COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 484 838
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 1 710
Нещо невярно ли е казал?
Министъра на образованието днес каза, че учебната година на децата от детските градини ще бъде продължена до 15 септември и без това доходите на семействата щели да са стопени , заради безработицата и неплатените отпуски и нямало да могат да си позволят да ходят на почивки.Направи ми лошо впечатление с изказването си.

# 1 711
Аз мисля в много посоки
Лошото е, че всички сценарии не включват само моето поведение. Всички сме свързани и зависими.
Статистиките навсякъде са отгоре отгоре
Не знам

# 1 712
  • Мадрид / София
Накрая да не се окаже, че сме преживели Третата световна война.
Пандемия- цял свят е засегнат, война- да, с гаднярчето вирус. Тоест = световна война, но не със стрелби и оръжие адекватно все още няма.

# 1 713
Накрая да не се окаже, че сме преживели Третата световна война.
Ние в момента я живеем въпросната война. С невидим враг била казват, пък аз все си мисля, че не е невидим, ама...

# 1 714
Днес нямах възможност да чета темата. Коментирахте ли дали вече е забранено с куче в парка или все още може?

# 1 715
За мен техния модел е правилен. Да, ще изгубят животи, но с цената на общото благо без да затъват до ушите.
Оставете го Мангъров. Погледнете Швеция. От две седмици очакваме шведите да пламнат, ама те не просто не пламнаха, ами втори ден имат по 300 случая, смъртността също спадна доста. Помислете по въпросът, защо е така?

# 1 716
  • На остров
Оставете го Мангъров. Погледнете Швеция. От две седмици очакваме шведите да пламнат, ама те не просто не пламнаха, ами втори ден имат по 300 случая, смъртността също спадна доста. Помислете по въпросът, защо е така?

Недей че сега ще дойде ЛилиМ пак да обяснява това или онова, без да е наясно реално как са нещата Simple Smile

# 1 717
И защо му е пък на Мангъров да лъже злонамерено, какво ще постигне?

Защото ако каже истината, много хора може да не се навият да участват в такъв ужас. Той е като Георги Дяков, който вярва, че си заслужава да жертваш 150-200 хиляди души и това да приключи по-бързо.

# 1 718
Защото вируса действа по различен начин при различните условия.
Какво да ги мисля шведите - прави, здрави хора са повечето сигурно. Ние да му мислим. Ние сме болна нация, децата ни и те са болни, болниците ни са само декор, а като влезеш вътре ти се разказва играта - здрав да си влязъл ще излезеш болен... И още 100 други разлики с Швеция.

# 1 719
Ко стана тука?! Ко казват - ще мрем ли или има надежда?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 720
Днес нямах възможност да чета темата. Коментирахте ли дали вече е забранено с куче в парка или все още може?
Добре де, къде и кога ги разхождате тия кучета? Моето излиза за 10 мин в 6.00 и 19.00, няма джан-джун... и за 5 мин в 13-14 на обяд като хвърлям боклука само да пишка. Никакъв парк, разходки, свършва с работата през 2 преки и вкъщи... Децата не излизат, освен, ако не проявят желание да разходят кучето (ама им се случва 2 пъти седмично, киснат си в нас...)
Какви паркове, кучета, разходки.. Ми ще глобяват...

# 1 721
Скрит текст:
В събота и неделя вероятно не е необичайно. И в други държави се е случвало.

# 1 722
  • София - Рим и обратно
И защо му е пък на Мангъров да лъже злонамерено, какво ще постигне?

Защото ако каже истината, много хора може да не се навият да участват в такъв ужас. Той е като Георги Дяков, който вярва, че си заслужава да жертваш 150-200 хиляди души и това да приключи по-бързо.
Тия цифри на момента ли си ги измисляш? Кажи тогава, с мерките велики, колко души ще изгубите? Ама застани с името си зад цифрата пак.

# 1 723
Няма да мрем. Чакаме плана за спасение на Лили. Вирусът не е заплаха, грешно сме разбрали. Той няма собствен модел на развитие, а прави каквото му каже Мангъров.

# 1 724
  • София - Рим и обратно
Добре де, къде и кога ги разхождате тия кучета? Моето излиза за 10 мин в 6.00 и 19.00, няма джан-джун... и за 5 мин в 13-14 на обяд като хвърлям боклука само да пишка. Никакъв парк, разходки, свършва с работата през 2 преки и вкъщи... Децата не излизат, освен, ако не проявят желание да разходят кучето (ама им се случва 2 пъти седмично, киснат си в нас...)
Какви паркове, кучета, разходки.. Ми ще глобяват...
Ми не, моето не излиза за 5 мин да се изпишка, а трябва да тича поне два часа на ден. Ловна порода е, не е пинчер. С какво аз, излязла с кучето си сама в парка застрашавам целокупния народ? Или като се набутат 35 човека в хипермаркета е по-малко опасно?

Общи условия

Активация на акаунт