COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 012
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 9 690
  • Пловдив
Българинът е криво колело. В момента, в който му кажат: излизай  ще се окопае в бърлогата. Да не е луд да ходи в навалицата да се зарази. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 9 691
Скрит текст:
Италия днес продължава посоката надолу с 2,667 нови заразени, 578 починали и 3079 в интензивно отделение.
Все по-малко стигат до интензивно, на какво ли се дължи това? Дали нещо са променили в лечението, организацията?
Испания също върви надолу.

А това дали означава, че всичко може да приключи без открито някакво специално лекарство...

Нищо не означава за сега, според мен...сега са в плато...но ако тръгнат пак нагоре....?
Наистина нищо, ако съотношението на преболедували и здрави /без среща с вируса/ е като при нас. Здравите са потенциални нови случаи.  Италия е 60 млн., заболелите са 200 хил., нека са 1 млн., а останалите! И това не е само в Италия. След всичкото тестване ще се окаже, че едва ли ще има държава, при която да не стои този въпрос.
Ваксина скоро няма да има, ако нещо не се е променило.

# 9 692
Това е нелепо... Сетете се кое визирам на снимката:
Скрит текст:

# 9 693
Делта, в твоята хипотеза, как става да не се натовари здравната система? Ковид пациенти не се транспортират. Всяка област ще си поеме товара

# 9 694
Българинът е криво колело. В момента, в който му кажат: излизай  ще се окопае в бърлогата. Да не е луд да ходи в навалицата да се зарази. Stuck Out Tongue Winking Eye

Точно. Все е наопаки.

Айс, и мен ме дразни, въпреки, че съм му фен.
Защо не я сложи тази маска като хората???

# 9 695
# 9 696
Бащицата го тестват по 4 пъти на ден, той е най-защитен в нашата Република.

Аз в началото казах, че в някакъв момент ще започнат да го игнорират този вирус, медиите ще си намерят друга дъвка. Не може да се чака всички да се заразим и оздравеем и италианците не могат да чакат.

# 9 697
То май и ние не ги вкарваме в статистиката.
Вкарват се, но когато станат отрицателни.
Тези, които са доказано положителни и на домашно лечение, са затворени 28 дена и след това им правят два теста в поредни дни. Когато и двата са отрицателни - тогава вече ги броят за излекувани.
Но вече казаха, че за повечето тези дни са недостатъчни, за да изчистят вируса.
Трябва време.

# 9 698
# 9 699
Делта, в твоята хипотеза, как става да не се натовари здравната система? Ковид пациенти не се транспортират. Всяка област ще си поеме товара

Ами не е така - няма да правим като Италия за Ломбардия - то затова Ломбардия пострада, защото не се поемаха болни от други области там.

Предложението ми е не всяка област да си поема болните - болните ще могат да се транспортират (средно тежките случаи) и лекуват из цялата страна - в това точно е красотата на предложението, защото по този начин няма да се натовари здравната система на цялата страна - нали това е целта? Малко по малко да се товари и отпуска цялата система на държавата.

# 9 700
То май и ние не ги вкарваме в статистиката.
Вкарват се, но когато станат отрицателни.
Тези, които са доказано положителни и на домашно лечение, са затворени 28 дена и след това им правят два теста в поредни дни. Когато и двата са отрицателни - тогава вече ги броят за излекувани.
Но вече казаха, че за повечето тези дни са недостатъчни, за да изчистят вируса.
Трябва време.

А, значи Боджо, Чарлз и наш Домус - 5 - 7 дни, простолюдието - 28.
Меко казано, нелепо е.

# 9 701
За Англия също излезе статистика, че най-много от вируса са засегнати малцинствените групи.

# 9 702
Испания е на долу, но не чак толкова. Ще обновят още веднъж мисля, че са малко по- малко от 5000 новите случаи. Прави впечатление многото излекувани, но критичните не падат под 7000 от там явно и многото смъртни случаи.

# 9 703
Е не..БитивиТо с живото включване развесели .. Simple Smile

# 9 704
Не ми се вярва генералът да възнамерява транспортиране на заразени. Поне до сега беше категоричен по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт