COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 479 507
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 9 750
Заразеният Хасан Адемов е контактувал с всички депутати. Те имат и доста сътрудници. Не са използвали предпазни средства. Други заразени няма. Тоест вируса не е агресивен или действа избирателно?

Или много рано им направиха тестовете на депутатите. Дали резултатите ще са същите, ако ги тестват пак след 2 - 3 седмици?

Относно масовото тестване - според мен още е рано. Трябва да мине Великден, да се приберат всички Софиянци от родните си места, да се изчакат 3 седмици и чак тогава да се хабят тестове. Тогава картинката ще е много по-реална, защото масовото заразяване тепърва предстои през следващите няколко дни. Макар че какво ще рече масово тестване при наличиено на едва 20 000 теста. Това за София не знам дали има и един квартал

# 9 751
Наистина, откъде излезе екзотичната новина, че Мутафчийски щял да сваля ИП по региони.
Заради потребителката изгледах и новините на Нова.
Моля, кажете откъде черпте тези сведения.
Или някой в тази тема неуместно се шегува ?!

В Новините на Нова го чух. Ани Салич го съобщи.
Сигурна ли си ? Нарочно гледах внимателно. В началото ли, къде точно.
Пак ще върна.
Ще го намеря.

Репортажът на Благой Цицелков. Генералът го е казал днес следобяд.

# 9 752
Ще направя "расистки" коментар:

По бай Тошово време знаеха как да се справят с тази пасмина. Дядо ми е разправял как са ги вкарвали във физкултурните салони и се е почвал як бой. Жалко, че за 30 години демокрация ги разглезиха до неузнаваемост.
Танковете да дойдат.

Боя във салоните не беше само за цигани.
По онова време циганите работеха без изключение. Вършеха мръсната и тежка работа по хлебозаводи, месо и млекокомбинати в цигарените фабрики. Живееха си в техните квартали ,знаеха, че милицията бие и спазваха реда.
Демокрацията даде права на всички, разглези хората и настъпи безредие и слободия.

# 9 753
Скрит текст:
Наистина, откъде излезе екзотичната новина, че Мутафчийски щял да сваля ИП по региони.
Заради потребителката изгледах и новините на Нова.
Моля, кажете откъде черпте тези сведения.
Или някой в тази тема неуместно се шегува ?!

В Новините на Нова го чух. Ани Салич го съобщи.
Сигурна ли си ? Нарочно гледах внимателно. В началото ли, къде точно.
Пак ще върна.
Ще го намеря.

Репортажът на Благой Цицелков. Генералът го е казал днес следобяд.
Да , в 19 и 15 е в новините.

# 9 754
  • София
Италия днес продължава посоката надолу с 2,667 нови заразени, 578 починали и 3079 в интензивно отделение.
Все по-малко стигат до интензивно, на какво ли се дължи това? Дали нещо са променили в лечението, организацията?
Испания също върви надолу. Днес има нови 3,573, а починалите са 324.
Вероятно се е поосвободил капацитет по болниците, места, по-навременно лечение....

# 9 755
  • Буркина Фасо
Ще направя "расистки" коментар:

По бай Тошово време знаеха как да се справят с тази пасмина. Дядо ми е разправял как са ги вкарвали във физкултурните салони и се е почвал як бой. Жалко, че за 30 години демокрация ги разглезиха до неузнаваемост.
Танковете да дойдат.

Боя във салоните не беше само за цигани.
По онова време циганите работеха без изключение. Вършеха мръсната и тежка работа по хлебозаводи, месо и млекокомбинати в цигарените фабрики. Живееха си в техните квартали ,знаеха, че милицията бие и спазваха реда.
Демокрацията даде права на всички, разглези хората и настъпи безредие и слободия.

# 9 756
Заразеният Хасан Адемов е контактувал с всички депутати. Те имат и доста сътрудници. Не са използвали предпазни средства. Други заразени няма. Тоест вируса не е агресивен или действа избирателно?

Според мен не е толкова заразен, а всъщност, никак заразен. Защото тези хора бяха оставени да си гледат живота след негативните резултати, и досега щеше да се е разбрало, ако някой се беше разболял.
Според мен са ги тествали повече от веднъж, а може и те да са се тествали на частно. Аз бих, ако знам, че съм имала близък контакт със заразен.
Sars-cov-2 зарязява още 2.5 души. Бай Хасан зарази двете Даниели и толкова.

# 9 757
Скрит текст:
Дано Генералът не препрочита тайно тема 2 в БГ-МАМА, че ако и той смята, че областите в страната са 7, работата ще се окаже наистина зле Satisfied

Иначе, да, това е логическия финал на нещата, но не му е сега времето. Случаите тепърва ще се покачват с тестването. Затова е препоръчително да се слагат линкове.

Областите разбира се, че не са 7. НО, ако караме по реалните области, ще се точим до Нова година. Не бъдете такива буквалисти, а погледнете на ситуацията малко по-глобално. Как ще наречете посочените 7 области? Ок, да ги наречем РЕГИОНИ. Така добре ли е?

Не е добре да се подценяват събеседниците, защото в реала това води до неприятни изненади. Във форумите - не толкова.
Да де и аз това казвам, да не подценявате Мутафчийски.
Ако вашата идея е била региони, а те действат на принципа на областите до този момент/визирам КПП/, едва ли ще отпускат мерките според вашите региони.
Само това исках да вметна по повод изкопираната от вас идея.

# 9 758
  • София
Вярно ли е, че в Германия има предложение детските градини да отворят чак през лятото? Има ли някаква вероятност и тук (в БГ) да вземат подобно решение?

Какъв е смисълът от всички мерки, след като народът масово се реди на опашки пред и в хипермаркетите? Толкова ли няма квартални магазини, където да се купуват базови продукти и да няма струпване на хОра?

# 9 759
Вярно ли е, че в Германия има предложение детските градини да отворят чак през лятото? Има ли някаква вероятност и тук (в БГ) да вземат подобно решение?

Какъв е смисълът от всички мерки, след като народът масово се реди на опашки пред и в хипермаркетите? Толкова ли няма квартални магазини, където да се купуват базови продукти и да няма струпване на хОра?

Германия и България нямат база за сравнение по никой показател.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 20:58 от Анонимен

# 9 760
Хора, найстина ли мислите, че генерала, ББ, и т.н, седят и ви четят мненията и взаимстват идеи от вас  😂😂😂😂

# 9 761
Е, какво, да затворят хипермаркетите ли? Та да се вият опашки между блоковете?

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 21:00 от Bradley Cooper

# 9 762
Скрит текст:
Дано Генералът не препрочита тайно тема 2 в БГ-МАМА, че ако и той смята, че областите в страната са 7, работата ще се окаже наистина зле Satisfied

Иначе, да, това е логическия финал на нещата, но не му е сега времето. Случаите тепърва ще се покачват с тестването. Затова е препоръчително да се слагат линкове.

Областите разбира се, че не са 7. НО, ако караме по реалните области, ще се точим до Нова година. Не бъдете такива буквалисти, а погледнете на ситуацията малко по-глобално. Как ще наречете посочените 7 области? Ок, да ги наречем РЕГИОНИ. Така добре ли е?

Не е добре да се подценяват събеседниците, защото в реала това води до неприятни изненади. Във форумите - не толкова.
Ако вашата идея е била региони, а те действат на принципа на областите до този момент/визирам КПП/, едва ли ще отпускат мерките според вашите региони.

Ако наистина отпускат 28 области през 14 дена (което не зная дали ще взаимстват от идеята ми), за какви срокове говорим? Мммм....

# 9 763
Стана ли ви ясно сега, защо правиха "учение" в Арена Армеец и в пловдивския Колудрум?

Защо?

И как се развиха онези конспирации за струпване на военна техника у нас, в Сливен ли беше, не помня?

# 9 764
Скрит текст:

Ако наистина отпускат 28 области през 14 дена (което не зная дали ще взаимстват от идеята ми), за какви срокове говорим? Мммм....

Мисля, че в този случай ще стане въпрос за много скорошни предсрочни избори. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт