Антикризисният щаб на НЕМСКАТА тема - 204

• 31 160
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз с още един въпрос относно мобилния интернет.
От кой моб.оператор сте доволни ,с договор предлагащ максимално интернет ,добър обхват?
Посетихме Водафон -16 гига. ~40€
О2. Неограничен интернет =40€

# 676
  • Немция
Ние сме с Алис, към О2. Доволни сме като цяло, рядко имаме смущения.

Съмер, аз не съм била с Беллегхебамме. Посещаваше ме акушерка след раждането само. С първото дете определено не бях с акушерката на една вълнА. С второто дете ангажирах тази, която вече познавах отпреди. Това не значи, че не бих ангажирала непозната. Просто узнах, че ходи по домовете, стори ми се симпатична и я ангажирах.

По време на ражданията съм попадала на непознати акушерки и нямах проблем, бяха мили и си вършеха работата. Настрой се позитивно!

# 677
Момичета, може ли съвет каква марка сирене, сметана да взема за бебче (почти на годинка)?

# 678
Козе/овче и био. Био фета има навсякъде, в дискаунтърите също.

И аз съм с О2 от много години. Пазаря се за тарифата като дойде време за подновяване на договора. Винаги ми предлагат много по-изгодна от обявените на страницата им например. В момента плащам 10 евро на месец, защото бързият ми интернет е “малко”, но мен не ми трябва повече.

Аз ако имах възможност, бих си взела Beleghebamme. На мен по случайност на раждането ми се падна тази, при която бяхме ходили на подготвителен курс. Накрая ‘и свърши смяната и родих при друга, но честно казано ми беше все там точно в онзи момент. Мъжът ми беше с мен през цялото време, само това ми беше важно.

# 679
  • Германия
Summer, за мен Beleghebamme e излишна “глезотия”. А и доколкото знам не всички болници имат/позволяват Beleghebammen.
Аз бременността си я проследявах и дават пъти при АГто ми,  и си родих при акушерките които бяха на смяна. Поне при мен всички бяха супер мили, отношението - професионално. Изобщо не мога да се оплача.

А, да не забравя да споделя и с вас! На 11ти май в 5 сутринта се роди Ерик - 4535гр и 55см. След 1,5 дни предизвикване, се роди за няма и 2 часа. В 3 сутринта, докато спях в отделението, ми се спукаха водите, отидох да кажа на акушерките. Имах силни контракции на 1-2 минути, 2 см разкритие. Казаха да звънна на ММ да идва, той дойде към 3:45, точно навреме! Малко след това вече имах чувството че трябва да напъвам и в 5:02 родих. Никой не очакваше такова голямо бебе, много се изненадахме. Аз пък не очаквах, че толкова бързо ще родя, дори не можаха да ми сложат някаква упойка.

Сега си лежим и си почиваме, таткото идва по 1 час на ден. Кърмим се нон-стоп, той е все гладен! Сестрите също, между другото, са супер мили и помагат за всичко.

# 680
ТеоМ83, честито! Да е жив и здрав Ерик! Радвам се, че всичко е минало безпроблемно. Бързо възстановяване на теб!

# 681
  • в сърцето на един мъж...
Тео честито, да ви е жив и здрав! На теб бързо възстановяване!

# 682
Искам да попитам как стоят нещата с лятната ви отпуска.
При нас се чува, че през лятото ще се работи и няма да има обичайното затваряне на градината, което при нас е последната седмица на август и първата на семпетмври.

# 683
TeoM83, честито! Да сте живи и здрави и Ерик да ви носи много радост, както и вие на него! Flowers Hibiscus

# 684
  • в сърцето на един мъж...
Пипи, ние сме по същия начин. Наложи се да си вземем 70% от отпуската преди това.

# 685
Тео, честито! Много здравичък да бъде Ерик!

# 686
  • Germany
Честито, Тео! Да е здрав и много щастлив големият малък мъж!

# 687
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Тео, честито, да ти е здрав Ерик!!!
много голям бе!!!! бързо възстановяване, радвам се, че си родила бързо и безпроблемно.
Имаше ли покрай короната някакви разлики?

При мен второто беше с 120гр. по-леко от брат си при раждането, но го задмина отдавна и още на 10м. удари 12кг Astonished

# 688
При мен приканват все пак да си взимаме отпуск тази година, за да не стане така, че догодина няма кой да работи месеци наред. Удължиха срока за взимане на миналогодишен отпуск до 30.09 при обичайно до 31.05. Мога краткосрочно да взимам или да сторнирам взет отпуск. Аз бях заявила неофициално 2 седмици в началото на юни и 4 през лятната ваканция, но не знам какво ще правя сега. Май юни ще си работя, пък август/септември може вече да е възможно да се ходи някъде. Дано! А и ми се иска да си имам възможно най-много резервни дни, че не се знае какво ще е положението с училището есента.
При мъжа ми седят по съвсем друг начин нещата - резервиран отпуск могат само да преместят с няколко седмици.

# 689
Тео ,да ежев и здрав малкия Ерик❤
Бързо възстановяване и прекрасни мигове заедно!
Къде ражда ,ако може да споделиш.

Общи условия

Активация на акаунт