Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Привет! Изпуснах ви Simple Smile
Да питам освен Рефан друг направи ли имитация на Лейди Милиън емпайър?
Ще чакам отзив за новите парфюми споменати по-напред.

# 301
  • На изток от Рая
Здравейте!
Момчето от олх, което продаваше парфюми на заг, не работи ли вече?
Не  намирам страницата му, а съм поръчвала до сега от него, трябваше да е в съобщенията ми...?

# 302
# 303
  • Пловдив
Аз забравих да кажа, че си напълних Макс мара от Заг...м не, никак не го усещам.Никаква трайност Neutral Face

# 304
  • Пловдив
Момичета, пробвах тестери на оригинални парфюми и сред тях имаше L`intеrdit. Бях си взела проба на Заг-зодиак, но там са хванали само сладникавата нотка и цветя. А в оригинала има една чистота, влюбих се. На моята кожа се разива страхотно. Аристея ли бяха го изимитирали добре? Коя е най-сполучливата му имитация?

# 305
petia_1130 не познавам оригинала, но аристеа за мен е много красив. Много ми харесва. Дори трябва да се запася отново.

# 306
  • Пловдив
Дойде ми поръчката от Gold touch. Трябва да призная, че съм много приятно изненадана от Лайт Блу- то им. Имам чувството, че ако се смесят с еквивалента от Рефан, ще стане на 100%. Току що пръснах и ще видя как е развитието, може пък да се разочаровам накрая. Но няма нищо общо с Парфен, там този парфюм е гола вОда както казват. Още не знам как да реагирам. Хареса ми определено началото.
Поръчах и Wild pears имитация на Монтал. Идея си нямам какво представлява оригиналът, но това тук са си чисто и просто круши и нищо друго. Не, че е лош, но нищо парфюмно не намерих в него. Отива за ароматизатор в офиса.
Редактирам се. След 10 минути го нямаше на кожата ми любимото Лайт Блу Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 20:39 от Unforgiven*

# 307
  • Пловдив
Днес след като колежка явно усети Макс мара ми коментира...абе, тоя парфюм да не е престоял? Anguished каквото и да значи...не успях да отговоря.

# 308
Днес след като колежка явно усети Макс мара ми коментира...абе, тоя парфюм да не е престоял? Anguished каквото и да значи...не успях да отговоря.
Въпрос на вкус. На мен ми е един от любимите. А, на Заг е супер траен върху моята кожа

# 309
  • Пловдив
Ми не...при мен явно не е.

# 310
Здравейте, ще правя голяма поръчка от Заг, Мартинез, Рефан и Гиза, затова имам много въпроси Joy
Искам да пробвам Chanel - Chance,  Chance Vive i Gabrielle, къде са по-добре направени?
Знаете ли дали Jour d Hermes и Maison Francis Kurkdjian - Aqua Celestia  на Гиза се доближават до оригиналите?
Виждам, че Заг са направили  Tom Ford - Metallique знаете ли как е?
Neroli Portofino пък е направен от Рефан, Заг и Гиза някой има ли го?
Намислила съм да смесвам Bottega Venetta на Заг и Byredo - Bibliotheque (на Мартинез ако е хубаво направен) за да получа парфюм подобен на Annick Goutal - Tenue de Soiree какво мислите?
Моят човек също ще има парфюми та Creed - Aventus и Tere D' Hermes го имат Мартинез, Рефан и Заг къде са по-добри?
А имате ли отзиви за Blue De Chanel на Рефан и Заг и новият 1 Million Prive на Мартинез и Заг?
Казах ви аз, че са много нали? Blush Sweat Smile

# 311
  • на дъното
"Вихър" , от всичко изброено сам Gabrielle
съм ползвала на Рефан.Страхотна имитация 👍.Имах възможност да тествам и оригинала,но точно след 1/3 ч. нямаше никой.Рефан ми беше супер траен😊.

# 312
  • София
Казаха ми, че Том Форд Металик мирише на кръв.

# 313
  • Бургас
Нероли портофино имам на Заг, бе познавам оригинала , но този на Заг е доста силен, мирише ми точно на нероли и още нещо , което не мога да определя, на моята кожа е траен, може би 5-6 часа, но определено не е за всеки, много познати трудно ме изтрайват когато съм се напръскала (поляла) с него.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 13:58 от elichka4

# 314
......Моят човек също ще има парфюми та Creed - Aventus и Tere D' Hermes го имат Мартинез, Рефан и Заг къде са по-добри?
А имате ли отзиви за Blue De Chanel на Рефан и Заг ..........
Creed - Aventus съм взимала на Парфен,много е добър!
Tere D' Hermes - от всичко пробвано на Гиза е най-близък,а и е доста траен.
Blue De Chanel -на Заг взех на ММ, не е лош, на другите не го знам

Общи условия

Активация на акаунт