На мен ми се струва, че още не сме се разпуснали максимално и освен по Витошка, където явно се е събрала софийската селяния, припознавайки я като "главната", хората се държат доста разумно. Наложи ми се тия дни да посетим няколко хипермаркета за техника и строителство - навсякъде и клиенти и персонал с маски, дистанция, звучат призиви за предпазни мерки. Из квартала също няма явни струпвания. Всъщност като се замисля, младите хора изглеждат по дисциплинирано и маскирано от старците разбойници. Децата отдавна са из парковете и в училищния двор, така че оттам не очаквам някакви масови зарази, нали са на открито.
За съжаление според мен вече не можем да очакваме и коректна информация, освен ако нещата се омажат здраво и стане видимо по постъпващите в болница. Тия новооткрити бройки са просто смешни и няма как да отговарят дори умножено едно към десет на положението в София, за другаде не знам.
А, последно искам да кажа, че темата за шастие е изгубила безумния си характер от последния месец и отново е информативна и актуална, както я започнаха първите съфорумци.