Медиите ще надигнат вой със сигурност, защото сега няма кой да им отговаря на въпросите. А не вярвам да им хареса този вариант с писменото задаване на въпроси до пресцентъра. Отделно във ФБ гледам, че има сериозно недоволство от липсата генерала и на сутришните брифинги.
п.п. И аз си искам генерала. Искам си и Кантарджиев

Силно се надявам назначението му да е отменено. Не ми е приятно такъв стойностен човек да бъде употребяван за нечисти цели.
Ако удължат ИП, което с последните събития / не че го искам, напротив, но имам мрачни прогнози/, в никакъв случай формАтът, в който се провеждаха брифингите, няма да е същият. Няма кой нормален човек да се върже вече на демагогията на ББ. Ще си намери някой позитивен говорител, коойто да лъготи и ломоти там нещо и толкова.
Жалко, че така добре вървяхме ! Провалът е пълен. И информация няма.
Наистина не разбирам къде е драмата. Мутафчийски се показва по телевизора и говори това, което му е НАРЕДЕНО и написано. Нали не си мислите, че той или някой друг от този щаб има свобода да говори каквото мисли

Вече информацията няма да се чете от него, а от някой друг, който също ще говори каквото му е НАРЕДЕНО.
Наистина, не разбирам каква е разликата дали ще е Мутафчийски или някой друг. И наистина ли си мислите, че на всичките тези медийни звезди им пука за нас, зс възрастните хора или за лекарите и сестрите?
Е, Бонго, и на теб да отговарям. Ми пак ще се повторя - НОЩ беше най- доброто творение на ББ, с изумителен замисъл и цел. Имаше пълен синхрон до едно време. После стана мазалото . Ай сега, темата е за Ковид, какво обсъждаме "тук някаква си личност". Да сме живи и здрави .