COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 3

• 1 488 074
  • 32 209
  •   1
Отговори
# 19 665
И аз не разбрах, ще има ли брифинги или няма да има? Липсва ми вече Мутафчийски Simple Smile

# 19 666
Мутафчийски май не издържа на абсурдната ситуация. Според мен той не беше съгласен с отпускането на мерките и не са се разбрали с Бойко. Много рязко взехме да се отказваме от ограниченията.
Не разбирам какъв е проблемът да се излъчват брифингите. Който не иска да ги гледа може да спре телевизора или да премести на друг канал.
Вчера настроението му беше за мен неприкрито радостно. Не знам дали защото е знаел, че вече няма да го показват по ТВ или... Но не изглеждаше да е напрегнат от охлабването на мерките.
Жалко за лекарката...

# 19 667
И аз не разбрах, ще има ли брифинги или няма да има? Липсва ми вече Мутафчийски Simple Smile
Няма Мутафчийски всяка сутрин вече, до тук

# 19 668
починал лекар, 43-годишна от Сливен работеща в инфекциозното отделение
Не разбрах имал ли е съпътвстващи заболявания?

# 19 669
Стана напечено във Видин и се покриха. Еваларка

# 19 670
  • Пловдив
починал лекар, 43-годишна от Сливен работеща в инфекциозното отделение
Не разбрах имал ли е съпътвстващи заболявания?
Не казаха. Но 43 годишен човек си е млад човек 😔

# 19 671
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nacionalniiat-operativen-s … -brifingi-2224166
Нали доста хора се оплакваха,че брифингите предизвикат смут,притеснение и даже депресира хората.Аз не съм доволна.Гледах ги най-вече заради въпросите на журналистите(не че в повечето случаи не бяха безмислени,но все пак черпехме някаква информация).

# 19 672
Край на редовните брифинги.
Явно рейтинга ня Мутафчийски се е дигнал твърде много и го свалят от ефир.

Новите случаи стресирали обществото, затова явно е по-добре да живеем в неведение какво се случва и с какво се лекуват хората.

Починала е 43 годишна лекарка от инфекциозноъо в Сливен.

# 19 673
Генералът, да разбираме, че ще се появява само на извънредни брифинги? Нормално, и той е човек, и той трябва да релаксира.
Чак сега разбрахме, че е човек, който от 2 месеца и половина спи по 3-4 часа на денонощие, отговаря денонощно на вайбър и смси, обаждания, имейли, от които голяма част с псувни, заплахи, заплахи за убийство, без да има минутка за семейство и близки, а диванната армия си мисли, че може да иска от него каквото си пожелае, че той е длъжен да огрее навсякъде и ЕСТЕСТВЕНО, след всичко това да носи цялата отговорност за едно заболяване, което се е появило преди 5 месеца на хиляди километри от България?

# 19 674
Сбъдна се желанието на тези, на които им омръзна да гледат всеки ден генерала. Няма да има вече брифинги в обичайния вид.
. Което всъщност е добре. По изключение гледах днес... Даде се информация какво е текущото положение, както и какво може да се очаква като развитие на вируса. И как можем да съвместяваме живота си с него. Няма "морги, чували, трупове по улиците, камиони... ". За мен, е интелигентно поднесена информация.

# 19 675
  • София
Мутафчийски май не издържа на абсурдната ситуация. Според мен той не беше съгласен с отпускането на мерките и не са се разбрали с Бойко. Много рязко взехме да се отказваме от ограниченията.
Не разбирам какъв е проблемът да се излъчват брифингите. Който не иска да ги гледа може да спре телевизора или да премести на друг канал.

Ами не,всички канали го излъчват...

Излъчват го само информационните канали. Има спортни, детски, научни и т.н. Ако човек няма такива, има едно копче за изключване,. 30 мин без телевизия не е драма.
Нещата загрубяха, но ние отхлабваме мерките и хоп край с информацията.

# 19 676
Хайде да ни е честита пълната дезинформация.
Всяка сутрин ще ни четат сводка с усмивка, ще ни уведомяват за тенденции и толкоз.
Това си заслужихме.

Темата ми става все по- необходима.
Очевидно трябва да си помагаме с информация сами.
Знае ли някой историята на починалата лекарка, това е ужасна новина.

# 19 677
Угодия няма да има. Ще видите, сега ще почнат короноскептиците да хленчат: "Ама защо няма брифинг, искаме всеки ден да има..."
Точно тези, които ревяха, че ги плашели всяка сутрин, ще ревнат пак.
За сведение на тези, които казват, че са заключени в домовете си, казвам, че не е вярно. Дори  бойлер или пералня да си купите от Технополис може. И има технѝк,  да я монтира в дома ви. ТЕЦ Бобовдол продължава да работи. Ако ви се спука тръба, да не мислите, че В и К майсторите не работят и са "диванна армия"?

# 19 678
Дам, сега тези, които се оплакваха от щаба, мерките и брифингите, ще се оплакват най-шумно защо ги няма.
Снощи ми се стори преувеличено мнението на Огнян Минчев, но днеска пасна като парче правилно лего. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220366324121948&id=1045420914

# 19 679

На същото мнение съм - освен ако не допуснем хипотезата, че всичко около вируса е "измислица" (а дори и най-крайните конспиратори май се отказаха от тази идея), остава вариантът, че просто вдигнаха ръце, за да потушат ропота на разглезените.

Общи условия

Активация на акаунт