Нова мама във форума

• 1 620
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм нова мама в този форум. Ще ми бъде приятно да се запознаем. Имам син - Боян, роден е на 23 май, голям сладур, дори когато плаче.

# 1
Здравей и добре дошла   Hug
Аз имам една дъщеря Кристина на 1 год и десет месеца.
Не плаче толкова , но пак е много сладка  Grinning Heart Eyes Grinning

# 2
  • средноголям град в България
Здравейте! Аз съм нова мама в този форум. Ще ми бъде приятно да се запознаем. Имам син - Боян, роден е на 23 май, голям сладур, дори когато плаче.
Здравейте и от мен! Аз също съм нова във форума /имам само няколко публикации/. Дъщеричката ми е само седмица по-голяма от Боян. Родена е на 16 май.

# 3
  • Велико Търново
Добре си ни дошла!Аз,съм Силвия и имам дъщеря родена на 29.05.-Божидара.Тук има отчетни теми-представи се на майските мами и съм сигурна,че при тях ще се чувстваш много уютно.

# 4
  • видин
здравей,
заповядай в нашата темичка - всички майски мами ще ти се зарадват.

# 5
Привет и от нас - мама Милена на бебе Калина с рожденна дата 16.05.2006.
И аз се чудех как да се присъединя към отбора на Майските мами без да се натрапвам  newsm78 ....
Затова ти благодаря за инициативата  Grinning

# 6
Поздрави  и от нас  с бебе Мариана родено на 13.05.2006.

# 7
Привет и от нас и добре дошла !С каквото можем ще помагаме!  Wink Аз съм също майска мама Зори със едно сладко бонбонче Момчил роден също както твоето бебче на 23 май 2006

# 8
# 9
# 10
  • Ямбол
Здравей!
Има много информация тук.
Дано ти е приятно сред нас!  bouquet

# 11
Здрасти и от мен и добре дошла:)
Аз не съм майска мама,но съм нова мама (в истинския смисъл на думата).Макси се роди на 17.08.,преди 8 дни Heart Eyes

# 12
Здравей, добре дошла. И аз чакам син живот и здраве след 2 месеца, и той ще се казва Боян   bouquet

# 13
 welcome welcome
на новодошлите малки и големи!

# 14
  • Mediterraneo
Здравейте на всички нови мами! Дано откриете във форума своето кътче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт