Азооспермия

• 21 433
  • 214
  •   1
Отговори
# 165
Аз бих ви препоръчала консултация с доктор Милен Кацаров. Преди години мъжът ми беше с диагноза Варикоцеле, наложи се операция и всичко беше наред.

# 166
  • София
Аз бих ви препоръчала консултация с доктор Милен Кацаров. Преди години мъжът ми беше с диагноза Варикоцеле, наложи се операция и всичко беше наред.

До колкото разбирам, вече е правен ехограф на тестисите и е изключено варикоцеле.

# 167
Генетичен тест правен ли е?!
При такъв резултат, как добавки, без генетично изследване ?!

# 168
Генетичен тест правен ли е?!
При такъв резултат, как добавки, без генетично изследване ?!
Не, не е правен такъв тест. Преглед с ехограф , преглед на цялата документация и рецепта за Профертил и вит. Е. Това е от професор- андролог...

# 169
Кариотип задължително

# 170
Здравейте, като дете боледували ли сте от заушка? Възможно е в резултат на прекарана в детството инфекция да се е стигнало до това състояние. Съветвам ви да не губите повече време и да намерите свестен лекар, който да вземе сперматозоиди за инвитро.
За съжаление времето не върви назад и всички остаряваме, не се подмладяваме.
През това време вие може да си продължите с добавките и евентуално след време може и да се получи примерно за второ дете. Но аз на ваше място не бих рискувала да чакам още.

# 171
Здравейте, като дете боледували ли сте от заушка? Възможно е в резултат на прекарана в детството инфекция да се е стигнало до това състояние. Съветвам ви да не губите повече време и да намерите свестен лекар, който да вземе сперматозоиди за инвитро.
За съжаление времето не върви назад и всички остаряваме, не се подмладяваме.
През това време вие може да си продължите с добавките и евентуално след време може и да се получи примерно за второ дете. Но аз на ваше място не бих рискувала да чакам още.
Не съм боледувал от заушка. Най-сериозните ми заболявания са били бронхит на около 2 годишна възраст, херния и последваща операция на около 3 години и апандисит на около 5 години, като според тримата уролози, които съм посещавал последните 2 години твърдят, че тези събития нямат отношение към състоянието ми .

# 172
Има ли нова тема? Интересувам се спешно. Тук вече никой нищо не пише Sad Има ли успешно преминали през това двойки и ако да ако може пишете ми, как, къде, при кои доктори? Предварително благодаря! Бъдете здрави!

Да ние, 3 месеца лечение, намерени достатъчно сперматозоиди - др. Перу, замразихме. Два опита, освен замразената сперма, в деня на пункцията искаха прясна проба при нас. Избират от двете проби сперматозоидите, с които ще оплождат яйцеклетките. Първият път 4 ри извадени, втория път 2 яйцеклетки оплождат се, достигат 5 ден, но и двата пъти след предембрионален скрининг не препоръчват връщане на яйцеклетките - доц. Ершахин,  Медикъл парк. Ние сме в по - висока възрастова граница 44 години. Живот, здраве и късмет ще пробваме трети път.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 08:14 от Emily00

# 173
Доста от вас пишат за лечение но никой реално не споделя за успех.. За здрав ембрион, износен и т.н. хубаво се провежда лечение и се намират сперматозоиди макар и по “насилствен” начин, но с какво качество са те ? интересували ли сте се ? а вашите мъже, които провеждат лечение - способен ли е организма да се изчисти от всичко прието като медикаменти.. То днес няма са окаже влияние, но след време..Искрено се надявам всеки да постигне желания резултат, но да не е с цената на всичко..

# 174
Истината е че ако има обструкция вариант - микро тесе вадят сперматозоиди от тестиса директно и оплождат, Турция др Башар преглед , тук в БГ специалисти няма само ще ви размотават и ще ви зимат парите…

# 175
Много благодаря за отговорите и споделянето на клиники и доктори, но наистина се интересувам от двойки, които вече са преминали през това и са стигнали до щастливият край - бременност/раждане. Надявам се, че има такива 🙏 Ако не е проблем пишете тук или на лични. Предварително благодаря!

# 176
Здравейте на всички, давам ъпдейт до къде сме ние .Направихме инвитро след 13 месеца терапия, но след ПИД ембрионите не са подходящи за трансфер, ще опитаме пак през тази година.

Познавам двойка, която се радва на бебчето си в момента след лечение при Др. Перу, но нямат профил тук. Бебчето е споделено в профила на доктора в Инстаграм.

# 177
Здравейте,
Аз имам живо и здраво бебече.
Мъжът ми е с азооспермия.
Инвитро процедурите бяха при д-р Владимиров.

# 178
Здравейте,
Аз имам живо и здраво бебече.
Мъжът ми е с азооспермия.
Инвитро процедурите бяха при д-р Владимиров.

Здравейте, каква е азооспермията и на какво се дължи съответно?

# 179
Аз ви съветвам да си пуснете кариотип задължително.Моят съпруг е с азоспермия и след направен кариотип излезе с една хромозома повече.

Общи условия

Активация на акаунт