Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Creed - Aventus имам на Рефан и ми е в топ 5. За близост до оригинала нямам идея, но и не ме интересува особено. Много е хубав.

# 316
Нероли портофино имам на Заг, бе познавам оригинала , но този на Заг е доста силен, мирише ми точно на Мерилин и още нещо , което не мога да определя, на моята кожа е траен, може би 5-6 часа, но определено не е за всеки, много познати трудно ме изтрайват когато съм се напръскала (поляла) с него.
Едно към едно с това което се канех да пиша. Потвърждавам.

# 317
Да споделя за Голд и Силвър Тъч,намерих ги в нета на 11лв,Много коректни вчера поръчах,днес са при мен.Ако някой се интересува-на лични.

# 318
  • На изток от Рая
Момичета, да се похваля с новата си придобивка от Заг.

Поръчах си десетина парфюма за проба (от 15 мл.), влюбих се  във Venezia, усещам го трети час вече.
Номад също ми допадна. Поднових си и Yes I am.

Препоръчайте ми нещо подобно от заг, нали няма да работи повече и реших да се запася с парфюми, не че нямам...

# 319
  • Пловдив
Кое няма да работи вече? Не разбрах.

# 320
  • На изток от Рая
Кое няма да работи вече? Не разбрах.

Малко объркан пост съм написала.
Бях прочела някъде, че момчето няма да поддържа вече парфюмите на Заг/ страничката в олх, или се бъркам нещо?

# 321
Включвам се, за да споделя колко много допадна и на мен Gucci Bloom във версията на Парфен! Поисках да го пробвам в едно квартално магазинче, само защото бях попаднала на препоръката на Bright Crystal тук и след като вече бях харесала и купила парфенския Carat. Bloom не съм пробвала в оригинал, но този аромат, а и Carata-a, радикално променят разбирането ми за имитационната парфюмерия. Благодаря ви, момичета! Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 14:36 от elenora

# 322
  • Пловдив
Знаете ли Мартинез точно кой Chance имитират ?

# 323
Казаха ми- РОЗОВИЯТ Simple Smile
Демек Chance Eau Tendre

# 324
  • Пловдив
Казаха ми- РОЗОВИЯТ Simple Smile
Демек Chance Eau Tendre
Благодаря Wink

# 325
В списъка на Мартинез пише 134 Chanel - Chance, което трябва да означава, че е първият Chance.
Фирмите, които имат другите разновидности на парфюма пишат кои са те.

# 326
  • Пловдив
По принцип сигурно е така, но точно Мартинез пишат, че имитират Daisy на Marc Jacobs, а всъщност имитират Daisy Eau So Fresh. Това установих наскоро и дори бях писала тук. Значи със сигурност има и други, което не са написали точно. Явно някой не прави разлика, а тя е голяма. Предполагам, че и Шанса не е първият. Но ще го пробвам.

# 327
  • София
Това съм го забелязала много пъти при имитациите - че приличат повече на някой фланкър, едт, о де..., интенз и т.н.
Ох, тествах едно Гучи Бамбу Лимитед в един загубен квартален магазин за 7 лв и сега му че чудя....

# 328
  • Пловдив
Ходих до Елитис днес. Исках да пробвам Erba Pura на Martin Lion. Нямаше го изобщо. Пробвах L`interdit и Quatre на Аристея, наскоро се запознах с оригинала на  L`interdit, Quatre бях пръскала в Lilly за проба, ползвах и имитацията на Заг-зодиак. Ами L`interdit не са го докарали, нито Аристея, нито Заг. Онази свежа нотка, която я има в оригинала, в имитацията е спестена. Quatre и на Заг е добро, но Аристея май е по-трайна. И остатъчния аромат е по-добър. Не си купих нищо. Пръснах и Alien на Аристея, беше стар тестера. Ще пробвам от на Флоргардън Лъкитата Alien-а. Нещастна съм, защото нищо не си купих. В Пловдив къде има EYFEL ? Имаше в големия Триумф в Тракия. Сега не знам.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 23:20 от petia_1130

# 329
  • Пловдив
Имам клиентка, която държи магазин за дрехи  в ТЦ Сани в Тракия и скоро ми каза, че ще зарежда Eyfel. Дори и да го е направила, сега не работи. Ще я посетя и аз като отвори всичко.

Общи условия

Активация на акаунт