощно.
е това не е вярно.
защо не четете от извора ???

Общи условия

Активация на акаунт