Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аз също не намирам никакво кафе в Интенз кафето от Мартинез. До колкото знам, е близък до оригинала, ако това ви интересува. Отидох да тествам като търсих кафето, а усетих само много силни рози. А тях не понасям под никаква форма.

# 241
Имах Интенз кафе на Гиза, който е спряган за почти идентичен до оригинала и веднага го разкарах. Толкова много рози и то сладки, тежки, че нищо друго не усетих в парфюма. Никаква интрига за себе си не открих.

# 242
  • Пазарджик
Явно ще се спра на друг парфюм на ЗАГ. Ще ги разгледам. Исма нещо пдходящо за това топло време. Сега съм Куатрето и много ми хареса.

# 243
Явно ще се спра на друг парфюм на ЗАГ. Ще ги разгледам. Исма нещо пдходящо за това топло време. Сега съм Куатрето и много ми хареса.
Щом Куатре ти харсва,пробвай на Заг Модерн Муз на Ести Лаудер и прословутото Лале на Байредо(ако не си го пробвала)

# 244
Бих добавила към предложенията за проба и burberry her на заг.

# 245
Здравейте, момичета. Нова съм в темата, но тези дни ви чета най-редовно. Толкова бях зажадняла за нов аромат, че сън не ме ловеше Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера имах път до Кауфланд и имаха промоция на някакви парфюми Elode на цена от 6.99лв за 100мл. Бяха само три вида - аналозите на Cloè, J'adore и Black Opium. Взех си Опиума, и съм тотално впечатлена от трайността. Пръснах на китката в 16ч, взех си душ, мих чинии и какво ли не. Все още го усещам, а са минали 17 часа! Представям си на дреха колко ще е...  Не знам дали са го докарали откъм аромат 1:1, не мога да сравня с оригинала, но е чудесен аромат.
  Бихте ли написали как се казват в оригинал на Elode / какво пише на опаковката/ Благодаря!

# 246

Пробвай Лалето на Заг.

# 247
  • Варна
Дами, моля за помощ!

Търся реплика на Amouage - Honour.

Днес от ДМ си взех антибактериален гел( лилавия)... е казвам ви, аромата е същия.
Прегледах в интернет, оригинала е 400лв за 50мл.

Някоя случайно да знае дали има реплика? ( Мисля че ЛР имаха на Каролина Куркова, но и него не го намирам за продажба).

Благодаря на всички, които ще се отзоват! Flowers Hibiscus

# 248
Розалинда, Woman се казва парфюма при тях. Иначе му се чудех и на Cloè, но нали не бях сигурна в качеството. Май ще се ходи пак за още Simple Smile Жалко само, че нямат повече разновидности.
Снимка не ми разрешава да кача, защото телефона ми ги прави в по-голям формат от разрешеното.
Иначе кутията напомня на Опиума - отпред е черна с блестящи частици, а в средата в розов кръг пише Woman.

# 249
Didito81 предполагам е този. Аз също много му се чудех. Сега ще го пробвам след отзива.

Скрит текст:

# 250
Момичета, кое е Хлое—то на в имитация на Elode? Онова което е чиста роза или другото?

# 251
Здравейте !
Аз съм в някаква фаза на непоносимост....вече доста време 😏 Не харесвам парфюми, които ми напомнят за някой.
Случвало ли ви се е ...?
От няколко месеца съм с Булгари -Омниа и не мога да го сменя
Много харесвам Kilian -Good girl gone bad
но не мога да си позволя оригинала 🤭
Дали изобщо има имитация ?
Много ще съм благодарна ако помогнете

# 252
  • София
Определено на Martinez.

# 253
Да, на Мартинез е много добра!
Оригинала при мен седи изключително близо до кожата и не ми се нрави да дам 400лв за парфюм, който няма да усещам. Но на Мартинез при мен има добра трайност, развитие и воал

# 254
Момичета, преди много години си бях купила малко, тумбесто шишенце, мисля, че им казвахме mood-чета с императрицата. Имам спомен, че май Роксан ги произвеждаха. Чудя се дали правилно си спомням и дали си заслужава да си купя императрицата на Роксан в сегашните им шишета.

Общи условия

Активация на акаунт