COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 481 320
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 3 225
Нямам намерение нито да ги гледам, нито да ги слушам вече. Омръзна ми от отчитане на дейност, а реално свършено - нищо. От време на време надзъртам в темата, информативно да не взема да предобря изолацията. Да не се окаже, че държавата е разпусната с някоя среднощна заповед, пък само аз не съм разбрала. Simple Smile

# 3 226
  • София
Това за парковете не знам за кой град става въпрос, но в София винаги са били фул на макс, не мисля, че защото сега е забранено интересът е по-голям.
Нашият квартален парк винаги си е фул, но не това е проблема. При нас поне си има един контингент "постоянно присъствие", с абонамент за всяка пейка, седят си там по групички от зори до здрач, с кратки прибежки до къщи за хапване и любимото сериалче. Другото е завлечените в храсталаците пейки за бирени партита на тинейджъри,пък и не само...
Точно заради такива забраниха посещението на парковете, а иначе няма лошо да си се разходиш по алеите. Само че достъпа за двете споменати по-горе категории няма как да бъде ограничен, без да се забрани на всички - те акъл нямат, за да се ограничат сами в общуването.

# 3 227
Вярно ли изтъпаниха шефа на щаба да призовава за дарения?

Такова падение не си представях...„Дайте да дадем!”

# 3 228
  • София
За какво е брифинга, някой ще даде ли информация?
Благодаря!
За това, че на болниците ще се плати на база приходите от миналия месец, защото сега не могат да докарат приходите. Без пари не се живее. Някои. 🙂
Не могат да докарат приходи, защото..... (няма достатъчно лежащи или обратното)?

# 3 229
  • София
Вчера си купих накашляна готова печена тиква от нашия зеленчукарски магазин.

Кафенце, много ме разсмя, хаха, накашляна храна Joy То остана ли нещо ненакашляно вече Simple Smile Simple Smile

# 3 230
  • Bulgaria
Болниците нямали приходи? Като се плашат като дявол от тамян от болни пациненти и не искат да ги лекуват, как да имат?

# 3 231
  • Варна
Цяла пресконференция с критики към президента. Лъснаха комплексите. 1: 0 за Радев. Аполитична съм.
"Адекватно" откриват нови лаборатории, месец след ИП. Трогателно властта разчита на дарения.

# 3 232
Всичко е толкова гнусно.... Как докарахме безкрайно надменни и крадливи хора да ни размахват пръст, докато баби си даряват пенсиите.

# 3 233
  • В заешката дупка
Липсата на доверие в щаба и мерките, за съжаление не е хубав сигнал. За успеха на мерките, доверието на хората е от много съществено значение.
Аз много исках да им дам доверието си, постарах се.
Аз не обвинявам никого за липсата на доверие. Работа е на щаба така да организират и представят на обществото информация за стратегия, мерки, състояние и т.н. че да спечелят това доверие. От нещата, които и аз виждам, следейки темата и гледайки няколко пъти щаба, мога да разбера объркването и недоверието на някои хора.

# 3 234
  • София - Рим и обратно
Вчера си купих накашляна готова печена тиква от нашия зеленчукарски магазин.

Кафенце, много ме разсмя, хаха, накашляна храна Joy То остана ли нещо ненакашляно вече Simple Smile Simple Smile
Ми нали непрекъснато всеки се оплаква, че някой му кашлял, кихал, плюл едва ли не нарочно. Как пък на мен никой нито веднъж не ми се завря да ми кашля и плюе, не знам.

# 3 235
# 3 236
За какво е брифинга, някой ще даде ли информация?
Благодаря!
за демонстрация, че и от Герб са чели Гьоте

# 3 237
Георги, ние сме Mr Yes. Чакаме отвън да ни кажат, мисленето вреди на послушанието. Ти какво очакваше?

# 3 238
Нямам намерение нито да ги гледам, нито да ги слушам вече. Омръзна ми от отчитане на дейност, а реално свършено - нищо. От време на време надзъртам в темата, информативно да не взема да предобря изолацията. Да не се окаже, че държавата е разпусната с някоя среднощна заповед, пък само аз не съм разбрала. Simple Smile
И аз тъй.....  Smiley
Ама хич няма да се разсърдя, ако утре се събудя и ИП е отменено, без да съм разбрала. Simple Smile

# 3 239
Продължавам да не разбирам за кои мерки питат кога ще бъдат разхлабени? Сравняват с Австрия, ама то там всичко беше затворено, тук всичко си работи..да разхлабим кое?

Общи условия

Активация на акаунт