Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
За съжаление не съм добра в описанията.И аз във фрагрантика чета.

# 361
Темата е за имитации,но ще си позволя да препоръчам разкошен парфюм,който дори да е имитация на нещо нз на кой точно.

Купих го на детето,обаче си го прибрах.Седи ми на кожата вече 24 часа, пролетна бомба от ухания.Разкош.

# 362
Bvlgari Omnia Crystalline ,  да препоръчате
От къде да се доближава аромата ?
Версията на Заг е много добра.Чудесен избор за летните месеци.
  имата ли сайт? Благодаря 🤗

# 363
Темата е за имитации,но ще си позволя да препоръчам разкошен парфюм,който дори да е имитация на нещо нз на кой точно.

Купих го на детето,обаче си го прибрах.Седи ми на кожата вече 24 часа, пролетна бомба от ухания.Разкош.

Супер, звучи точно като за мен-пролетна бомба!Мерси, че сподели.

# 364
Имат и сайт,но аз пазарувам само от физически магазини и по-конкретно от фирмения им на "Княз Борис".
Заинтригувахте и мен с този Evterpa,a бихте ли споделили каква му е цената и от къде може да се купи?

# 365
Купих го от квартално магазинче за перилни препарати.12 лв струваше.Има и други хубави аромати,в които разпознах Адикт и Живота е прекрасен,но за трайност гарантирам само за този.

# 366
Мила, а що за аромат е? На какво мирише ? /горе - долу/ От групата на кои аромати е ?
Ето тук го намерих, но съставките не ме ориентират много:
http://evterpa.eu/parfium-art-655.html
До сега не съм помирисвала или ползвала парфюм на Евтерпа, ето какво предлагат:
http://evterpa.eu/parfiumi-1546/

# 367
Аз усещам бяла праскова и фрезия,има я и онази специфична нотка от Light Blue/може него да са имитирали,но на мен ми ухае в пъти по—добре/.Никакъв амбър няма и никакъв конкретен аромат на цвете.
 Не ви ангажирам,момичета.Парфюмите имат тестери,пръскате и пробвате.Аз съм по тежките парфюми, но този ме спечели.Шлейфа му е приказка,а се пръснах на врата съвсем дискретно.

# 368
Добро утро момичета,

Търся имитация на дамски аромат на Zadig and Voltaite! Имате ли идея, дали има такава? Благодаря!

# 369
Добро утро момичета,

Търся имитация на дамски аромат на Zadig and Voltaite! Имате ли идея, дали има такава? Благодаря!
Парфен имат!

# 370
Доста съм разочарована от Рефан. Какво ли не съм взимала и мирише сходно или бързо изчезва аромата.. Поне аз не го усещам, или супер дискретно ако забия нос в китката си. За мен това не е излъчване на аромат.. Скоро не бях взимала наливни аромати, мисля и да не взимам.. Просто исках да се оплача, съжалявам, че не съм полезна на никого. Иначе пишете страхотни неща, как човек да не желае да си купи. Рефан са ми налични и удобни, за това съм взимала от тях. И малките роксанчета. Те като че ли са малко по-свестни за мен от Рефан. Но пак не намирам богат избор от всички..

# 371
Доста съм разочарована от Рефан. Какво ли не съм взимала и мирише сходно или бързо изчезва аромата.. Поне аз не го усещам, или супер дискретно ако забия нос в китката си. За мен това не е излъчване на аромат.. Скоро не бях взимала наливни аромати, мисля и да не взимам.. Просто исках да се оплача, съжалявам, че не съм полезна на никого. Иначе пишете страхотни неща, как човек да не желае да си купи. Рефан са ми налични и удобни, за това съм взимала от тях. И малките роксанчета. Те като че ли са малко по-свестни за мен от Рефан. Но пак не намирам богат избор от всички..

Аз се учудвам, че се намират наливни парфюми на Рефан, от много години са само капсуловани тук (Варна), и са с много добро качество.

А някой има ли повече инфо за Arabian’s secret (имат щандове в моловете)? Цените им далеч не са като за имитации, обаче мога да се закълна, че днес попаднах на реплика на Womanity.

# 372
  • Lost in a fairytale ...
А как им вървят цените на Arabian's secret? Преди (доста) време ми дадоха блотер с невероятен аромат, за който щях да се върна, ако някои хора (милата половинка) не решиха, че им е писнало да обикалят и изобщо не можах да се върна до щанда с парфюми.

# 373
И на мен онзи ден ми пръснаха на блотер,само че аромата беше тежък ориенталски,съвсем не за този сезон,та не ме грабна.Иначе шишенцата са издокарани,но ще си спестя 90-те лева за някаква по-смислена покупка.

# 374
  • Пловдив
Преди време попаднах на някаква реклама във фейсбук за 50 мл беше около 130 лв. Ако не се бъркам. Иначе всеки път като мина покрай щанда в мола ми дават блотер и досега нито веднъж не ми е харесал аромата.
Пас.

Общи условия

Активация на акаунт