Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Един и същ парфюм се държи различно при различните хора и специалистите казват, че даже може коренно да се промени даден аромат. Аз изобщо не усещам теменужки, макар, че ги обичам. При мен избива най-вече ванилията от базата, а в началото усещам предимно крушата. В комбинация двете ми дават усещането на пакет бонбони, но точно това ми харесва Simple Smile
Момичета, хипотетично възможно ли е даден парфюм да изкарва на кожа нотка, която въобще я няма?! 🙄🤔

Днес ходих в Кауфланд и реших да пръсна на китка Онзи въпросен Elode Woman (имитация на Black opium) от преди две страници. Имах чувството, че съм налапала цял пакет бонбони теменужка (така да ги мразя 🤷‍♀️)
Погледнах пирамида, уж няма. Много странно за първи път ми се случва.
Не го взех, не е мой аромат.

# 286
Скрит текст:
Здравейте, момичета!
Дали знаете, Bvlgari Aqua - мъжкия аромат на Мартинез , този ли е 🙄

Не, това е Aqua Marine, който е от същата серия, но е по-лек и цитрусовите нотки са по-силни. Мартинес предлагат основния аромат Bvlgari Aqua Pour Homme.

# 287
Благодаря , break
Аз търся имитация на този, дето пуснах снимка...много го харесвам
Не за себе си де 😊

# 288
Привет. Къде в София мога да намеря парфюмите "Gold Touch"? От отзиви са доста трайни, по-специално la vie est belle.

# 289
Много са добри,ама много.Аз пък питам имат ли сайт,фб страница,откъдето можем да поръчаме? Купувам ги от кварталната парфюмерия,но почти винаги няма всичко налично. Много се търсят,а и цената е добра-50мл.за 11.50лв.

# 290
Много са добри,ама много.Аз пък питам имат ли сайт,фб страница,откъдето можем да поръчаме? Купувам ги от кварталната парфюмерия,но почти винаги няма всичко налично. Много се търсят,а и цената е добра-50мл.за 11.50лв.

https://vanesa-shop.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … 0%B5%D0%BD%D0%B8/

Това намирам,има избор от падащото меню отстрани кой аромат искаш.
За първи път ги чувам . Как са като аромат и като трайност?

# 291
Според мен са направени перфектно и като аромат и като трайност доближени доста до оригинала.

# 292
  • Пловдив
Поръчах едно Лайт блу. Ще го видя колко е близък до оригинала 🙃

# 293
Според мен са направени перфектно и като аромат и като трайност доближени доста до оригинала.
Е, нали са от собственика на Парфен.

# 294
Да,така е но незнам дали Парфен ги предлагат.

# 295
И аз по едно време ги търсех,но в София никъде не намирам и се отказах.Моля ако знаете конкретен магазин,казвайте.

# 296
Да,така е но незнам дали Парфен ги предлагат.
Позиционирани са в по-нисък сегмент. Нормално е да ги предлагат в по-забутани магазинчета.

# 297
  • София
Мартинез да са пуснали нещо ново?

# 298
Здравейте. Днес, отивайки в квартален магазин попаднах на единствения парфюм, с капачка за пръскане и реших да го пробвам. Много странно защо им махат капачетата? 🤔
Таа, попаднах на този
Скрит текст:

НА първи прочит много ми допадна, но честно казано 20лв ми се видяха доста и не го взех. И по-добре. Два часа по-късно няма никой. 🤷‍♀️
Поразрових стари теми и видях, че е имитация на Донна като се спряха единствено Заг. Тааа, как е трайността на Заг, макар да знам, че е много субективно.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 08:27 от pavlina_hrist0va

# 299
  • София
Ако е Дона Трусарди, той се намира евтино в оригинал.

Общи условия

Активация на акаунт