Е аз какво да направя че само Исландия има такъв умен подход на тестване. Затова изчисленията ми се базират на техните данни. Когато и другите държави приложат техният подход, ще разсъждавам върху тях. Държава с население 364 000 въобще не е селце. Да почнат и многомилионните държави да използват техният подход да видим каква е истинката картина и там. Аз не разбирам лагера на аполалипсиса за какво спори с мен по отношение на Исландия. Че за тях смъртност от 0,4% нагоре е ниска, това ли е проблемът. Че истинската смъртност в Исландия не е достатъчно висока за техните разбирания. Ето тук аз не се съгласявам, ако истинската смъртност е от 0,4% нагоре, това е много висока смъртност и оправдава действията на държавите, защото тоя вирус освен висока смъртност Р му е над 3 според последните изследвания.
Ама на математиката не са и нужни тия неща, нужни са и само подробните данни от тестуването с ПСР, по начина по който Исландия го правят. Кой къде е ходил и къде се е заразил няма никакво значение нито за истинската смъртност в Исландия нито за реалната картина на разпространение към 4 април. Пък Исландия не трябва да се гледа, от теб разбирам щото представят най пълната картина на вируса, защото било лесно и евтино там да се тестува. И понеже е евтино и лесно и затова представят най пълната картина, но за това не трябва да ги гледаме.
Логика.......

Препоръчани теми