Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Еви      

Този клип на патроните предизвика огромен интерес и харесване. Продължава да се споделя от техните колеги и приятели. Сега Каан Урганджиолу го е качил и лайкнал и е написал:   Keyfim yerine geldi. Çok seviyorum sizi.

Удоволствието ми се изпълни. Обичам те много.

Пропуснах най-важното! Да честитя рождения ден на този невероятен симпатяга. Днес, на този ден Каан навършва 39 години. Пожелавам му да е здрав и все така успешен.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 15:11 от БлагаВест

# 166
Зимен сън налегна списващите Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley

не така, девойки, дайте малко танци-манци

# 167
Честит рожден ден на Каан! Нека бъде здрав и успешен Heart Eyes

Прочетох при Бирсен преди малко, че сериалите на Medyapım, които се излъчват по FOX - Забранената ябълка, Учителят и Бараж, са имали намерение да се върнат към снимки след байряма, но продуцента им Фатих Аксой е решил да приключи сезона, понеже опасността от коронавируса не е преминала.

В този ред на мисли, нашите дали ще се върнат в Мугла Thinking

Според Сомера, топ 5 на най-обсъжданите герои през април Sunglasses

Патрона тази вечер в 21 часа ще бъде гост на едно ютуб каналче, ще си говорят за живота сред природата, каравани и филан

https://www.instagram.com/p/B_2NZAYjduq/

Heart Eyes

https://twitter.com/animaIarmy/status/1258748137478520835

# 168
  • София
Еви, като по поръчка на въпросът ти, кога нашите ще подновят снимките, Ураз е качил на профила си ето това   
Написал е     Не бързайте и аз идвам   Гедис идва на дървото за пресен чай

Дали не започват да снимат 

# 169
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве 😘 а рейтинга как върви 🤔

Да почват да снимат щото аз чакам 😄
Кво ми се подмотват, с маски, ръкавици, дезинфектанти, да се взимат в ръце 😄

Те главните и без това все на метър и нещо са един от друг, сега пък се очертава на 4-5 метра да седят 😄

Линде 😘
 Другите не ви познавам, ма ши са опознаем 🤗😄

Ма много убав тоя Грдиз бе, пу-пу-пу 🥰

Фефа, ако не беше връзката ѝ с Буболин, никой нямаше да я помни , ма нейсе.
Аз ги харесам като двойка, ама факт е че не е кой знае колко активна в киното.
Ма и нейната не е лесна, Ей го не може да отслабне и не я оставят на мира неговите фенки 😄  Човек не може си дебелее на воля, егати живота 😝

# 170
Ирка Heart Eyes рейтингът си е супер. Ще си изкара сезоните.

Ааа, влязла е във форма...отслабнала е.

Еве Heart Eyes Линде Heart Eyes

# 171
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе 😘 къде е свалила, аз гледам само до кръста се снима 😄

А тя ханша и бедрата са ѝ проблем като на повечето туркини.

# 172
Ирка, от инста й...

Скрит текст:

# 173
  • Плевен / София
Ирка, от инста й...

Скрит текст:
дано е истина, а не обработена снимка....
Здравейте момичета
Ако ще снимат на пет метра разстояние, аз предпочитам да чакам до наесен....Вижте, че актьорът играещ пишман севгили на Теменужка е преболедувал вируса.....а дали ще може да започне да снима.....

# 174
Здравейте, дружки Hug

Васе, тази снимка е бая бая фотошопирана, дори не знам дали е баш нова, или от някои по-добри времена Grinning
Нейсе, хич умрумда дийл за Фефа Sunglasses

Сега чета хабери пак, че няма да има продължение на този сезон. Екипите ще започнели да снимат през юни, за да имат максимално количество епизоди в запас, тъй като се очаквала втора вълна корона през септември. Новия сезон щял да започне в средата на август. Вероятно искат да хванат топлите месеци, когато опасността е по-малка.
 Знам ли и аз Head Band

Вчера Хивда /Елван/ имаше включване на живо в канала на Дъщерята в ютуб, утре ще е Джемре /Зехра/.
Не съм гледала и не знам какво е казала Хивда. Дай Боже да стигнат и до по-основните образи, ама едва ли.
Много странна политика има това дизи.

Нашите туземци Stuck Out Tongue Winking Eye

Според Дигилуп, топ 10 на най-обсъжданите актриси в социалните медии Heart Eyes

# 175
  • София
Добро утро къзларки   
Хайде на по кафенце в този приятен, слънчен съботен ден

Ето го нашето красиво ангелче - Мелек.  В очакване на подновяване на снимките по Дъщерята на посланика.

# 176
Сега чета хабери пак, че няма да има продължение на този сезон. Екипите ще започнели да снимат през юни, за да имат максимално количество епизоди в запас, тъй като се очаквала втора вълна корона през септември. Новия сезон щял да започне в средата на август. Вероятно искат да хванат топлите месеци, когато опасността е по-малка.
 Знам ли и аз Head Band

Мммм, това не ми харесва Sad
Ако има доза истина разбирам, че ще гледаме епизод чак август месец... Дано не е вярно!
Вече и без това се улавям, че забравям имената, на някои от героите Smile До тогава съвсем ще изгубя представа, кой откъде идва, и за какво се бори Stuck Out Tongue
Имаше подсказка преди време за май или юни. Предпочитам да вярвам на това и да си гледаме "прясно" снимани епизоди със край на сезона според замисъла на сценаристките, а не заради извънредното положение.
Втора вълна я има, я не, никой не знае Simple Smile
До края на май и на Локи ще му е свършила карантината, ако изобщо е както при нас...

Те главните и без това все на метър и нещо са един от друг, сега пък се очертава на 4-5 метра да седят 😄

JoyJoyJoyJoyJoyJoy

Абе имаше прегръдки чат пат Smiley

Сега може и тях да ни резнат, като изпокарат всички герои Smirk

# 177
Здравейте, дружки Kissing Heart

Джули, и без това не се надяваме на кой знае какво придвижване в любовен план Stuck Out Tongue Winking Eye

Знаете ли какво ми липсва най-много? Разговорите на терасата в дом Ъшъклъ Heart Eyes

Днес в Турция честват Денят на майката Heart
Скрит текст:
КОГА И КЪДЕ ПО СВЕТА ПОЧИТАТ МАЙКАТА
2- та неделя на май – САЩ, (MOTHER DAY – Честването е по инициатива на САЩ, след като Конгресът на САЩ обявява за общонароден празник този ден през 1914 г.) Австралия, Австрия, Ангуила, Аруба, Бангладеш, Барбадос, Бахамски острови, Белгия, Белиз, Бермудски острови, Бонер, Бразилия, Бруней, Венецуела, Гана, Германия, Гренада, Гърция, Дания, Еквадор, Естония, Зимбабве, Индия, Исландия, Италия, Канада, Кипър, Китай, Колумбия, Куба, Кюрасао, Латвия, Малта, Малайзия, Мианмар, Нидерландия, Нова Зеландия, Пакистан, Перу, Пуерто Рико, Сейнт Лусия, Сингапур, Словакия, Суринам, Тайван, Тринидад и Тобаго, Турция, Уругвай, Филипини, Финландия, Хонконг, Хондурас, Хърватска, Чехия, Чили, Швейцария, ЮАР, Ямайка, Япония

От продуцентите ни

Ето ги и нашите майки Heart

Може би не знаете, че Ураз е загубил баща си преди да навърши 5 години. За да го виждаме днес такъв, какъвто е, дължим на майка му Гамзе Heart

# 178
# 179
Добро утро къзларки   
Хайде на по кафенце в този приятен, слънчен съботен ден

Ето го нашето красиво ангелче - Мелек.  В очакване на подновяване на снимките по Дъщерята на посланика.

Това момиченце не е актрисата, която играе Мелек, а играе Гюл във " Вятърничавият".

Общи условия

Активация на акаунт