Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 126

• 49 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
От тази карантина ще изляза на (+)...

# 16
Благодаря за новата тема, милички! Бъдете здрави, бъдете силни, бъдете предпазливи!

# 17
И на Хилал Сарал днес й е домъчняло за Карата Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/B-l8xA8D9nu/

# 18
  • Яко в Матрицата...
И на Хилал Сарал днес й е домъчняло за Карата Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/B-l8xA8D9nu/

Heart Eyes най-хубавата дизи сватба, която съм гледала Heart
Холоу, мацки! Simple Smile

# 19

най-хубавата дизи сватба, която съм гледала Heart

Ренку Kissing Heart Мислех и аз да го кажа, ама рекох, че съм пристрастна и да не ставам за резил... Grinning

И едно хоронче накрая People Dancer

Разчувствах се Broken Heart

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 20:45 от Еванджелин

# 20
Добра вечер , дружки Heart Eyes
Да се включа и аз с малко смях от другата сватба
Много стройна нашата ''Нихан '' , искам и ''Наре '' да качи няколко кг до есента ,че сега е кожа и кости .

# 21
  • Варна
Привет в новата тема! bouquet
Чичеци за домакинята : ))) Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip и паста Cake Васе Grinning

Сега изгледах 15-та серия, благодаря за превода! Flowers Sunflower

На няколко пъти се улавям как искам да оскубя Санджар - много тъпо парче е. То като бебе се държи, що за поведение на зрял мъж?

Неслихан е превъзходна! Няма друга такава турска актриса. Най-добрата им е!
Мюге продължава много да ми харесва. Не знам защо , но ми е много симпатична, и като излъчване, и като игра.
С Наре двете на пейката и после каква комбина направиха Grinning - чудни.
Гедиз, ах този Гедиз! Еми готин е, хем да се смееш, хем е такъв елегантен, деликатен и си призна какво му е на душата. Много свежи сцени с него.
Тази им серия беше много добра. Даже май е серията , която най-много ми допада до сега.
Менекше има голям коз вече.
Много се изкефих на Гюлсие с Локи Joy ей това ще е в десятката : )))))

Финалната сцена - невероятно драматична и ефектно направена. (Отбелязвам седенето от двете страни на вратата - второ им е за сериала. Пак се сещам за Вятърничавия Grinning Имат си тънка заигравка с него).

Добре , че все пак тоя Санджар успя да й каже, че ако беше го преварила Менекше не ми се мисли . . .

А пък Яхя едно голямо говедо! То с такава майка какво друго да си. И двамата й сина са тъпанари (извинявам се, ако на някой му пречат определенията ми).

# 22
Добре , че все пак тоя Санджар успя да й каже, че ако беше го преварила Менекше не ми се мисли . . .

Отново, благодарение на съвета на Гедиз Simple Smile

# 23
  • Яко в Матрицата...
най-хубавата дизи сватба, която съм гледала Heart
Ренку Kissing Heart Мислех и аз да го кажа, ама рекох, че съм пристрастна и да не ставам за резил... Grinning
  И да станем за резил, какво ти пука? Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

Добър вечер! Hug

# 24
М, Рени, хич биля не ми пука Grinning

Ето този трейлър ме хвана за гърлото и ме държа до юни 2017 година.

Честно казано, още ме държи.

Ох, сладури Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 22:29 от Еванджелин

# 25
Привет в новата тема! bouquet
Чичеци за домакинята : ))) Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip и паста Cake Васе Grinning

Сега изгледах 15-та серия, благодаря за превода! Flowers Sunflower

На няколко пъти се улавям как искам да оскубя Санджар - много тъпо парче е. То като бебе се държи, що за поведение на зрял мъж?

Неслихан е превъзходна! Няма друга такава турска актриса. Най-добрата им е!
Мюге продължава много да ми харесва. Не знам защо , но ми е много симпатична, и като излъчване, и като игра.
С Наре двете на пейката и после каква комбина направиха Grinning - чудни.
Гедиз, ах този Гедиз! Еми готин е, хем да се смееш, хем е такъв елегантен, деликатен и си призна какво му е на душата. Много свежи сцени с него.
Тази им серия беше много добра. Даже май е серията , която най-много ми допада до сега.
Менекше има голям коз вече.
Много се изкефих на Гюлсие с Локи Joy ей това ще е в десятката : )))))

Финалната сцена - невероятно драматична и ефектно направена. (Отбелязвам седенето от двете страни на вратата - второ им е за сериала. Пак се сещам за Вятърничавия Grinning Имат си тънка заигравка с него).

А пък Яхя едно голямо говедо! То с такава майка какво друго да си. И двамата й сина са тъпанари (извинявам се, ако на някой му пречат определенията ми).

Изобщо не е тънка заигравката - конете , колибата , изоставянето на сватбата и още много други неща , които сега на първо четене не мога да изброя. Представяте ли си Гедиз е отслабнал повече от 60 Кг през годините?!?

# 26
Имат заигравка и с Черна любов -голяма!

# 27
  • Яко в Матрицата...
Привет! Grinning

Сложно@е, тия неща почти във всяко дизи ги има... Та заигравка навсякъде може да се открие Simple Smile

JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 10:49 от Reni - BG

# 28
Хелоу, дружки Kissing Heart

Ако мога да си кажа скромното мнение, нищо общо между Вятъра, Карата и Дъщерята. Съвсем различни истории.

Сложно, забравила си да споменеш болницата, каракола и чистенето на леща. Макар в Карата май нямаше леща Thinking

Ренку, страшно се е докарал Ураз Joy Остриган и с мустак... Екстра Heart Eyes

# 29
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart Eyes, историите са различни, но ако човек иска, ще намери някакви повтарящи се елементи. Било то да си говорят без думи от двете страни на една врата, разходки с коне, връщане след много години и възраждане на незабравената любов, и т.н.

Ураз така ми харесва повече Laughing, отколкото когато се подстригаха по повод загиналите войници.

Общи условия

Активация на акаунт