Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, моля ви препоръчайте ми хубава имитация на Gucci Bloom. 😏 Заг зодиак имат ли? Интересува ме и трайността...

Според мен е добра на Заг,ац я имам. Трайността е около 3-4 часа.

# 226
  • Варна
Преди няколко дни обещах да пиша за  La Belle на мартинез. ...Магазина във Варна е затворен,но собственикът се нави днес да дойде да ми го даде. Браво на младежа Grinning..
Като цяло са го докарали доооста добре хареса ми. Има някаква разлика с оригинала в началото,но не е драматична, а след десетина минути е точно никаква.  Очертава се и добра трайност като гледам на кожа тъй,че който харесва оригинала ще хареса и мартинез.

# 227
Кой номер е парфюма,да не се излагам като поръчвам? Благодаря!

# 228
  • Варна
220 - LA BELLE - JPG

# 229
  • BG-DE
Имам оригиналния Gucci Bloom, а съм ползвала и версиите на Парфен и Рефан, за мен Рефан е по-добрият вариант, а като трайност са горе-долу еднакви.

# 230
Парфен намаление -20%,на всички парфюми.

# 231
  • Пловдив
В крайна сметка си купих Ерос Версаче на Заг. Обаче шишето ми беше от Блек Опиум и има явно още аромат по тръбичката. Странно мирише така. Обаче друг въпрос имам. Имах Alien на Сан Сиро, Екстраординари версията на Заг пробвах също. Наскоро една клиентка беше напръскани очевидно с оригинала на парфюма и ухаеше наистина страхотно. На първа страница не видях да има споделено за добра версия на Alien.

# 232
  • София
Може ли линк към намалението, нищо не откривам...

# 233
# 234
  • Пазарджик
Здравейте, момичета. Мисля да поръчам от ОЛХ Интенз Кафе и Tom Ford- Noir на ЗАГ. Някой пробвал ли ги е как дали са добре като трайност. Кафето ще го поръпам малко на сляпо, че нямам идея за този парфюм.

# 235
Здравейте, момичета. Нова съм в темата, но тези дни ви чета най-редовно. Толкова бях зажадняла за нов аромат, че сън не ме ловеше Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера имах път до Кауфланд и имаха промоция на някакви парфюми Elode на цена от 6.99лв за 100мл. Бяха само три вида - аналозите на Cloè, J'adore и Black Opium. Взех си Опиума, и съм тотално впечатлена от трайността. Пръснах на китката в 16ч, взех си душ, мих чинии и какво ли не. Все още го усещам, а са минали 17 часа! Представям си на дреха колко ще е...  Не знам дали са го докарали откъм аромат 1:1, не мога да сравня с оригинала, но е чудесен аромат.

# 236
Здравейте, момичета. Мисля да поръчам от ОЛХ Интенз Кафе и Tom Ford- Noir на ЗАГ. Някой пробвал ли ги е как дали са добре като трайност. Кафето ще го поръпам малко на сляпо, че нямам идея за този парфюм.
На Заг не съм. На Парфен съм пробвала Ноар и много и хареса. Интенз кафе на Мартинез е много добър,но не си представяй кафе(както аз направих). На мен лично не ми харесва хич.Силни рози и малко внанилия,задушлив за мен, никакво кафе не намерих в него.

# 237
  • Бургас
Пипилота, не купувай Интенз кафето на Мартинез ако не харесваш много силно изявени рози.То няма нищо друго на моята кожа освен рози, кафето се е покрило нейде.Иначе парфюмът е топ, издокаран много добре, трайност и проекция перфе.

# 238
Здравейте, момичета. Нова съм в темата, но тези дни ви чета най-редовно. Толкова бях зажадняла за нов аромат, че сън не ме ловеше Stuck Out Tongue Winking Eye
Вчера имах път до Кауфланд и имаха промоция на някакви парфюми Elode на цена от 6.99лв за 100мл. Бяха само три вида - аналозите на Cloè, J'adore и Black Opium. Взех си Опиума, и съм тотално впечатлена от трайността. Пръснах на китката в 16ч, взех си душ, мих чинии и какво ли не. Все още го усещам, а са минали 17 часа! Представям си на дреха колко ще е...  Не знам дали са го докарали откъм аромат 1:1, не мога да сравня с оригинала, но е чудесен аромат.
Аз имам Cloè от миналата година на Elode.
Трайност ,много стилен аромат и когато се пръснеш дори и мъничко ,оставя невероятен шлейф след теб.
А Black opium ,кое шишенце е?
Може ли име или снимка?

# 239
  • София
pipilota_85, имитацията на Заг на Noir Pour Femme не е никак лоша. Ароматът е по-сладък от този на оригинала, а трайността е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт