Сполучливи имитации на маркови парфюми - 33

• 73 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Pe, имаш ли отзиви за другите аромати на Джени. Аз не познавам тези аромати, но по пирамида ми хареса Nectarine Blossom и се чудя дали да не рискувам  с една 30ка.

Иначе да похваля Скандал Париж на Рефан. Разносвам го от няколко дни и дава завидна трайност при мен - 5,6 часа. НО! Аз пръскам и по дрехи.
Скандал на Парфен на дреха държи с дни:) И е направен перфектно,пробвай и него.
Познавам няколко,ако се върнеш 2-3 страници назад-писала съм подробно. Nectarine Blossoms го чакам и аз заедно с Berry & Bay и голяма бутилка от Pomegranate,който много харесвам.
До тук от всичко тествано на марката, само с Дарк Амбър и Амбър и Лилия се разделих,всичко друго е страхотно!ДОбре са направени,просто не е моя амбър,но пък на брат ми му стоят страхотно Simple Smile  Изчистени са,моно аромати, с развитие и добра трайност ( на дреха,при мен на кожа не се задържа нищо). Може да се комбинират по два без да става миш-маш!

# 496

душички в моите ръчички Grinning
краставицата е много странна, леко мъжка в началото, леко акватична, може би малко сапунена, не е краставичена, но зелянавичко има; няколко часа по-късно е улегнала до меко и сладко, игриво и чисто, упойващо и нежно нещо - доста добро попадение
но все пак е първи тест и може да ме изненада в бъдеще

# 497
...краставицата е много странна, леко мъжка в началото, леко акватична, може би малко сапунена, не е краставичена, но зелянавичко има; няколко часа по-късно е улегнала до меко и сладко, игриво и чисто, упойващо и нежно нещо - доста добро попадение..
Искам да я тествам,много:))) За мен всички са абсолютни попадения Днес и аз си взех моите Nectarine Blossoms и Berry & Bay Simple Smile  Не съм била толкова впечатлена от толкова поредни аромати на една марка. И двата ми се изстрелват в челна позиция след Нара.  Nectarine Blossoms  е сочна праскова заедно с мъхчето - мека и прахлива,сладка(но свежо,вкусно сладка), все едно помирисваш праскова преди да си я измил ,с мъхчето ,усеща се доста по-силно от Жасмина с мента и от Линона с Босилек ( тези двата са най -ефирни и нежни,но не и нетрайни).
Berry & Bay е лятна,плажна красота- мирише на коктейл Мохито или по скоро на Каипириня,много сладка мента,много лайм и малко захар, след около час като че леко излиза малко капини.Хваща се и свеж греипфрут леко.Много морски и летен,излъчва много добре,предполагам,че и двата ще са отново с много добра трайност.
За протокола- сутринта в 8.30 си напръсках суитчера с Френските лимонени листа и с Жасмина с мента - все още си миришат,като Жасмина е по близък до кожата ,както е Wood Sage & Sea Salt Jo Malone , а Френските линонени листа,които за мен са  чисата липа с мааалко рози мирише осезаемо,по-силен и нахален е.Най силен до тук е Нарът,следван Френските линонени листа, Нектариновите цветчета и след тях Бери Бей и другите Green Heart ( Амбрите не ги броя,и те са доста силнички)

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:32 от Ре

# 498
с тази безумна доставка от 6 лв. и поради факта, че винаги има само по едно от тези, които искам /желанията ми са вече пет Grinning /, скоро няма да поръчам нови Angry

имената нямат нищо общо със сока

ще ти я пратя Wink

# 499
с тази безумна доставка от 6 лв. и поради факта, че винаги има само по едно от тези, които искам /желанията ми са вече пет Grinning /, скоро няма да поръчам нови :angry
ще ти я пратя Simple Smile
О да,поръчалал съм си я вече,но на дреха,за да не те лишавам от нея! Ако ти искаш нещо,свикрай да изпратя!
Аз искам от тези,които не са налични,дано да заредят .Иначе само с тези Джените мога да изкарам лятото(без да пипам друго).Все към тях посягам напоследък и ги комбинирам по два! Замислям нова поръчка Stuck Out Tongue Closed Eyes
ПП.Аз си ги поръчвам безплатно до Нотино Парадвйз МОЛ, и покрай тях в Нотино изтествах още сто неща Mask Money

# 500
ха така, давай ми идеи! Grinning
ще драсна по-натам Hug

# 501
  • Стара Загора
Скандал Париж и Скандал едно и също ли е? Защото намерих едно магазинче с наливни Парфен с възможност за 10 мл и ми се иска именно Скандал да пробвам.
Кои други на Парфен си струват за проба откъм трайност и близост с оригинала.
Засега си купих Карат...хубав..белоцветен..без грам сладост..но не е моя. Пробвах и Идол и Либре. Либрето се задържа с часове, и както не ми хареса май ще взимам и 10ка и от него

# 502
Скандал Париж и Скандал едно и също ли е? Защото намерих едно магазинче с наливни Парфен с възможност за 10 мл и ми се иска именно Скандал да пробвам.
Кои други на Парфен си струват за проба откъм трайност и близост с оригинала.
Засега си купих Карат...хубав..белоцветен..без грам сладост..но не е моя. Пробвах и Идол и Либре. Либрето се задържа с часове, и както не ми хареса май ще взимам и 10ка и от него
Има Scandal  и Scandal A Paris.Два ралични са, аз писах за Scandal.
Има много добри попадения на Парфен,зависи какво харесваш! На мен Скандал и Карат на Картие са ми любими.

# 503
  • Пловдив
Не съм тествала много от Парфен, но съм луда по Черния им опиум . Както и Мукхалат на Монтал. И двата нямат общо с оригинала, но са връх за мен. Много хубави, но опиума нещо не го виждам подходящ за лятото. Моят свърши, ще го подновя през есента вероятно.

# 504
  • Стара Загора
Харесвам най-различни в зависимост от сезона, настроението...през цитруси до тежки ванилии. Обичам да експериментирам и да пробвам най-различни аромати. Затова 10 мл-вките са ми най-много.
Така или иначе ще взема Скандал, че ми беше харесал във версия на Аристеа, ще взема и Пантерата, за която многократно е писано.

# 505
Момичета,кой от всички на Jeny е с Жасмина?

# 506
Jenny Glow White Jasmin & Mint

Скрит текст:

# 507
Благодаря.Усеща ли се осезаемо жасмина?Тая мента ме озадачава...

# 508
Благодаря.Усеща ли се осезаемо жасмина?Тая мента ме озадачава...
Осезаемо не,самият аромат е много нежен и близък до кожата.Усеща се лек жасмин с преобладаваща сладка,леко прашлива мента при мен.

# 509
Може ли да помоля за помощ?
Гледам онлайн магазина на Парфен, но не се ориентирам кой е Скандал? А искам да го пробвам...

Общи условия

Активация на акаунт