COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 484 592
  • 32 209
  •   3
Отговори
# 3 885
  • Bulgaria
Тези са за затвора. Само българинът ли празнува Великден? В другите държави забраниха какво ли не, само при нас пълно безхаберие. С всеки изминал ден мерките сякаш не съществуват, говори се за отхлабване, все едно някога е имало затягане...

# 3 886
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
"Севдоооо, млъкни" 😂 вие пък се възмущавате, кво се правите на ощипани госпожице все едно не си го знаем бб?
В Банско бързи тестове.
Няма от другите тестове обаче вярвам му.
Тестове се намират - в момента Китай пуска милиони всеки ден. И пазари има.
Тези са за затвора. Само българинът ли празнува Великден? В другите държави забраниха какво ли не, само при нас пълно безхаберие. С всеки изминал ден мерките сякаш не съществуват, говори се за отхлабване, все едно някога е имало затягане...
Гърците отложиха празниците за Великден

# 3 887
За футболистите беше безумен въпроса предвид че има много по-належащи неща да се питат.

Бащицата кашля CryCryCry
Него няма как да не го тестват, дори и да не му се  иска
В следващите дни ще му пуснат трети тест сигурно!!!
А по време и след пика , четвърти, пети ????Sunglasses

# 3 888
Не знам,но мен ме развеселява."Ти ли знаеш или аз знам?"😂
Щеше да е весело, ако не ставаше дума за сериозни неща. Такава жалка картинка, буди повече недоверие, отколкото надежда, че нещо наистина се прави за хората.
Но аз отдавна нямам доверие на българските политици.Нито по принцип,нито в сегашното тежко положение.Нито пък мисля,че се прави нещо за обикновените хора.Да,има вирус.Но според мен на високо ниво всеки си използва ситуацията за лични облаги.Какво имаме на лице от толкова милиони дарения,които се съобщават всеки ден?Какво се случи,че днес ББ казва"Пари има",а утре Мутафчийски казва"Трудно е с ограничен ресурс"?!Има много схеми,които не са в нашата компетентност.Аз за това и не го слушам.Чувам.Гледам как си води монолозите,изтъква се като най,най и се изразява буквално като "на маса".

# 3 889
Пародията свърши, не е истина....

# 3 890
"И така, аз свърших. Отивайте в Банско да тествате!"
КажИ чеСно?! Ако не беше трагично и гротескно, щеше да е доста смешно.
Брифинга - най новия комедиен сериал с елементи на драма и висок рейтинг.

# 3 891
Аз всеки един въпрос чувам.
Ест. всеки си използва за лични цели (справка дори и моят шеф, бивш вече, си прави тънки сметки...)
Ест. и аз нямам доверие на никой политик. Ама, какво ще ни стане ако спазваме мерките? Може да се справим. Трябва да се справим. А накрая ще си видим заключенията.

# 3 892
  • Bulgaria
Да бяха казали колко от тези 496 теста са от бързите, че PCR и на лекарите ги е жал да направят... Rage

# 3 893
Изобщо не е смешна ситуацията. Защото когато умре близък човек на някого, нали това ни е ужасът и с право, то ще е заради малоумни действия и бездействия. Единственият лъч надежда ми е, че все пак като чета коментари тук, доста хора реагират адекватно на видяното. Обществото не е безгласна буква, има какво да направи, когато го питат, а и когато не го питат. ББ го питат едно, а отговаря съвсем друго, Мутафчийски минава същия инструктаж, предвид че "няма да отговоря" не е благозвучно. Популист тежък. Подчерта, че той е шефът на НОЩ, а накрая и със Слави Трифонов "си го премери", ако го чухте какво каза на излизане от залата. 🤮

# 3 894
Скрит текст:
Щеше да е весело, ако не ставаше дума за сериозни неща. Такава жалка картинка, буди повече недоверие, отколкото надежда, че нещо наистина се прави за хората.
Но аз отдавна нямам доверие на българските политици.Нито по принцип,нито в сегашното тежко положение.Нито пък мисля,че се прави нещо за обикновените хора.Да,има вирус.Но според мен на високо ниво всеки си използва ситуацията за лични облаги.Какво имаме на лице от толкова милиони дарения,които се съобщават всеки ден?Какво се случи,че днес ББ казва"Пари има",а утре Мутафчийски казва"Трудно е с ограничен ресурс"?!Има много схеми,които не са в нашата компетентност.Аз за това и не го слушам.Чувам.Гледам как си води монолозите,изтъква се като най,най и се изразява буквално като "на маса".
Не възразям, но е супер нагло, да бъдем оставени на самотек и открито да ми се демонстрира загриженост. А това поражда повече гняв у хората и точно затова, подхождат със същата безотговорност, към проблемите. Не е смешно.

# 3 895
ББ се мисли за най голям. Той бил взел най адекватните мерки.
Ама тестовете си ги стиска.
Я да тества цяла София, да видим дали ще са само 16 случая на ден...

С какви тестове, за антитела ли с PCR ли.

# 3 896
  • София
Толкова се ядосах. Напрово ще изпуша. Това е гнусна гавра. Тук не става въпрос за кражби и мръсни сделки, които и аз не знам защо си затваряме очите. Тук става въпрос за здравето на милиони. Отдавна не бях чувала такива простотии - ние взехме първи мерки в Европа, ние нямаме пари за тестове (двата вида бързи тестове струват 10 и 14 ЛЕВА!!!!!), Корея не била се справила с бързи тестове - абе, ти изобщо къде си.
А тъпите, тъпите патици задават още по-малоумни въпроси.
Ще пия нещо за успокоение.
Бог да ни пази, за да не станем като в някои други държави, където хората умираха по улиците.
А за това, че не може да се скрие заболеваемостта. Може, може - като в смъртния акт пишат нещо друго.

# 3 897
Брифинг на СЗО
„Сега ние трябва да отидем в семействата и да потърсим онези хора, които може да са болни и ДА ГИ ПРЕМЕСТИМ...“ извън семействата им. Това го твърди официално лице от СЗО.

https://www.youtube.com/watch?v=wosxB62M_BE&feature=youtu.be … yPqofLiScXWrlICes

Аха....поредната "умна" идея на СЗО...Що ли не ме учудва?!!
Те и без това, с всичките си "умни" идеи и съвети, последните 20-30 години докараха света до тук....
Ама що да не понавредят още малко?!

# 3 898
Корейците правят pcr тестове, които те май си ги произвеждат. Бърз тест надежден все още няма. САЩ изкараха нещо, но все още не е ясно нито колко е надеждно, нито дали можем да купим от тях.

# 3 899
Да повторя ресурс не са само парите!
Тъпо е, че не се тестват с PCR хора със симптоми. Масово тестване с PCR не виждам смисъл да се прави

Общи условия

Активация на акаунт