Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 50 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Peни Kissing Heart не споря Stuck Out Tongue Winking Eye
Сподели кои са, да се разговорим малко, докато чакаме нещо по-съществено Sunglasses

# 286
Peни Kissing Heart не споря Stuck Out Tongue Winking Eye
Сподели кои са, да се разговорим малко, докато чакаме нещо по-съществено Sunglasses
Браво на арабина Grinning , Еве Hug
Рени Hug

# 287
Успех и талант в актьорството, не преувеличавам, когато казвам, че Неслихан е първата актриса в Турция."

Много силни думи! Браво!
ДП е сериалът, в който аз открих Неслихан.
Това, което ми хареса в нея, е че може да ми изиграе едно чувство по десет различни начина.
Изглежда доста непринудено и в същото време убедително на екран. Не на всеки му се получава...
Чудя се, по колко начина можеш да пресъздадеш тъгата?! Харесва ми, че тя има богат набор от изразни средства и винаги ме изненадва с нещо различно.
Може би, когато имам повече време ще изгледам Кара Севда, за който всички говорите, но и ще очаквам с интерес нейни бъдещи  проекти, дано ги има в повече Simple Smile

Бих гледала и Ураз в други образи, но не знам, дали няма да очаквам да виждам Гедиз във всеки от тях и това да ми изиграе лоша шега Grinning Ще ми е любопитно да го видя в друг проект, но не комедия- не си падам...

Мисля, че големите актьорски имена донесоха добра реклама на сериала, но не могат да са гарант, че проекта ще бъде успешен. Добре разказаната история и симбиозата между всички герой е от основно значение за успеха. За това имам огромни очаквания към СЦ и се надявам историята, която ще ни поднесат да е достойна за таланта на актьорите.
Въпреки леките забележки, поставиха добра основа, от която може да се тръгне в много различни посоки. Надявам се да изберат най- добрата Smirk

# 288
  • Яко в Матрицата...
Еве, дори само да вземем за пример Къванч и Берен. Ми страхотна двойка са! Ако беше само визията им,  дизито нямаше да се гледа и досега, и да поддържа такъв интерес. А че има двойки професионалист-любител, има. Но добрите примери не са само тези, които е описал. Какво им е на Енгин и Туба? Знам, че някои не харесват актрисата, но за мен това е най-добрата симбиоза визия-игра на Енгин с някоя от партньорките му. И дизито ми хареса. С кеф си го гледах. После е тандемът му с Бергюзар. Хубава двойка бяха и добре играеха... Е не беше дизи, а филм, но все пак. Енгин и Берен - тц, нито дизито провокира интерес у мен, нито това как двамата стояха на екрана. Темата е значима, с потенциал, актьорите са във вихъра си, знам, но... Въпрос на вкус.

Несли я открих в "Кара Севда". Опитах се да гледам сериала й с Кадир, не успях. Дали историята, дали нещо друго, но спрях на 20 серия май беше и след неколкократни опити да продължа се отказах.

# 289
Рени, Къванч и Берен са страхотни. Не могат да се отричат безспорни неща. Но сериала е по-стар, арабина има предвид от 2015 насам. Иначе Къванч за мен е № 1 в Турция.
Туба не я харесвам, дано не се обидят фенките й. Красива жена, но безизразна за мен.

Несли и Ураз говорят с най-любимите си Heart Eyes

# 290
Цитат
Чудя се, по колко начина можеш да пресъздадеш тъгата?!
По много начини. Simple Smile И това се отнася както за тъгата на различните хора, така и за тъгата на определен човек. Човек никога не изпитва едно и също чувство по един и същи начин. Зависи от: темперамент, тъгата по кого/какво, от възрастта, от културата, от интензитета на тъгата, та даже и от географските условия. И изразните му средства, колкото и да се намират устойчиви, характерни за човека,   се променят - глас, мимика, жестикулации, очи ...

# 291
  • Варна
За мен изобщо няма значение дали е професионалист (не знам какво влага в тази дума арабина - образованието ли или и проектите? )
Има хора родени за актьори и им се отдава. Има и такива , които и 10 години да го учат - не им се получава.

При добра игра  - аз не обръщам внимание дали са професионалисти или не. Много снобски определения от тоя арабин.

За мен разликата при актьорите е , че при едните се усеща ,че играят, а при другите не. И понеже много трудно се лъжа - добрата игра, когато се преструваш ми личи и тогава не ги харесвам.

При Неслихан точно това никога не съм го виждала - играта. Тя не играе, а е самия образ. Там Неслихан изчезва и ти виждаш новия човек. Усещаш че живее ролята и героя.

Да може би и Енгин е така и това ги прави различни като комбинация от партньори.  И в тази връзка наистина трудно се случва да има такива двойки. Това бих казала ,че не се учи или трябват много усилия. Или го можеш, или не го можеш.

Рени - не знам защо Фатиха не ти е харесал. Аз точно заради тях почнах да гледам сериали на комшиите извън тези, които бяха давали по тв - "Листопад" и "Великолепния век".

Е имат си дразнещи моменти, но то на 2 часа серия - кой сериал няма? За това - с мишката скок прескок : )))) на важните моменти.

По принцип не ми харесва вманиачаването и прекалените възхвали, но когато някой наистина е постигнал нещо различно и ти е подарил много емоция трябва да се отдаде заслуженото.
На Неслихан й се получава и си заслужава добрите думи.
Ако я хвана да не ми хареса - веднага ще го напиша : ))))

Освен това при нея ги няма това желание постоянно да гледа да изглежда супер мадама на екрана. Т.е. може и зле да изглежда заради ролята, но не й пука. Докато надруги им личи как искат да бъдат снимани само като супер мадами.
Видът й в Дъщерята е много изтормозен, честно казано, но такава е  героинята й.

Видях коментара на Катя и да допълня, че това за което казваш е по-скоро как реагираш не само на тъгата, а и на всички емоции. Т.е. разликата е в реакцията.
Не е нужно да правиш големи демонстрации, за да имаш големи чувства. Ей това също го умее това момиче - нашето. Само с погледа и на ниво мисъл ти предава ( поне аз я усещам така). Плакала съм с нея и цялата съм треперила от историите - сякаш минават през мен.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 14:29 от BVAR

# 292
Цитат
Чудя се, по колко начина можеш да пресъздадеш тъгата?!
По много начини. Simple Smile И това се отнася както за тъгата на различните хора, така и за тъгата на определен човек. Човек никога не изпитва едно и също чувство по един и същи начин. Зависи от: темперамент, тъгата по кого/какво, от възрастта, от културата, от интензитета на тъгата, та даже и от географските условия. И изразните му средства, колкото и да се намират устойчиви, характерни за човека,   се променят - глас, мимика, жестикулации, очи ...

Съгласна съм Hands V, за това ценя високо актьори, които могат да пресъздадат цялата палитра и Неслихан определено влиза в тази категория, според мен.

# 293
  • Яко в Матрицата...
В професионалист и аз влагам значението да са добри в това, което правят. Всички, които искат да не се излагат, вземат някакви уроци, дори и да не са завършили висше образование.

Несли - има и несполучливи сцени, като всеки нормален човек. Не може винаги да е на върха. Но като цяло е много добра в професията си и не случайно има тези успехи.

Фатиха - има и други фактори. Започнах да го гледам по време на "Кара Севда". Нямаше как да избегна сравненията. Нито по обстановка, нито по размаха на продукцията могат да се сравняват. Някак си архаично ми изглеждаше всичко, като от миналия век... Качеството на видеото с това на онлайн излъчването дори да вземем, пак разликата е от земята до небето. Явно не ми е давало сърце да си губя времето JoyJoyJoy

След 2015 - аз съм пристрастна. Несли и Бурак са моята двойка Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 294
Наистина Несли и Бурак ще останат в аналите на дизи сериалите , както Берен и Къванч , Берен и Енгин и др . Големи таланти са Несли и Енгин , но двойката Наре - Санджар по вина на СЦ са далеч от легендата Joy
А Фатиха - много сладки Несли и Кадир , много се смях с комшийте на Нериман , но си беше леко наивен сюжета +2 сезон стана доста ''селски '' .Но Неслихан и като Нериман беше супер !
Никога няма да забравя как в първите епизоди на Карата Бурак се беше ''вдървил '' , а Несли играеше сякаш цял живот е била Нихан .

# 295
  • Варна
Скрит текст:
В професионалист и аз влагам значението да са добри в това, което правят. Всички, които искат да не се излагат, вземат някакви уроци, дори и да не са завършили висше образование.

Несли - има и несполучливи сцени, като всеки нормален човек. Не може винаги да е на върха. Но като цяло е много добра в професията си и не случайно има тези успехи.
Фатиха - има и други фактори. Започнах да го гледам по време на "Кара Севда". Нямаше как да избегна сравненията. Нито по обстановка, нито по размаха на продукцията могат да се сравняват. Някак си архаично ми изглеждаше всичко, като от миналия век... Качеството на видеото с това на онлайн излъчването дори да вземем, пак разликата е от земята до небето. Явно не ми е давало сърце да си губя времето JoyJoyJoy

Скрит текст:
След 2015 - аз съм пристрастна. Несли и Бурак са моята двойка Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Hands Plus1
Така си е. Качеството на видеото не е добро : )))) малко като серил от 80-те години.

Еее не говорим за единични дребни неща да не се получават Stuck Out Tongue Winking Eye

# 296
С телефона съм, кратък преразказ на озета.

След като Санджар се готви да стане пак баща, тук вече не е родина нито за Наре, нито за Мелек. Наред взима решение да замине. На Гедиз това му се сторило като бягство и много се разгневява. За пръв път не е на страната на Наре. Доколко помня, Наре предлага и на Елван да замине с тях, тъй като се е разделила с мъжа си. Санджар разбира, че Наре иска да замине и полудява. Казва, че ще вземе Мелек и ще я гледа в конака. Любовта се превръщала във война.

Това е накратко и не буквално, а основните линии за 16 серия.

# 297
  • София
Еви благодаря за озета и снимките    

Доста бурна 16- та серия ни очаква.
Видя се болката, която изпита Наре, когато разбра, че Менекше е бременна. Не можа да я скрие. Това достатъчно говори, че Наре все така силно обича Санджар. Но при това положение, тя вече не може да таи надежди относно тяхно евентуално общо бъдеще. Единственото правилно решение е Санджар да стои далеч от нея. Мястото му вече е до законната му бременна съпруга.
Относно Мелек, наистина проблемът е голям. Санджар ще се бори със зъби и нокти да си я задържи. А  за да не страда толкова много, Наре ще се опита да се отдалечи от него, за да може да не се сблъсква всеки ден с човека, когото обича. Това е най-нормалната реакция в такава безизходна ситуация. Най-лошото в такива моменти е, че обикновено страдат децата.  Не знам какво трябва да се случи, за да накара Наре да остане.  
Дано се окаже, че бебето не е на Санджар. Само така нещата могат да се обърнат в тяхна полза.

А иначе на сета тече неспирна работа. Рускините пишат, че снимките  в къщичката, когато Санджар изпотроши прозорците, са продължили почти до 5 ч. сутринта.

Една много красива снимка с малкото ангелче Мелек /Берен/

# 298
Еви, благодаря за преразказа Simple Smile

Разбирам желанието на Наре да си тръгне. На нейно място и аз бих постъпила така, защото понякога не е важно, къде ще отидеш. Достатъчно е просто да си тръгнеш.

Казват, че в любовта и на война всичко е позволено. Аз не съм напълно съгласна, но ще наблюдавам с интерес, докъде ще стигнат и тримата влюбени Smirk

Дано се окаже, че бебето не е на Санджар. Само така нещата могат да се обърнат в тяхна полза.

Ако Санджар наистина стане лош, както се закани и започне да я изнудва и заплашва с Мелек, то това- чие е бебето на Менекше ще е най- малкия проблем на Наре ми се струва Smirk

# 299
Благодаря за описанието на предстоящата серия 💕💕
Много тежък избор за Наре,отново.А най-лошото,което може да направи един "баща" е да заплашва и принуждава отсрещната страна чрез детето....
За Нушка,даже не ми се мисли как ще си вири тънкия нос😁

Общи условия

Активация на акаунт